Şimdi Ara

Parfüm Koleksiyonum ( SS´li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Seneden beri parfümler hobim haline gelmeye basladi ve kendi kullandiklarimi biriktirmeye basladim, bu konuda seminerlere bile katiliyorum, örnegin parfümlerin insan psikolojisi üzerine etkileri vs.,, ayrica performans konusunda merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Parfüm Koleksiyonum ( SS´li )

• 50-100lira arasi kokusu guzel ve kalici bi parfum onerebilir misin?

Ck be edt var su an bende ama pek memnun kalamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolabı hepsiburadadan mı aldın
  • Eyfel 3 TL >3

• babam öğretmen öğretmenler gününde 5 tane üst kalite parfümüm oluyor zaa
  • Öğrenciye ucuz öneri (20 tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspilicueta24 -- 31 Mayıs 2015; 14:12:18 >
  • Tom Ford eksik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Yapımı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @nnight , hocam ck one shock for him´i öneririm kalicik konusunda cok basarili, one million tarzi tatli parfümlerden hoslaniyorsan sana göre, ayrica fiyat performans acisindan cidden fazla iyi.

@melekler sehri, yok hocam bizim mahalledeki ustaya yaptirdim.
  • Oida kullanıcısına yanıt
    Artik ck den gitmek istemiyorum acikcasi

• nnight N kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne tarz bir sey ariyorsun az bir sey tarif edersen ona göre bi öneri yapabilirim, tatli mi baharatli mi yoksa okyanus kokulu mu , gece icin mi daha cok yoksa gündüz icin mi, spor giyim icin mi elegant giyim icin mi, bunlar önemli.
  • Hocam daha önce 212 vip men ve rochas man kullandım.Bu tarz kokular hoşuma gidiyor. Bir önerin var mı acaba?Mümkünse 120 tl yi geçmesin
  • alayı para israfı
  • Acqua Di Gio yaz geceleri için nasıldır kokusunu baya beğenmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldarion -- 31 Mayıs 2015; 14:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Öğrenciye ucuz öneri (20 tl)

rebul al geç
  • Ferrari nasıldır

• Oida kullanıcısına yanıt
    Hocam 17 yaş spor temiz kokulardan ne önerebilirsin okyanus, çiçek, salatalık gibi serin hoş kokulardan. Polo blue kullandim kalicilik biraz zayifti ama kokusunu beğendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en fazla 100 liraya kadar etkileyici ve yoğun kokan ama çokta baymayan yazın sıkılabilecek ve bir iki fısta ben yürüdüğümde etrafa kokuyu bırakacak kalıcı bir parfüm arıyorum var mıdır böyle bir parfüm? Sokakta başka erkeklerde oluyor bu tarz kokular en bilindiği de one million oluyor onun dışında.
  • Eldarion kullanıcısına yanıt
    Bana göre özel bi kokusu var onun, dürüst olmak gerekirse tenime ilk siktigimda bir 2-3 dakika dedimki bunun kolonyadan farki yok fakat , parfüm tende bekleyip oturmaya basladiktan sonraki gelen o taze dinamik koku beni kendine cekti, ayni hissi mesela davidoff cool water ya da bvlgari aqva da alamadim, ne oldugunu arastirdim patchouli bitkisi özünden kaynaklaniyormus, kalicik orta seviye diyelim, yaz aylari icin epey ideal, gece gündüz fark etmiyor, tavsiye ederim. Fiyat performans bakimindan olumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oida -- 31 Mayıs 2015; 14:27:57 >
  • Parfümlerin kralı Hugo Boss yok orda. Hadi Boss'u geçtim bi Sculpture bari olsaydı.
  • @funkedup, prada luna rossaya bir test et derim dostum, aradigin sey bu olsa gerek.

@rodin, ck one shock for him aradigin kokudur dostum, etrafi etkileyicilik konusunda üst seviye, fiyati cok iyi ve kaliciligi diger ck kokularina göre üst seviyede, ck´dan beni sasirtan bi calismaydi acikcasi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.