ben acıbademli seyfi yi merak ediyorume eski türk filmi
Cok iyi bir filmdi yav Kara-Mizah gercekten cok basarili islenmis halimiz
Hani vrya hapishaneden adam kactigini gazeteden okuyolar Hehe halimize bak ya
Bide sorgudayken kamera alirken soledikler
Tarihi sinop cezaevinde çekilmişti bu film değilmi???
Bu film için her türlü reklam yapıldı. Bilboardlarda çıktı, TV reklamları oldu, Tartışma programlarında filmin konusu tartışıldı, hatta suçsuz hapis yatanlardan bahsedildi durdu. Zaten fimin yapımcısı sinan çetin. Bu adamın elinin olduğu bi işte reklam olmaması imkansız.
Hatta yönetmen 22 yaşında ilk filmini yönetti, ferhan şensoyun oğlu kendisi. (güzel memleketimin torpili buradada işliyor) Neyse filmi bu kadar kişi beğendiğine göre en azından çocuk işini yapmış. (Torpillide olsa)
rasim öztekin'i neden sevdiğimi hatırlatan bi yapıt.ferhan şensoyda süperdi ya
quote:
Orjinalden alıntı: uA_BarBar
Bende de DVD'si var harika bi film ama tabiki abartmayın G.O.R.A'nın yanından geçemez onunda VCD'si var ve en az her ay bir defa G.O.R.A'yı izliyorum inanın izledikçe insana daha komik geliyor.Neyse kıyas bie yana ben bu pardon filminde en çok şu hücre sahnesine gülmüştüm.Elleriyle hareketler fln yapıyolar ya
Sen de naptın be biraderAyda en az bir kere Gora'yı mı izliyorsun periyodik olarak
quote:
Orjinalden alıntı: sevgili
SİZ Bİ DE FASULYE'Yİ İZLEYİN.
Bencede bi fasulye yi izlyin ondan sora bide pardon u seyredin. Bi insan filmin hiçbir yerinde konuşmamasına rağmen bukadar iş açabilirmi başına bide siz görün. Ayrıca filmdeki en dikkat çeken karakter bence ak sakallı dede rolüyle HALUK BİLGİNER. Gerçekten bulabilsem alıcam dvd yada vcd sini ama bulamıyorum. Hehehehe hala aklımdadır ben sütlü bende sütsüz muhabbeti
Ya benim anlamadığım "Pardon" neden farkedilmemiş türk filmi diye anılıyo.Ben onu sinemada izledim ve gayet kalabalık bi kesim vardı.Pardonu bu zaman kadar farkedemeyenede ayrıyetten!!! Fasülyeyide izlemiştim.Gayet güzeldi.Senaryosu bombaydı ya...
kadrosu güzelmiş ama hiç duymadım filmi zaten bizim sinemadaki en önemli eksiklerimizden biri reklam yapamamız
quote:
Orjinalden alıntı: holywars
edit: aşağıları spoiler içerir
neden fark edilmemiş acaba.. halbuki müthiş bir film ..
nedir bu filmin ismi PARDON!
Üç yakın arkadaşın hayatları içlerinden biri yüzünden tamamen değişecektir. Her zamanki gibi akıp giden günler artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktır…
Dram / Komedi Gösterim Tarihi 4 Mart 2005 Yönetmen Mert Baykal Senaryo Ferhan Şensoy Görüntü Yönetmeni Ulaş Zeybek Müzik Alen Konakoğlu Yapım 2005, Türkiye , 94 dk.
şimdi spoiler bilgi vermeye lüzüm yok seyretmeyenlerin şevkini kırmayayım ama diyebilirim ki türk filmleri içinde son yıllarda bundan komik bir film yok.. G.O.R.A felan zaten hiç katmıyorum bilem o komedi bilem sayılmaz benim neznimde ya neysee izlemeyen pişman olur benden söylemesi..
arkadaşım keşfedilmemş olurmu ozamanlar ne patlama yaptı bu flim amakısa sürdü ...orası dogru fazla tartışılmayan bir flim oldu... ama süper bir flim...
ben farketmiştim canım 5-6 kere izledim güzel bir filmdi ferhan şensoy çok kaliteli bir adamdır zaten bence reklama bile ihtiyacı yok
bu filmi gorayla kıyaslıyan iyi film izlememiştir bence en iyi türk filmleri arasında ilk üçte
bu film hakkaten süper bi film ama dedıgın gibi reklamı yok,,bu yüzden bilinmez dogrudur,,5 kere izledim halada arasıra ızlerim,hele zavallımın sorguya çekilip bülbül gibi konuştuğu sahne yokmu ,,koparıyor,
birçok yeni Türk komedi Filminden kat kat iyi fakat ben Şans kapıyı Kırınca'yı da beğendim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme