Şimdi Ara

Parazit ( Motor Sesi ) Bir türlü çözemedim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle aracıma akü güncellemesi yapmadan önce hiçbir sıkıntım yoktu onu belirteyim ( 42amper akü vardı araçda ) Arabam honda fit 2011 model malesef akü yerini öyle bir yapmışlarki oraya büyük boy akü takmak tamamen imkansız. Bende aracın yedek lastik bölümüne akü yeri dizayn ettim 35mm lik orjinal oto elektrikcisinden aldığım kablo ile arkaya 100amperlik inci akü koydum. Öndeki 42amper aküyü iptal ettik tek 100amper akü oldu yani. Sıkıntı aküyü arkaya aldıktan sonra başladı. Ciddi şekilde parazit alıyorum. Rca ile aracın arkasına çekilen elektrik kablosu aynı tarafta ama sıkıntı o değil. Aracın diğer tarafından komple aracın dışından başka rca çekip denedim sorun aynı. Zaten daha öncede ses sistemine çektiğim elektrik kablosu ve rca yan yana idi ve sorun yoktu. Rca ların teybe bağlantı noktasınada şase verdim sorun yine gitmedi. Tek denemediğim akü arkaya alındığı zaman akünün şasi alındığı yeri değiştirmek. ( Arka koltukların bağlantı vidası ) Sizce akünün şase bağlantısından olabilirmi sorun ? Yardımcı olabilmeniz adına yedek lastik bölümününün şu anki fotosunu atıyorum.
    Parazit ( Motor Sesi ) Bir türlü çözemedim :(

• Hocam genelde o sorun şaseyle alakalıdır. Şaseyi bozmayıp orjinal şekilde arkaya kadar çekebilirseniz bu sorundan kurtulursunuz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

Hocam genelde o sorun şaseyle alakalıdır. Şaseyi bozmayıp orjinal şekilde arkaya kadar çekebilirseniz bu sorundan kurtulursunuz diye düşünüyorum.
    En azından arabanın dışından kabloyu geçirterek orjinal şase yerinden aküye - yi vereyim sonucunu buraya yazarım dostum sağolasın
  • Akü şase kablonuzu şaseye direkt temas olacak şekilde değiştirin ayrıca şarj dinamosundan da extra şaseye şase kablosu çekip deneyin sorun çözülmezse rca kablolarınız ile elektrik kablolarınızı ayrı yerlerde guruplandırıp toplayın. Deck çevirici kullanıyorsanız aracın şasesinden ve elektrik kablolarından uzakta olmasına özen gösterin.
  • Sorunumu çözdüm arkadaşlar kablolamamda vs sıkıntı yokmuş. Teybimin çıkış filtrelerinde sıkıntı varmış. 100tl ye teybimin çıkış filtrelerini tamir ettirdim sorun çözüldü. Yardımcı olmaya çalışanlara çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midrangemin kagıdının rengi siyahtan kahverengiye döndü güneş de kaldigi icin bunun bir cozumu varmi benim aklimda sivi yag var sizce denemelimiyim yoksa bir cozumu varmi .tesekkurler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir değişik fan sesi problemi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.