Şimdi Ara

Paranoya (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
820
Cevap
109
Favori
26.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faye

dün part atamadım arkadaşlar, yenisini ekledim şimdi. bir tane daha atabilirim birkaç saate kadar :)

Yeni part ne zaman gelicek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuz'un amacı kötü demedi demeyin

Takibe devam

• Son 3 partlarda heycan düştü..Kısa ve gereksiz detaylar var.. Kendini okuyucuya bağlamak için biraz daha heyecan ve aksiyon katmalısın
  • Mesaimden 4 saat aldın, ama helal olsun. Fazla ara verme kitap gibi okuyalım.
  • atacağım birazdan yeni part :) takibiniz eleştirileriniz ve cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim :)

partları uzun tutmak istiyorum ama bazen fırsatım olmayabiliyor.. yazabildiğimce yaşadığım durumları anlatıyorum, heyecan ve aksiyon temalı bir şey yazmıyorum :) @FerreT
  • quote:

atacağım birazdan yeni part :) takibiniz eleştirileriniz ve cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim :)

partları uzun tutmak istiyorum ama bazen fırsatım olmayabiliyor.. yazabildiğimce yaşadığım durumları anlatıyorum, heyecan ve aksiyon temalı bir şey yazmıyorum :) @FerreT

Oğuzun yolu yol değil benden söylemesi. Ama adam işi biliyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

atacağım birazdan yeni part :) takibiniz eleştirileriniz ve cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim :)

Oğuzun yolu yol değil benden söylemesi. Ama adam işi biliyor gibi

Aynen öyle. Çocuk niyeti bozdu

• devam devam
  • The bomb has been planted

• quote:

Sonucta gündelik rutin hayatını anlatmıyorsun öyle olsa takip edilmezdi.Insan ister istemez bir hareket bir atraksiyon bekliyor.Bizimkisi küçük yapıcı bir eleştiri
  • Bi part daha at bu gece

• Çok sıkıştırıyoruz ama yok mu yeni part ?
  • çok iyi gidiyor

• Konuya kaçta girdim bilmiyorum, sabah saat 6 ya 10 var. Hepsini okudum.
  • Çok güzel hayat dersleri vardı içinde.Bir baba olarak kendi payıma düşenleri aldım.Umarım bundan sonra herşey istediğin gibi olur.Devamını bekliyorum.
  • Çok akıcı, on numara bir hikaye olmuş. Yeni bölümü bekliyorum.
  • Bunlar gerçek mi

• Birkaç gündür foruma uğramamıştım şimdi 3 part iyi gitti üst üste

• yapıcı eleştirileriniz, düşünceleriniz ve takibiniz için tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar :) Taksim olayları sebebiyle her gün part atamıyorum şu sıra, elimden geldiğince uzun tutarak, iki part uzunluğunda tek parça atacağım bu akşam :)
  • Gercekmi bu ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.