Şimdi Ara

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA ..... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
97.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-kiton black diye bir parfüm bilen yokmu gençler?

2-açık parfüm kullananlar memnunmu?
  • givenchy insense ultramarine otesini tanımam tabi piyasada cok zor bulunuyor artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

1-kiton black diye bir parfüm bilen yokmu gençler?

2-açık parfüm kullananlar memnunmu?

ben açık kullanıyorum memnunum...DP parfümleri var ordan almanı tavsiye ederim...!
  • Parfüm kulanmadımmı kendimi rahatsız hissediyorum...Fawori parfümüm Polo-Crest...Malesef artık üretilmiyor ama...

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA .....

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 9 Nisan 2021; 17:29:16 >
  • arkadaslar vazgeçin şu rochas tan ya karamel kokusunun neresi güsel
    gidip bakkaldan metro alın sürün ondada karamel var okadar paraya değmez...
    aynı şekilde angel içinde ıslak toprak kokusu için saksı toprağı yeterli olur...

armani code
    armani mania
    drakkar noir (resmi satışı yok)
    armani attitude
    polo double black
    polo blue
    chanel allure
    azzaro chrome
    CK euphoria
    emp. armani night
    carolina herrera 212 sexy man
    carolina herrera chic
    davidoff zino ( resmi satışı yok )
    escada magnetism

bunlar iyidir...
  • Versace.
  • @ BBB

işte ya ben yazdım sen fotolamışsın süper kokular ordakiler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaan_G

rochas roşas die mi okunuyo? alırken rezil olmıyalım

hocam süpersin yaa..
  • BBB süper ya kozmetik dükkanı gibi

soldakini biraz çekseydinde benim nick de gözükseydi ya

• axe tourch dan şaşmammm arada adidas da sıkıorum
  • arkadasşlar cok saglam onerılerım olacak cokta yardımcı olacagını dusunuyorumm..bıraz bekleyın
  • arkadaslar butun forumu takıp ettım anlasılan herkes bısey dusunuyor..ama ben pıyasadakı yaklasık 20 25 orjınal parfumu kullandıgım ıcın sızlere yardımcı olacagım..benım abım thyde calıstıgı ıcın kabın memurudur..yurt dısı ucuslarında veya buradakı atu dutyfreeden belırlı mıktarlar karsısında 1oocc lık uygun parfumlerı alabılıyorumm..tabı kullana kullana cok tecrube edındım..sızlerle paylasmak ıstıyorum..bu yazacaklarım cebınde 50 ıle 60 euro arasında parası olanlar ıcındır..paraı olmayan veya olupta vermem dıyebler ıcınde uygun onerılerım olacaktır..asagıda yazacagım markaların net fıyat lıstesını takıp etmek ıstıyosanız atu dutyfreeden ulasabılırsınız..sıze dunycada kabullenılmıs en ıyı 10 erkek parfumunu ozellıklerı ve 100cc freeshop fıyatlarıylA BILGILENDIRECEGIM..SIRALALMA YOKTUR ama en ıyı 10 erkek parfumu arasında gosterılır..

1-ACQUA DI GIO:cok saglam sıvrı bı kokudur yanı bu parfumu kullandıgınızda bakırkoyde felan dolastıgınızda sızı cevırıp ya parfumun markası ney gıbı sorulara maruz kalmak ıstıyorsanız kullanın derım..kendını cok kanıtlamıstır..bu sebeble 10 erkegın 9unun tercıhıdır..esmer beyaz tenlı arkadaslar rahatlıkla tercıh edebılır..freeshop 100cc fıyatı 59 euro

2-BVLGARİ AQUA:hıc soze gerek yok 2007 nın en ıyı erkek parfumu secıldı..gıo yu andıran bı kokusu var agır parfum degıldır..60 euro cıvarında..

3-212 MEN:carolına herraranın esmer arkadaslar ıcın sankı uretmıs oldugu manyak otesı cekıcı bır parfumdur..eger esmersenız ve bu kategorıdende parfum secmek ıstemıyosanız 60 euronuzda varsa alın derım..pısman olmazsınız..manyak koku..

4-BURBERRY CLASSIC:cok kullanılan erkek parfumudur..suanda kendımde kullanmaktayım 4te 1 i kaldı..pıyasa degerı 53 euro..yıne saglam parfumlerden bırı..sivriltıcı fresh kokusu var..

5-ROCHAS MEN:belkıde en cok kulalnılan erkek parfumlerınden bırısı..ama ben ılk aldıgımda bende pek kokmadı..verdıgım 60 dolara acıdım..esmer bır erkek olmama ragmen bazı esmerlerde durmuyor..ama bır bayan arkadasınızın boynunuzuu yalamasını ıstıyorsanız alın derım(bkz.ekşi sözluk)50 euro cıvarında..

6-PACO RABBANNE BLACK XS:Abımın parfumu bazen canım sıkıldıgımda sıkıyorumm..ve son gunlerın moda parfumudur..orjınal fıyatı suan cok ucuzdur..cok dıkkat cekıcıdır..erkek arkadaslara onerırım..31 euro suan cok ucuz arkadaslar

7-ARMANİ BLACK CODE:armanının en son cıkardıgı parfum..hernekadar gio nun yerını alcak dıyorlarsada ben pek ınanmıyorum..ama cok saglam parfumdur..eger sık bırı ısenız ortamlara cok gırıyorsanız alın derım..pıyasının en pahalı parfumudur suan..75cc 60 euro cıvarında..

8-HUGO BOSS DARK BLUE:parfum dıyınce tabı BOSS suz olmaz boss dark blue gio ıle beraber en cok tutulan erkek parfumudur..kalıte arkadaslar ıcındır..ıs hayatı yogun olan arkadaslara onerırım..1hafta boynunuzdan cıkmaz..60 euro cıvarındadır..yınede fıyatları atudan kontrol edınız..

9-LACOSTE:herkesı dusunerek konsuuyorumm..eger spor bır adamsanız..spor gıyınıyorsanız..kişilıgınzıı lacoste red ıle tamamlayabılırsınız..spor acık bır kokusu vardır..etkıleyıcdır..50euro cıvarında..

10-DAVIDOFF COLLWATER:fresh kokusu vardır..hıc kulalnmadım ama arkadasım kullanıyor..cokta memnun..ama kullanmadıgım ıcın bısey dıyemem.

bu 10 parfum arsından begendıgınızı secebılırsınız..ama benım tercıhım gio dur..bu parfumden vazgecmem..manyak tek kelımeyle..

**eger bukadar param yok dersenız bende bazı zamanlar alıyorum..DP PERFUMUM acık parfumum en ıyısıdır..15 ytl karsılıgında 50cc alabılırsınız..adamların 80 90 cıvarı subelerı var..kalıcıdır..uygundur..orjınale yakındır kokusu..dp den sıze GIO,212 MEN.ROCHAS tavsıye edrım..

umarım bılgılendırmsıımdır..sorularınızı alabılırım..

• güzel bi inceleme parfüm alacak olanlar için yararlı olacaktır
  • paco rabbanne black xs ve fahreneiht
  • 1-ACQUA DI GIO en iyisi bumu şimdi?
  • GİORGİO ARMANİ - BLACK CODE

veya LACOSTE Yeşil yada Kırmızı olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 29 Eylül 2007; 11:50:57 >
  • benım gorusum yukarıdada belırttıgım gıbı ACQUA DI GIOO..SAGLAM FRESH AGIR DEGIL..KALICI
  • SORULARINIZ KAFANIZA TAKILAN BISEYLER VARSA YARDIMCI OLURUM
  • merak edenlere soylıyıl gıvenchy blue rabel.bırı burberry classıc.dıgerı dp rochas.yesıl sısede azzaro

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA .....
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.