Şimdi Ara

Parayı Sevenler İçeri :) Parayı Bankada mı biriktireyim ? Kesintiler oluyor !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba garanti bankasından vadesiz hesap var. Para biriktireyim dedim

2.20 TL vardı 5 tl yatırdım 7.20 oldu

azn önce baktım banka 2013 YILI OCAK AYI EKSTRE+BSMV ÜCRETİ kesmiş 3.75 TL

bu kesinti ne zamanlar oluyor bilen var mı ? birde bu kartın yıllık ücreti var sanırım 35 40 TL civarı

Ayda ortalama 50 TL falan biriktirecem gibi yada daha fazla..

Yani cüzdanda olsa para harcanız ee böyle oluncada boş yere kesintiler oluyor. Kartı iptal mi ettirsem acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemEnable -- 10 Mart 2013; 23:10:44 >

• güncel
  • ogrencimisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

ogrencimisiniz

evet
  • bekliyorum yorumları teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

quote:

ogrencimisiniz

evet

bankayla gorus bazi durumlarda ogrencilerden kart aidati alinmiyor veya indirimli aliniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

quote:

ogrencimisiniz

evet

bankayla gorus bazi durumlarda ogrencilerden kart aidati alinmiyor veya indirimli aliniyor

Resmi bir evrak isterlerse ? Şu an üniversiteye hazırlanıyorum dershanede 2. yıl olarak yani lisede / üniversitede değilim.

Ayrıca para biriktirme konusunda önerileriniz var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

quote:

ogrencimisiniz

evet

Resmi bir evrak isterlerse ? Şu an üniversiteye hazırlanıyorum dershanede 2. yıl olarak yani lisede / üniversitede değilim.

Ayrıca para biriktirme konusunda önerileriniz var mı

belge konusunda bi bilgim yok. sana soyle bir tavsiye verebilirim. her gun cebinde kalan 5 tl ve altindaki paralari bie yerde biriktir bir sure sonra iyi seyler cikabiliyor

• güncellllllllllll
  • finansbank enpara hesabı açtır hiçbir şekilde kesim yok
  • Aylık 50 tl lik vadeli hesap açtır, her ay çeksin kendine.O zaman ücreti kesmiyorlar.5 yıl da hiç ellemezsen o 5 yıllık faizle birlikte çekebiliyorsun.Tabi hesabında para olmazsa o ay ki çekim sonraki aya erteleniyor.Bende böyle bi hesap var bir sene olmuştur belki içinde halen 300 civarı para var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Navy

finansbank enpara hesabı açtır hiçbir şekilde kesim yok

+1
  • quote:

kart ücreti varmı yıllık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Aylık 50 tl lik vadeli hesap açtır, her ay çeksin kendine.O zaman ücreti kesmiyorlar.5 yıl da hiç ellemezsen o 5 yıllık faizle birlikte çekebiliyorsun.Tabi hesabında para olmazsa o ay ki çekim sonraki aya erteleniyor.Bende böyle bi hesap var bir sene olmuştur belki içinde halen 300 civarı para var.

Asla faiz parası hesabıma yatmasını istemiyorum. Yani faizle işim olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Aylık 50 tl lik vadeli hesap açtır, her ay çeksin kendine.O zaman ücreti kesmiyorlar.5 yıl da hiç ellemezsen o 5 yıllık faizle birlikte çekebiliyorsun.Tabi hesabında para olmazsa o ay ki çekim sonraki aya erteleniyor.Bende böyle bi hesap var bir sene olmuştur belki içinde halen 300 civarı para var.

Asla faiz parası hesabıma yatmasını istemiyorum. Yani faizle işim olmaz

5 yıl içinde muhakkak azar azar çekeresin o paradan merak etme.Yazdığımı iyi oku.Parayı ya böyle biriktirebilirsin yada altın alacaksın.Başka türlü o parayı hesabında gördükçe mutlaka harcarsın.Kendimden biliyorum.İyi geceler.

• quote:

quote:

kart ücreti varmı yıllık

kart ücreti, havale, eft, fatura yatırma gibi ücretlerin hiçbiri yok
  • Ümmüğünü sıktığımın bankalarına bak ya adamın 3 lirasına bile göz dikmişler

Bu banka sahiplerinin milyar dolarları var hala kemik peşinde köpek gibi milletin g.tündeki donu kokluyolar acaba dün ne yemiş bunu nasıl düzebilirim diye.

Maaş kartım var her maaş yattığını gün hepsini çekerim çünkü bilirim başına bi şey geldi mi o paranın geri alması imkansız çünkü bankalar kanun gibi parayı kaptırdınız mı geri alamıoyorsunuz.
  • İş Bankası kesinti yapmazken Ziraat Bankası 3 ayda bir para oldukça 14-15 lira alıyor. Bende son 6 aydır para bulundurmuyorum Ziraat hesabından.

• bank asya hesap açtır kesinti yok. Faiz denen bir şey yok bankada o derece dindarlar yani

• Okumadı ama tutar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.