Şimdi Ara

Pardon (2005) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyor ya Abi zorda kaldım senin ismini verdik .. Cevap : Olurmu abi Estağfrullah

20 tane Simit alıyolar hapisaneye giderken .RAsim öztekin Soruyo Niye 20 tane Siz yemicekmisiniz.?

En çok güldüğüm sahne zaten 3.kişinin itiraf sahneleri..

Bizim 3 ümüzün buraya yani hapisaneye düşmesi Doğuştan Alnımıza yazılıydı..Rasim cevap veriyo Bu dallamanın yaptıkları niye bizim kaderimiz oluyor.

Bide Tam Ş. bebek alıyorlar Cezaları bitiyo

Filmden aklımda kalanlar bunlar Çok komikti gerçekten

Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir
  • Reklamı Olmayan fimler Sponsorsuzda olunca Bir Kanrda Kalıyor Öle Doom'un Filmi Çıktı Kaç kişi gitti türkiyede?

Farkedilmeyen bir başka film, İnşaat. Son zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmlerinden biri fakat yeterli izleyici bulamadığı için devamının çekimi de iptal edilmiş.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• vizontelenin ilkide güzeldi ama öle demeyın...

Orjinalden alıntı: @pi

İzledim, güzel bir film ama bu kadar da abartılacak kadar degil. Hele G.O.R.A. nın yanında ismi gecmez bence.

ya arkadaş sen saçmalamışsın bu uzay filmi degilki elmayla armutu karıştırma

Orjinalden alıntı: lordwolf

ben sinemada izledim. çok beğenmedim. hatta ne zaman bitecek diye söylenmiştim.
    abartılacak bir film değil. sıkıcı bi film. hep aynı yerde salakça şeyler. bence.

terbiyesizleşme salak sensin türk tiyatrosunun neferine salak diyen.............

Orjinalden alıntı: holywars

edit: aşağıları spoiler içerir

neden fark edilmemiş acaba.. halbuki müthiş bir film ..

nedir bu filmin ismi PARDON!

Pardon (2005)

Üç yakın arkadaşın hayatları içlerinden biri yüzünden tamamen değişecektir. Her zamanki gibi akıp giden günler artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktır…

Dram / Komedi
    Gösterim Tarihi
    4 Mart 2005
    Yönetmen
    Mert Baykal
    Senaryo
    Ferhan Şensoy
    Görüntü Yönetmeni
    Ulaş Zeybek
    Müzik
    Alen Konakoğlu
    Yapım
    2005, Türkiye , 94 dk.

Oyuncular
    Ferhan Şensoy (İbrahim) , Rasim Öztekin (Muzo) , Ali Çatalbaş (Aydın) , Zeki Alasya (Cezaevi Müdürü) , Bülent Kayabaş (Amir) , Erol Günaydın , Sermiyan Midyat , Şahnaz Çakıralp (Asuman) , Parkan Özturan , Levent Ünsal , Celal Belgil , Hakan Bilgin

şimdi spoiler bilgi vermeye lüzüm yok seyretmeyenlerin şevkini kırmayayım ama diyebilirim ki türk filmleri içinde son yıllarda bundan komik bir film yok.. G.O.R.A felan zaten hiç katmıyorum bilem o komedi bilem sayılmaz benim neznimde ya neysee izlemeyen pişman olur benden söylemesi..

Pardon (2005)

Pardon (2005)

Pardon (2005)

bu filmi 24 saat izlemeye razıyım yaw...(abarttım mı ne? ) ama çok güzel bir film yaaa....
    herkese tavsiye ederim.....

• bu pardon filminin bi sahnesi varki gülmekten öldürdü beni şimdi bunlar rakı içerken bi ordu polis bunları basmaya geliyo bunlar balkonda tabi kıpırdamayın eller yukarı falan bunlar bi aşşğa abakıyo bi yukarı bakıyo mauahuah orası cok güzeldi tabi böle anlatınca olmuyo izlemek lazım ama anlayın artık .
  • evet bu filmi benimde hoşuma gitmişti.şans kapıyı kırınca için yapılan reklamın binde biri reklamı yapılsa bunun çok büyük izleyici sayısına ulaşırdı eminimki.bu arada fasulyeyi hatırlatanlara teşekkür ediyorum.türkiyede yapılan en komik filmlerden bi tanesidir o.ilk kez tvde izlemiştim.bu filmi nasıl olduda sinemada izlemişim diye söylendiydim

BU ÜLKEYİ YOBAZLARA BIRAKMAYIZ ,,ATA'M....
  • Walkmani ile oyun havası dinleyip oynayan asker her aklıma geldiğinde gülerim.

BU ÜLKEYİ YOBAZLARA BIRAKMAYIZ ,,ATA'M....
  • evet çok guzel bı fılmdı

Orjinalden alıntı: doors

benimde şişme hatun aklımda yaf,,ne komikti..

Önce kim "ilgilencek" muhabbeti.

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Orjinalden alıntı: doors

benimde şişme hatun aklımda yaf,,ne komikti..

Önce kim "ilgilencek" muhabbeti.

ferhan şensoydu galiba önce ben olmazsam patlatırım diodu...

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • konunun başlığına bakınca çok eski bir film zannettim pardon'un reklamı bayağı yapıldı benim hatırladığım kadarıyla anahaberlere 1 hafta konu oldu

SÖZ KONUSU VATANSA,GERİSİ TEFERRUATTIR...
  • harikaaa bencedee
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.