Şimdi Ara

Parasız olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar çok da takmıyorum ama 2 gün önce yaşadığım olay biraz canımı sıktı. Yavaş yavaş normale dönüyorum. Olay da hiç bir şey yok. Ama anlatayım size de ders olsun parasız karşı cinsle arkadaş bile olunmaz.

Ya kendim okuyorum çalışmıyorum istesem de hemen iş bulamam asıl sıkıntı da bu. Hep ailemden alıyorum. Bir arkadaş var not attım yardım amacıyla neyse 2 gün önce gafletle işin var mı yazdım bulaşalım anlamında ulan salak üstünde 20 tl var kart yok final sınava gidiyorsun otobüste kıza bulaşalım mı diyorsun. Arkadaş da olur dedi işte zar zor buluştuk ben iştahsızım arkadaş da cömert gittik bir ciğerciye emrivaki bir dürüm de bana da ısmarladı. Yemeyeceğim dememe rağmen ısmarladı neyse sohbet ettik yedik ama zoruma gitti. Ulan karşımdaki kız olduğu yetmiyor bir de benim gibi öğrenci. Bazen insan ne dediğini ne istediğini bilmiyor ya ben hiç bir zaman bilmiyorum. Bende bir dahakine ben ısmarlarım dedim kız zoruma gitmesin diye kabul etti. Benim acilen işe girip para kazanmam lazım. Yani gidip oraya ailemin parasıyla ısmarlamak da içimi rahatlatmayacak. 2. Dönem de var belki okul bitmeden bir işe girerim. Giremezsem üzülürüm :D (ekonomi bakanı aklıma geldi) ya çok gamsızım 24 yaşında hala para bekliyorum bir de bu fiyatların çok yükselmesi artık para yetirmemeye başladı 0a sahip olanların çalışması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paranın değeri kalmadı 20tl yi 2tl oldu sıfıron atılma vakti gelmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu çok normal dostum bende 23 yaşındayım artık bizden beklenilenler farklilasti çevreden kendi paramızı kazanmak zorundayız,ve acı gerçek ki dediğin gibi kızlar rahat ve farklı ortamlara gitmek istiyorlar artık normal kafelerde oturmak bile istemiyor çogu kız ve arabayla gitmek istiyor bunlara sahip olanlar kız arkadaş açısından istemesede kızlar onları bulur zaten eğer paran yoksa da ya bizim gibi parasız kızlar gelir yada hiç gelmez :)

• Devlet para basarak halkı sömürüyor. Asgari ücrete ve memur maaşlarına zam yaparak ta özel sektörü sömürüyor. Özel sektör de milleti eşşek gibi çalıştırıp kut-u layemut a razı ediyor. Veya göçmen çalıştırıyor. Bu işçiler fahiş fiyattan sigara içerek AKP ye para kazandırıyor.
    Millet de AKP ye oy veriyor.. Döngü nasıl ama..
    Sömürü nasıl ama.

Seeeeken seeeekene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 6 Ocak 2023; 23:53:58 >
  • Evet kızla buluşmam tam bir fakir ve ezik psikolojisiyle konuştuğum için kız anladı zaten açık göz biri. O kadar erkek var tabi sevgilisi mi eskisi mi. Daha ne bakıyor ne cevap muhabbet. İlgi bitti. Ama iyi oldu bende biraz kendime geldim. Şu yemeği ısmarlayayım da sağ salim rezil olmadan umurumda değil. Benim için fazla kızlar.
    Bu arada ben kötü niyetli değilim arkadaş olarak yazıştık filan buluşurken de öyle ama o muhabbet hoşuma gitti kaybolunca konuşulmayınca da yapacak bir şey yok. Bu tanışma yolu tamamlattı.
    Ekleme: aslında kız fakir olduğumdan değil de ezik ve hedefsiz olmamdan soğudu büyük ihtimal . Karakter olarak ezik, okulda 7 seneye kadar bitmiyor 5. Yıldayım. Hedefim yok dedim asgariye de çalışırım filan garson temizlikçi filan dedim. Orada kim olsa ilgisini kaybeder zaten kızda kabahat yok bende var iyiki açıksözlü olmuşum. Boşa zaman harcamaya gerek yok benle muhabbet ederek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB9C04491 -- 10 Ocak 2023; 23:17:53 >
  • "Kiz olduğu yetmiyor."

Şu forum cinsiyetçi kafadan çıkmalı artık. Karşınızdaki de insan, para kazanabilir, arkadaşına yemek ısmarlayabilir. Kendinizi bu kadar aşağı görmeyin, bir kadından da üst görmeyin. Keşke bu burayı okusa da sana yemek ısmarladığına pişman olsa. Valla yazık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorun bende zaten ben kendime bile zor yemek ısmarlıyorum daha önce kendi paramı da kazanmadım karşı tarafın bu hareketi beni eziyor. Bu benle alakalı bir durum. İstediğim an bende karşıya ısmarlayabilecek durumda olsam sıkıntı etmezdim eziklik psikolojim bu benim takmamam gerekirken takıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr gencinin çoğunlugu gencligini yasayamadan icinde hep ukte kalarak 30 yasina dogru ilerliyor.Belayi bulmuşuz biz.

• Halledilir meseleler sıkıntı yok sadece paylaşmak istedim teşekkürler herkese

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet genç kardeşlerim sorun şu ki 23 24 yaşına gelmiş bir gencin hala para kazanıyor ailesinden yiyor olması, ailesi zengin insana bu dokunmaz ama kıt kanaat geçinen için büyük sorun oluşturur.
    Benimde çok arkadaşım okuma yolunu seçti şuan 30 yaşındayım arkadaşlarım okullarını bitirdi hala iş arıyorlar ve bir dünya kkartı borçları var bense açıktan lisans mezunu oldum ve bu sürede çalıştım şuan sıfır bir dairem ve kredisi bitmek üzere olan sıfır arabam var ….

• Hayırlı olsun derdim para değil eve 20k para giriyor. Şu okulda takılmaktan sıkıldım keşke bitirebileceğim bir bölümü seçseydim bitirip çalışsaydım şimdiye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.