Şimdi Ara

Parçaları tek tek toplamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi herkes sistem tavsiyesi istiyo tamam da :) Bende farklı bişey soriyim.
    Acaba alacağımız sistemi parça parça toplasak 1-2 ay içerisinde bütün parçaları yavaş yavaş satın alsak olmaz mı ?

Mesela Kasa alıcam corsair c70http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011019-ww-vengeance-serisi%E2%84%A2-c70-gaming-midt-atx-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63476
    Ama fiyatı biraz yüksek. En ucuz zamanda alsam.

Daha sonra da Anakartı alsam. Böyle böyle sistemi toplasam diye düşünüyorum ama sıkıntı olur mu acaba ?

• Ciqaro kullanıcısına yanıt
    neden olsun tabiki alabilirsin
  • Benim yöntem yani

Xigmatek Elysium+FX-8350+990FX Fatal1ty+500gb hdd+750w psu+2x4 1600mhz ram ile yola çıktım

bir ara custom liquid cooling bile kullandım.
    Şimdi ise 4670k+z87 gryphon+silverstone sg09+cm spg 1200w+4x4 1600mhz ram+custom liquid cooling+vertex4 kullanıyorum

oluyor yani
  • Ciqaro kullanıcısına yanıt
    c70 için eksen ve inventusa da bakmanı öneririm hem renk acısından hemde fiyatlar karg dahil dahha uyguna gelebiliyor. yakın zamanda aldıgım için söylüyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

c70 için eksen ve inventusa da bakmanı öneririm hem renk acısından hemde fiyatlar karg dahil dahha uyguna gelebiliyor. yakın zamanda aldıgım için söylüyorum ;)

Teşekkür ederim .d İlk kasayı alıcam :) dediğin gibi her yere bakıyorm en uygun fiyatlı olanı çekicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Benim yöntem yani

Xigmatek Elysium+FX-8350+990FX Fatal1ty+500gb hdd+750w psu+2x4 1600mhz ram ile yola çıktım

Şimdi ise 4670k+z87 gryphon+silverstone sg09+cm spg 1200w+4x4 1600mhz ram+custom liquid cooling+vertex4 kullanıyorum

oluyor yani

quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Benim yöntem yani

oluyor yani

Sen direk ramden başlamışsın o da güzel .d

• c70 kasa kesinlikle kaliteli kasadır (kendim kullanıyorum) ayrıca sistemi parça parça iyice araştırarak almak hem hata yapmanızı engeller hemde daha istenilen sistem kurmanıza olanak sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewolwer_ -- 27 Ağustos 2013; 18:28:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için bir pc topladım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

c70 kasa kesinlikle kaliteli kasadır (kendim kullanıyorum) ayrıca sistemi parça parça iyice araştırarak almak hem hata yapmanızı engeller hemde daha istenilen sistem kurmanıza olanak sağlar.

C70 siparişi vericem bugün. İnşallah fiyatını dha ucuza başka bi yerde görmem :) bi de uygun güç kaynağı alırsam içine 600-750 arası iyi olucak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.