Ya arkadaşlar çok da takmıyorum ama 2 gün önce yaşadığım olay biraz canımı sıktı. Yavaş yavaş normale dönüyorum. Olay da hiç bir şey yok. Ama anlatayım size de ders olsun parasız karşı cinsle arkadaş bile olunmaz. Ya kendim okuyorum çalışmıyorum istesem de hemen iş bulamam asıl sıkıntı da bu. Hep ailemden alıyorum. Bir arkadaş var not attım yardım amacıyla neyse 2 gün önce gafletle işin var mı yazdım bulaşalım anlamında ulan salak üstünde 20 tl var kart yok final sınava gidiyorsun otobüste kıza bulaşalım mı diyorsun. Arkadaş da olur dedi işte zar zor buluştuk ben iştahsızım arkadaş da cömert gittik bir ciğerciye emrivaki bir dürüm de bana da ısmarladı. Yemeyeceğim dememe rağmen ısmarladı neyse sohbet ettik yedik ama zoruma gitti. Ulan karşımdaki kız olduğu yetmiyor bir de benim gibi öğrenci. Bazen insan ne dediğini ne istediğini bilmiyor ya ben hiç bir zaman bilmiyorum. Bende bir dahakine ben ısmarlarım dedim kız zoruma gitmesin diye kabul etti. Benim acilen işe girip para kazanmam lazım. Yani gidip oraya ailemin parasıyla ısmarlamak da içimi rahatlatmayacak. 2. Dönem de var belki okul bitmeden bir işe girerim. Giremezsem üzülürüm :D (ekonomi bakanı aklıma geldi) ya çok gamsızım 24 yaşında hala para bekliyorum bir de bu fiyatların çok yükselmesi artık para yetirmemeye başladı 0a sahip olanların çalışması lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim