Şimdi Ara

PARFÜM ÖNERİLERİNİZ (HAFİF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birçok parfüm denedim , kullandım ama ''aha işte bu!'' diyebileceğim bir parfüm bulamadım , calvin clein one, calvin clein be ve givenchy insense ultramarine .. Bunlardan herhangi birini kullanan var mı? Nasıldır bunlar? - Bir de ağır parfüm sevmem, bu yüzden hafif koku önerin lütfen .

Tecrübelerimi de paylaşmak isterim;

212 Man : Çok yoğun mandalina kokusu , yanınıza yaklaşanlar meyve halinde mi çalışıyorsun diyebilirler.
    Rochas: Yanık külotlu çorap kokusu , kullanacaksanız 1 fıstan fazlasını sıkmayın. Açık tenliler yaklaşmasın.
    Euphoria: Koku aşırı basit , fazla farkedilir değil. Ama kalıcılığı iyi lavabo 1 haftadır bundan kokuyor.
    Paco Rabanne 1 Million: Harika bir koku ama ufaktan el ayak olmaya başladı.
    Paco Rabanne Black XS: Çilek koktuğu için kızlar bayılıyor . Olumlu dönüşler aldım :))
    Giorgio Armani (Black) Code: Kızlar çok beğeniyor ama ben beğenemiyorum :((
    Giorgio Armani GIO : Keskin bir koku . Keşke el ayak olmasaydı ama yaklaşık 6-7 yıldır el ayak olmuş durumda.
    Davidoff Cool Water: Fazla yoruma gerek yok =ARKO COOL.
    AVON Full Speed: Şu ana kadar kokladığım en güzel koku diyebilirim 6-7 saat kalıcısını yapsınlar 200 lira vermeyen adam değil.
    Givenchy Pİ: Çikolataaa 1 gün kaldığında öyle bir kokar ki kendinizi öpesiniz gelir..

Şimdi bana en üstte bahsettiğim 3 kokuyu be bvlgari aqvayı anlatır mısınız beyler?

Bu arada şu iki kokuyu yazmayı unutmuşum:

Jean Paul Gaultier Le Male: Başlarda güzel geldi ama nedense sonradan hoşuma gitmemeye başladı , baharat yoğundu ya da bana öyle geldi.
    Burberry Classic: Tek kelimeyle müthiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-194272510 -- 6 Ocak 2013; 12:23:26 >

• aha giorgio armani essenza olmayan konu açmış direk çöpe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

aha giorgio armani essenza olmayan konu açmış direk çöpe

nasıldır essenza
  • burberry veya kenzoyu denediniz mi?
  • essenza nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz

burberry veya kenzoyu denediniz mi?

+1 burberry classic dene.Bugün aldım üstümden çıkmıyor koku.Bayadır kullandığım bi parfüm.
  • Givenchy insense ultramarine kullandım aylarca gerçekten beğendim çok güzel koku bana göre tabi ki. Bu yüzden o üçünden bilgim dahilinde olan hakkında yorumum bu. Kesinlikle denemelisin.

Açık parfüm kullanıyorum bu arada belirteyim. Dün Rochas aldım. Kokusunu beğenmiştim. Ayrıca kalıcı olacağını düşünerek aldım ama umduğum gibi olmadı ayrıca açık tenliyim sanırım yanlış bir tercih oldu kalıcı olmadığı için param biraz boşa gitti gibi.

Ağır kullanmıyorum dedin ama bence Jean Paul Gauiltier Le male i de denemen lazım. Ben bunu da aldım ve koku bir süre sonra gerçekten çok hoş gelmeye başladı. Lacoste Red i de dene ferah bir kokudur istediğin gibi olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Parfüm Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz

burberry veya kenzoyu denediniz mi?

classic i geçen sene kullanıyordum burberry nin.
  • Armani Attitude
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Armani Attitude

Tarif ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNSMDRGL

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Armani Attitude

Tarif ederseniz sevinirim

Degisik bir koku.Ornek verip buna benziyor diyebilecegim bir sey gelmedi suan aklima.Hem baharatli hem de tatli bir koku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lacoste red fena değildi
  •  PARFÜM ÖNERİLERİNİZ (HAFİF)
  • full speed bendede var ama hic begenmiyorum

• hugo boss sport, çok hafif ve kalıcı. kokusu da gayet güzel
  • One million neden yok ve hugo boss ikiside hos kokular hem yazlik hem kislik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jagler

• blvgari aqva, ilk sıktığından buram buram mandalin kokar, sonra arkasından hemen ferahlık ortaya çıkar. enson bıraktığı kokular, çok zayıflamış madalinle, lavantanın geçişi güzeldir. ilk sıktığında alkol kokusu almazsın, nota geçişleri de başarılıdır, geçişlerde garipsenecek bir koku duymasın. buyüzden çok başarılıdır. ancak kışın bu parfümü hiç tavisye etmem. hali hazırda mevcut bende.

JPG LE male, bu kokuyu bende denedim, baharatlar ile vanilyanın kullanımı bu kokuyu tehlikeli hale getirmiş. kokuya, pudralı bir vanilya hakim. öğle geçişler yaşatıyor ki adama, kokunun ününün nerden geldiğini hissedebiliyorsunuz.. ancak koku başarılı, nota geçişleri güzel.

ben sana, fafif fresh kokulardan. Solo Loewe Eau de Cologne Intense öneririm. tekinacar'da deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 6 Ocak 2013; 16:31:32 >

• Tommy Hilfiger est 1985. Harika hafif bir kokudur, kesinlikle tavsiye ederim.

PARFÜM ÖNERİLERİNİZ (HAFİF)
  • armani code
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.