Şimdi Ara

Pardus kurmak hakkında sorularım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Asus N53SV-SX182V laptopumda C kısmında Windows 8 bulunmakta.Ben bu bilgisayarın D bölümüne pardus kurmak istiyorum ya da D'yi azaltıp E bölümü oluşturup oraya kurmak istiyorum.Buraya kadar problem yok.Ancak asıl sorum şu.Biz şimdi pardusu kurduk.Nasıl kaldıracağız?Başlangıçta işletim sistemi seçme menüsüne gelmeyecek ve TAMAMEN kalkacak.Nasıl yapabilirim bunu?Bir de pardus'ta flash disk takınca flash diskte virüs varsa windows'a bulaşır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Merhaba arkadaşlar.Asus N53SV-SX182V laptopumda C kısmında Windows 8 bulunmakta.Ben bu bilgisayarın D bölümüne pardus kurmak istiyorum ya da D'yi azaltıp E bölümü oluşturup oraya kurmak istiyorum.Buraya kadar problem yok.Ancak asıl sorum şu.Biz şimdi pardusu kurduk.Nasıl kaldıracağız?Başlangıçta işletim sistemi seçme menüsüne gelmeyecek ve TAMAMEN kalkacak.Nasıl yapabilirim bunu?Bir de pardus'ta flash disk takınca flash diskte virüs varsa windows'a bulaşır mı?

Biçmlendirme yapacaksınız.Normal format atar gibi biçimlendirin ve sistem kurmayın lakin sürücü atamalısınız.
  • 9888 9 kullanıcısına yanıt
    c ye pardus kur d ye windows kur ilk önce pardusu kur yoksa acılmaz sistemler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Anlatım)Ubuntu'ya Tema Kurmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.