Mesela 50 bin liraya nasıl 100 yaparsınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Parayı nasıl katlariz

-
-
Zaman sorunu yoksa uzun vadede kazandıracağını düşündüğüm hisselere yatırırdım.
Altın, gümüş de olabilir.
Tabii çelik gibi bir irade ve sabır lazım. Ayrıca riskli işler.
-
Gümüş altın çok prim yaptı düşebilir
Hisse ne güvenlidir ? Hangi firma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bim den su al sat.
-
Verge alirim 1.5 ay sonra 100,000 i cebe atarim.
-
Para katlama işi risk işidir. Bu yüzden yatırımını gözden çıkardığın para üzerinde yapman lazım. Yoksa dımdızlak kalırsın ortada.
Git araba al hocam. Sen kullansanda kullanmasan da değerlenir o merak etme. Hem ayağın yerden kesilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Psg macına 2.5 üst oynasaydın katlardın
ASELSAN hissesi alınır mı
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatGümüş altın çok prim yaptı düşebilir
Hisse ne güvenlidir ? Hangi firma
Yatırımla 2 ye katlamak çok zor bir olay ancak al sat yaparak ulaşabilirsin ki onun da önüne geçmek için vergidir ıvır zıvırdır makastır bir sürü sıkıntı var. Araba al satı mantıklı gibi
Altın al uzun zaman bekle diyenlere aldanma uzun süre sonra arabada iki katı evde iki katı telefonda iki katı oluyor zaten
Burdaki en önemli şey zaman kısa zamanda yapabilirsen yap ama ticaret yaparsan ikiye katlarsın
altına at 1 sene sonra en az %50 kazanç garanti. Bugün nasıl olsa yükselmez bu saatten sonra diyip atmayanlar altının her yükselişinde ağlıyor
-
Ortadan katlayabilirsin
Sorma ya, 10k para vardı pc toplayacaktım. Fiyatlar pahalı geldi almamıştım, altına yatırsam mı acaba okullat açılana kadar artar da daha iyi bir pc toplarım derken bi fırladı (dolarla beraber) apar topar parça fiyatları uçmadan kapabildiğimi kaptım. Eğer 400 iken hepsini altın yapsam 2000 kara geçiyordum. Şu anda da ne kadar artabilir ki daha kafasındayım ama almadım diye kesin artmaya devam edecek.
altının vakti geçti gibi düğün mevsimi bitiyor.
dolar alınabilir. türkiyedeki özel durumdan dolayı gereksiz bir yükselme var.
fakat global açıdan bakarsak dolar salgın durumundan dolayı değer kaybetmiş durumda.
ayrıca siyasi belirsizlik de söz konusu.
abd salgın konusunda zaten tam gaz ilerliyor. dolayısıyla salgını çok daha sert ama hızlı atlatacaklarını düşünüyorum.
siyasi belirsizlik ve salgının en sert zamanlarını yaşadıklarını düşünürsek abd dolarının düşük seviyesi olarak kabul edebiliriz.
bunun dışında türkiye özelinde bir durum olarak ithal dayanıklı lüks tüketim mallarından alıp stok yapabilirsin.
bu mallara hem dövizden kaynaklı zam geliyor hemde lüks oldukları için sürekli vergi artışına maruz kalıyorlar.
teknolojik ürünlerde bile artış o kadar çok oluyor ki teknolji eskise bile yine kâr edebiliyorsun.
örnek olarak ithal otomobil, bilgisayar parçası gibi şeyler.
uzun vadede ise altınla ilgili yorumlara katılıyorum. altın hep artar. az veya çok bir şekilde artar çünkü değerli ve sınırlı bir maden.
düğün sezonu bitince alırsın, düğün sezonunda satarsın hep kazanırsın.
fakat bu kazanç her zaman çok yüksek olmayabiliyor. genellikle dünya ekonomisinin kötü olduğu dönemlerde altın çok daha fazla yükseliyor diye biliyorum.
bunun da sebebini finansal sisteme ve para birimlerine güven azalınca insanlar altına yöneliyor diye açıklıyorlar.
bu açıdan bakarsak, şu an finansal sistemleri zorlayan en büyük etken salgın. henüz bir tedavi ve aşı olmadığı için bu durum değişmedi.
böyle giderse de 2,3,4 derken dalga dalga tüm dünya bu virüsü 3-5 yıl daha yaşayacak. bu sürede bir çok ülkenin ekonomisi iflas sınırlarına gelir.
çünkü bu kadar insanın hem ekonomik sistemden düşmesi, hemde sağlık giderleri üzerinden ekonomiye yük olması sürdürülebilir değil.
bunun yaratacağı ekonomik maliyet finansal sistemleri zorlayıp insanların altına yönelmesini sağlayabilir.
basit bir denklem kurarsak, insanlığın salgın ile savaşındaki başarısı ile altının fiyatı ters orantılı olarak ilerleyecek.
riski bunların üzerine alıp yatırım yapabilirsin. bence bu büyük bir risk.
zaten virüs ilk görüldüğünden beri bir tırmanış içerisinde. eğer bir tedavi veya aşı bulunursa bu tırmanış öncesi yerine gerilemesi bence gayet olası.
böyle bir şey olursa çok hızlı hareket edip altından çıkmak gerekir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: orcndaltının vakti geçti gibi düğün mevsimi bitiyor.
dolar alınabilir. türkiyedeki özel durumdan dolayı gereksiz bir yükselme var.
fakat global açıdan bakarsak dolar salgın durumundan dolayı değer kaybetmiş durumda.
ayrıca siyasi belirsizlik de söz konusu.
abd salgın konusunda zaten tam gaz ilerliyor. dolayısıyla salgını çok daha sert ama hızlı atlatacaklarını düşünüyorum.
siyasi belirsizlik ve salgının en sert zamanlarını yaşadıklarını düşünürsek abd dolarının düşük seviyesi olarak kabul edebiliriz.
bunun dışında türkiye özelinde bir durum olarak ithal dayanıklı lüks tüketim mallarından alıp stok yapabilirsin.
bu mallara hem dövizden kaynaklı zam geliyor hemde lüks oldukları için sürekli vergi artışına maruz kalıyorlar.
teknolojik ürünlerde bile artış o kadar çok oluyor ki teknolji eskise bile yine kâr edebiliyorsun.
örnek olarak ithal otomobil, bilgisayar parçası gibi şeyler.
uzun vadede ise altınla ilgili yorumlara katılıyorum. altın hep artar. az veya çok bir şekilde artar çünkü değerli ve sınırlı bir maden.
düğün sezonu bitince alırsın, düğün sezonunda satarsın hep kazanırsın.
fakat bu kazanç her zaman çok yüksek olmayabiliyor. genellikle dünya ekonomisinin kötü olduğu dönemlerde altın çok daha fazla yükseliyor diye biliyorum.
bunun da sebebini finansal sisteme ve para birimlerine güven azalınca insanlar altına yöneliyor diye açıklıyorlar.
bu açıdan bakarsak, şu an finansal sistemleri zorlayan en büyük etken salgın. henüz bir tedavi ve aşı olmadığı için bu durum değişmedi.
böyle giderse de 2,3,4 derken dalga dalga tüm dünya bu virüsü 3-5 yıl daha yaşayacak. bu sürede bir çok ülkenin ekonomisi iflas sınırlarına gelir.
çünkü bu kadar insanın hem ekonomik sistemden düşmesi, hemde sağlık giderleri üzerinden ekonomiye yük olması sürdürülebilir değil.
bunun yaratacağı ekonomik maliyet finansal sistemleri zorlayıp insanların altına yönelmesini sağlayabilir.
basit bir denklem kurarsak, insanlığın salgın ile savaşındaki başarısı ile altının fiyatı ters orantılı olarak ilerleyecek.
riski bunların üzerine alıp yatırım yapabilirsin. bence bu büyük bir risk.
zaten virüs ilk görüldüğünden beri bir tırmanış içerisinde. eğer bir tedavi veya aşı bulunursa bu tırmanış öncesi yerine gerilemesi bence gayet olası.
böyle bir şey olursa çok hızlı hareket edip altından çıkmak gerekir.
düğünlerle altının ne gibi bir ilgisi var bana bir açıklar mısın çok merak ettim ?
altın ons fiyatı ve dolardan etkilenen altının nasıl oluyorda düğünle ilişkisi oluyor bir açıklar mısın sayın ekonomi uzmanı bilir kişi profesör ?
-
Hocaya götür okuyup üflesin katlanır.
Borsayı takip et.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bim den su al sat. |
Benzer içerikler
- telegram"da rehberde olmayan kişileri bulma
- bozanın tadı nasıl
- converse orjinallik kodu sorgulama
- satılık aslan yavrusu
- konsenidat kullananlar yorumları
- dünyanın en büyük vinci
- galaxy unpacked
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X