Şimdi Ara

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA ..... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
97.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: can89

kardes shoppınıg tvnın sıtesıne bak cok uygun saglam..freeshoptan al derım ama tabı yolcu olmak gerek yada tanıdık..ama shoppınıg ıyıdır

Eyw Sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: legendary

HOCAM BEN BUGÜNE KADAR DÜNYANIN PARFÜMÜNÜ KULLANDIM GIO DAN ARMANI BLACK CODE A KADAR. İÇLERİNDE EN BEĞENDİĞİM HALİ HAZIRDADA KULLANDIĞIM VE BUNDAN SONRADA HEP KULLANACAĞIM PARFÜM FAHRENHEİT OLACAK. EĞER HIYAR KOKUSUNU SEVİYORSAN (KAVUNLA KARIŞIK) HIYAR GİBİ KOKMAK BENİ AÇIYOR DİYORSAN SANA FAHRENHEİT İ ÖNERİRİM. VALLA KIZ OLSAM DİREK FAHRENHEİT KULLANAN Bİ ERKEKLE ÇIKARDIM TİPİ BİLE ÖNEMLİ DEĞİL YANİ O DERECE SEVİYORUM BU KOKUYU

Kim demiş hıyar kokusu çok güzeldir bende seviyorum bu koku empori white benziyor mu? Bu dediğim emporio da kavun gibi kokuyordu

FAHRENHEİT bunu deneme fırsatım olmamıştı , fırsat bulunca deneyecem

• ABI FAHRENHAIT MIDIR nedır dedem kullanıyor al gıo yu pısman olmayacaksın..gıo ıstemem dersen 212 men al oda dehsett..okdar yazdık yukarıda ama hala aynı gorusler..
  • Önemli olan parfümün markası değil senin tenine neyin uyduğudur..

Benim Tercihim..

Versace Blue Jeans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 30 Eylül 2007; 15:45:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

Orjinalden alıntı: Kaan_G

rochas roşas die mi okunuyo? alırken rezil olmıyalım

bende onu soracaktım yaa

nası okunuyo bu meret? roşas mı rokas mı... sora harbiden rezil olmayalım...

rochas ve givenchy nası okunuyo?

rochas=roças, givenchy=givençi diye okunur

quote:

Kim demiş hıyar kokusu çok güzeldir bende seviyorum bu koku empori white benziyor mu? Bu dediğim emporio da kavun gibi kokuyordu

FAHRENHEİT bunu deneme fırsatım olmamıştı , fırsat bulunca deneyecem

bahsettiğin parfümün kokusunu bilmiyorum ama fahrenheit bana göre gerçekten mükemmel bir parfüm.

quote:

ABI FAHRENHAIT MIDIR nedır dedem kullanıyor al gıo yu pısman olmayacaksın..gıo ıstemem dersen 212 men al oda dehsett..okdar yazdık yukarıda ama hala aynı gorusler..

deden kral adammış vesselam

• rochas=roşhas tır kardes gıvenchy=givenisi dıye okuyanda vardır givenşi dıede ama cogunluk gıvenisi
  • quote:

rochas=roşhas tır kardes gıvenchy=givenisi dıye okuyanda vardır givenşi dıede ama cogunluk gıvenisi

hocam ingilizce bilgime dayanarak diyorumki roças ve givençi diye okunurlar sebebine gelincede ingilizcede c ve h sessiz harfleri yanyana geldiklerinde ç şeklinde okunur.
  • Tiara's die bi parfümüm wardı ne zaman sıksam kızlar içime düşüodu Tiara's ama kırmızı kutu olandan.
  • quote:

quote:

rochas=roşhas tır kardes gıvenchy=givenisi dıye okuyanda vardır givenşi dıede ama cogunluk gıvenisi

hocam ingilizce bilgime dayanarak diyorumki roças ve givençi diye okunurlar sebebine gelincede ingilizcede c ve h sessiz harfleri yanyana geldiklerinde ç şeklinde okunur.

hocam ıngılızce dogru ama bız turk usulu okunusu soyluooz haksızmıyım

• quote:

quote:

quote:

hocam ıngılızce dogru ama bız turk usulu okunusu soyluooz haksızmıyım

vallahi hocam bana göre doğrusu bu ama sen öyle okumak istersen saygı duyarım

• hem okunusu kolay hem kendısı dehset gioo alın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: herscher

Tiara's die bi parfümüm wardı ne zaman sıksam kızlar içime düşüodu Tiara's ama kırmızı kutu olandan.

bende var ondan kırmızı uzun bi şişesi var ama bitti, kokusu güzel gerçekten.
  • lütfen fotolara dikkat edelim
    insanları yanlış bilgilendirmeyelim
    bu 2 foto bu parfumlerin bayan şişeleridir dierleri doğrudur.
    resimleri baz alıp lütfen satın almayalım...
    uzun bi süre öğrenciliğimde bursada kağan'da parfum promotörlüğü yapmış biri olarak
    fikir verebilirim yardımcı olurum herkese...
    rochas=roşas (vazgeçin bukokudan okadar zaman çalıştım bunu beğenen adam gibi hatun sayısı azdır)
    givenchy=jivenji
    okunuşlar bunlardır
    şimdi diyeceksiniz saçmaladın boyle okunurmu die
    fakat isteyen araştırsın bu markalar çoğu fransızdır ingilizce okumaya
    çalışmayın ayrıca ülke dağıtıcılarının sorumluları ziyaretlerinde bunları söylerler.

dipnot:bayanlar erkeklere parfum alırken genelde erkeksi kokuları beğenirler
    sebep şudur bence tatlı şekersi rochas tarzı kokan bi koku ilgi çekmez kadın kokuları tatlı ve şekerli olur.

saygılarımla

quote:

212 rochas gio aarkadslar bunlarda..

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA .....

• işte ya benim gibi düşünen biri daha
    gio yu begenirim ama kullanmam kolonya gibi artık
    fakat fahrenheit bariz hıyar kokusu nasıl güsel olabilirki ???
    erkek adam sert ve erkeksi kokar
    drakkar sert kokudur baskın olarak belli eder kendini kalıcıdır.
    magnetism ise hafiften rom(içki) kokar ve kesinlikle begenmeyen bi hatuna rastlamadım.tek sorunu cok kalıcı olmaması.
    klişe koku deil de fazla bilinmeyen kullanmak hoş bence
    buna bi örnek daha kenzo air(anasonlu)
    saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

quote:

Orjinalden alıntı: WiLdGuNmAn

drakkar noir

escada magnetism

bunlar iyidir...

evet bunlar iyidir hakaten...

bu arada herkes piyasa malı parfümleri saymış.

artık aqua ya da fahrenayt süren biri insanın midesini bulandırıyo...

• quote:

Orjinalden alıntı: WiLdGuNmAn

lütfen fotolara dikkat edelim
    insanları yanlış bilgilendirmeyelim
    bu 2 foto bu parfumlerin bayan şişeleridir dierleri doğrudur.
    resimleri baz alıp lütfen satın almayalım...
    uzun bi süre öğrenciliğimde bursada kağan'da parfum promotörlüğü yapmış biri olarak
    fikir verebilirim yardımcı olurum herkese...
    rochas=roşas (vazgeçin bukokudan okadar zaman çalıştım bunu beğenen adam gibi hatun sayısı azdır)
    givenchy=jivenji
    okunuşlar bunlardır
    şimdi diyeceksiniz saçmaladın boyle okunurmu die
    fakat isteyen araştırsın bu markalar çoğu fransızdır ingilizce okumaya
    çalışmayın ayrıca ülke dağıtıcılarının sorumluları ziyaretlerinde bunları söylerler.

dipnot:bayanlar erkeklere parfum alırken genelde erkeksi kokuları beğenirler
    sebep şudur bence tatlı şekersi rochas tarzı kokan bi koku ilgi çekmez kadın kokuları tatlı ve şekerli olur.

saygılarımla

zaten ben onu sıse bazında koydum kardes:))hanı maksat nasıl bısey arkadaslarda bılıyodur:)

quote:

212 rochas gio aarkadslar bunlarda..

• gercek has acqua dı gıoo resmı atu freeshop fıyatı 56 eurodur=100ytl dıyelım

• Jagler 4ever
  • Davidoff!
    Joop!
    Boss!

VE Dp den Bvlgari Elit

Kenzo yu unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 1 Ekim 2007; 11:57:10 >
  • ANLASILAN BU TOPIC ZATEN BAYA TUTULMUSTA ERKEK ARKADSLARIMIZDA KENDINE BAKIYOR HERKES KALITE TAKILIYOR GUZEL BISEY TABI
  • DP den ACQUA DI GIO aldım bugün.çok hoş bi kokusu var.tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.