Şimdi Ara

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA ..... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
97.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bosuna gıo alın demıyoruz beyler
  • surrounder.....
  • bana güzel gelen sana tezek kokusu gibi gelebilir bune
  • konu sanki kimin parfumu aha pahalı olmus a dönmüş

Extacy Cok ozel yerler ve gunler için
    samatra rain hafif ve hoş bi koku yazları
    Keen-Burn kız tavlamak için
  • Fahrenheit
  • Bvlgari black unisex mi arkadaşlar? Bayanlarda kullanıyormuş bunu. Ayrıca bu koku nasıldır? Genelde çok övülmüş ama ağır bir kokumudur nası bişey yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

Bvlgari black unisex mi arkadaşlar? Bayanlarda kullanıyormuş bunu. Ayrıca bu koku nasıldır? Genelde çok övülmüş ama ağır bir kokumudur nası bişey yani

kardes unısextır ben 5.sayfada cok cok acık fıyatlarıyla bırlıkte kullanbılırlılıgı olan parfumlerı yazdım eger alma dusuncen varsa bı al derım...

**BUARADA ARKADSLAR BAKIRKOY TARAFINDA OTURANLAR VEYA GIDENLER VARSA BISEY SOYLIYCEM..OZGURLUK MEYDANINA GIDERKEN ISTENBUL CADDESINDEN GIRIS OLARAK ORDAN GITTIGIMIZI VARSAYARSAK SAGDA BAKIRKOY SANAT MERKEZI ADINDA KERMES VARDI VE ORJINAL TESTERLER 30 ILE 60 ARSINDA DEGISIYORDU..SIMDI ORASI BIRAZ DAHA ILERIYE TASINMIS..BEN BI IKI TANESINI KONTROL ETTIM HEPSI ORJINAL..50 LIRANIZ VARSA PARFUM ALACAM DIYORSANIZ BAKIN DERIM..BILGILERINIZE...

• quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

1-kiton black diye bir parfüm bilen yokmu gençler?

2-açık parfüm kullananlar memnunmu?

Geçen bi DP ye gideyim dedim Givency Homme alacaktım benim parfümcüden test ettim hoşuma da gitti dedim bide DP ye bakayım nasıl formülü tutturmuşalr mı? Fakat hayal kırıklığı hatun hacı yağı gibi bileğime sürdü 15 dakika geçti bakayım dedim nasıl burun deliklerim yandı o kadar keskin formülde yanlışlık yapıyorlar demek orjinalini tutmuyor..tester a devam
  • quote:

Bvlgari black unisex mi arkadaşlar? Bayanlarda kullanıyormuş bunu. Ayrıca bu koku nasıldır? Genelde çok övülmüş ama ağır bir kokumudur nası bişey yani

Arkadaşım bu parfümü bende denedim yanık şeker kokusu gibi birşey enterasan olan benim parfümcü bunu yok satıyor ne iş anlamadım..bana çok itici geldi kokusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

quote:

Arkadaşım bu parfümü bende denedim yanık şeker kokusu gibi birşey enterasan olan benim parfümcü bunu yok satıyor ne iş anlamadım..bana çok itici geldi kokusu

abı dp den sana rochas burberry classıcc 212 gio tavsıye edrım polo blue nunda ıyı oldugunu soyleyenler var..bızım bı arkadas tommy kullanıyor gayetde mennun ayrıca tester dıyonda hacı orjınal kullanıyon yanı ama bakırkoydekı yere ugra derım

• GIVENCHY INSENSE ULTRAMARINE bu parfüm nasıl arkadaşlar? Önümüz kış bu şimdi alınmaz galiba veya alınır mı
  • quote:

GIVENCHY INSENSE ULTRAMARINE bu parfüm nasıl arkadaşlar? Önümüz kış bu şimdi alınmaz galiba veya alınır mı

abı gıvenchy alcaksan orjınal alcan tester vs.. bende gıvenchy blue rabel var..gayet fresh kokusu var..etkıleyıcı parfum..bvlgarı aqua,acqua dı gıo,gıvenchy blue rabel agır olmayan cekıcı fresh parfumlerıdr..
  • 15 16 yasımdan berı orjınal parfum kullanırım ankara da mesrutıyet caddesınde bı kök pasajı var onun altında bı acık parfumcu var ısım vermeyım zaten 1 tek parfumcu var orda 1 ay kadar oluyo lacoste coolplay begendım ve aldım daha sonra bı arkadasım dedı buna bu kadar para verıyosun bak gıt ordan al gel kıyaslıyalım aynı koku dedı gıttım ordan aldım arkadas LACOSTE COOLPLAY ınanılmaz drece aynı koku resmen adamlar yapmıs yauw sanırım artık almadan parfum once orjınal testera sonra oraya bakıp ole alacagım :) ankaralılara sıddetle bakın derım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nymphea7

15 16 yasımdan berı orjınal parfum kullanırım ankara da mesrutıyet caddesınde bı kök pasajı var onun altında bı acık parfumcu var ısım vermeyım zaten 1 tek parfumcu var orda 1 ay kadar oluyo lacoste coolplay begendım ve aldım daha sonra bı arkadasım dedı buna bu kadar para verıyosun bak gıt ordan al gel kıyaslıyalım aynı koku dedı gıttım ordan aldım arkadas LACOSTE COOLPLAY ınanılmaz drece aynı koku resmen adamlar yapmıs yauw sanırım artık almadan parfum once orjınal testera sonra oraya bakıp ole alacagım :) ankaralılara sıddetle bakın derım

kardes benım kız arkadsım ankarada okuyorda bana paso orjınal parfum gtıryor bu dedıgın yer orjınal parfumcumu??eger oyleyse yerı tam tarıf edermısın?fiyatlar nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: can89

quote:

GIVENCHY INSENSE ULTRAMARINE bu parfüm nasıl arkadaşlar? Önümüz kış bu şimdi alınmaz galiba veya alınır mı

abı gıvenchy alcaksan orjınal alcan tester vs.. bende gıvenchy blue rabel var..gayet fresh kokusu var..etkıleyıcı parfum..bvlgarı aqua,acqua dı gıo,gıvenchy blue rabel agır olmayan cekıcı fresh parfumlerıdr..

Hocam sağol yardımın için Givenchy e kafayı taktım ben orjinal alacağım bi tane. pi varmış bi ama ona ağır koku diyolar o yüzden ultramarine düşünüyordum ki sende blue rabel dedin. Acaba hangisi iyidir bunların

• quote:

quote:

quote:

Hocam sağol yardımın için Givenchy e kafayı taktım ben orjinal alacağım bi tane. pi varmış bi ama ona ağır koku diyolar o yüzden ultramarine düşünüyordum ki sende blue rabel dedin. Acaba hangisi iyidir bunların

kardes valahı bende abım thyde freeshoptan alıyorum bende bu bayramdan sonra alcam gio alcama ama..ama gıvenchy alacam dıyorsan paranda hazırsa gıt bı parfumcuye pi ye bak blue rabele bak hangısını begenırsen valahı babam sabahları bazen sıkıyor delı oluyorum blue nun kokuya

• quote:

kardes valahı bende abım thyde freeshoptan alıyorum bende bu bayramdan sonra alcam gio alcama ama..ama gıvenchy alacam dıyorsan paranda hazırsa gıt bı parfumcuye pi ye bak blue rabele bak hangısını begenırsen valahı babam sabahları bazen sıkıyor delı oluyorum blue nun kokuya

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nymphea7

15 16 yasımdan berı orjınal parfum kullanırım ankara da mesrutıyet caddesınde bı kök pasajı var onun altında bı acık parfumcu var ısım vermeyım zaten 1 tek parfumcu var orda 1 ay kadar oluyo lacoste coolplay begendım ve aldım daha sonra bı arkadasım dedı buna bu kadar para verıyosun bak gıt ordan al gel kıyaslıyalım aynı koku dedı gıttım ordan aldım arkadas LACOSTE COOLPLAY ınanılmaz drece aynı koku resmen adamlar yapmıs yauw sanırım artık almadan parfum once orjınal testera sonra oraya bakıp ole alacagım :) ankaralılara sıddetle bakın derım

kardes benım kız arkadsım ankarada okuyorda bana paso orjınal parfum gtıryor bu dedıgın yer orjınal parfumcumu??eger oyleyse yerı tam tarıf edermısın?fiyatlar nasıl

orjınal degıl ama dedıgım gıbı orjınal coolplay ve bu magazanın adınıda soleyım madem ole batı sezer parfum evı dıye gecıyo orjınal coolplay ve burdan aldıgım coolplayı karsaılatırdım bırebır aynı koku vallahı bu arada sasırdıgım baska bı konuda su oldu adam ıstersen normal cam sıse ıle verıyo ıstersen krıstal parfumu bozmayan sıse ıle ıstersen orjınal tester sıselerı var adamda onlara koyup verıyo nerdeyse butun parfumlerın sıselerı vardı orda sole 5 dakka baktıgımda coolplay yenı sayılcak bı koku oldugu ıcın yoktu sısesı krıstal sısede aldım ben 100 luk 25 ytl :)
    yerıde tam olarak mesrutıyet caddesının baslangıcında bı ust gecıt var onun hemen ayagında bı pasaj var bı alt katta parfumcu elvankent duraklarının hemen 10 metre alt tarafı daha nasıl anlatılır bılemıyorum ankaralı bırısı bu tarıfı anlıcaktır :)

• kardeş alıcaksan hugo boss classic al bnce hem çok güsel hemde kalıcı bir parfüm
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.