Şimdi Ara

paranızın hepsiyle mi araba alırsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diyelim 50 bin tl niz var 50 binlik arabamı alırsınız yoks 20 veya 30 -40 binlik mi?

• Duruma bağlı bir şey. O parayı rahatça kazanabiliyorsam acımadan üstüne kredi çeker 70-80 bin TL civarına araç alırım. Ama o para benim birikimimse ve beni ciddi anlamda zorlayarak toplandıysa, emin ol sadece ben değil bu forumdaki kimse hepsini bir araca yatırmaz
  • Ben araca paramın tamamını bağlamam. allah mazalllah acil bir şey gelse başımıza kenarımızda ki nakit ile çözmesi kolay olur. hemde psikolojik olarak rahat etmemizi sağlar. ( Şahsi düşüncem )...
  • 50 bin TL'lik birikimi ne kadar sürede elde ettiğime bakarım ilk önce. Ve bu paranın kaynağı daha ne kadar besleyecek beni diye sorarım kendime. 50 bin TL'yi 6 ay-1 yıl gibi bir sürede biriktirdiysem eğer o paranın hepsini harcayabilirim. Hatta gözümü karartıp üstüne kredi de çekip daha iyi bir şeyler de bakabilirim. Ama eğer bu parayı biriktirmem 5-10 yıl sürdüyse 20-30 bin TL'lik bir şeyle idare etmeye bakarım. Eğer bu parayı biriktirmek 10 yıldan da fazla sürdüyse araç satın almayı bir daha düşünürüm.
  • 50 .000 im olsa en fazla 40 .000 lik araba alırım .Her ihtima para lazım olabilir.
  • 15.000 lira değerinde peşin bir araba alırım...
  • yilda 20.000 km yapilsa, benzinli oldugu dusunulup 100 klmde 8 lt yakilsa, yilda suan icin 7 bin lira benzin masrafi cikiyo, Vay anasini diyorum

sanirim 43 binlik alirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsine almam. İşimi görecek araba yeter bana...
  • gelir durumuna bağlı ..
  • Bizim memlekette eldeki tum birikim ve maasin yarisi da kredi olarak arabaya yatirilir. Birkac bin km kullanilip zararina satilip kredisi kapatilir sonra yeni arac alinir ve boyle gider durur. Kimi araba icin evini satar kimi kirada oturur premium biner. Arabadir adami adam yapan ve cevresinde itibar kazandiran.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30bine b sınıf dizel alırım...
  • 50.000 TL araba için ayırdıysam bi köşeye hiç düşünmeden 45.000 - 50.000 arası bi araba alırdım.
  • ne olursa olsun gelecek yıllarda bile olsa ölmeden önce porsche hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.
  • 50 000 tl araç için para ayırabildiyse rahatlıkla bi 50 000 tl daha ödeyebilir. Kısaca 40 000 tl de kredi çeker 90 000 e iyi bi araç alırdım. Geri kalan 10 000 de faize öderdim.
  • Yatırım + işletme olarak hesaplıyorum. "Araba" değil "ulaşım" satın alınmalı. Hesaplar da 10 sene için yapılmalı. Çünkü karar değiştirmek ek maliyettir.
  • 50 bin liram olsa üstüne kredi çekip jetta sırasına girerdim.
  • 50.000 in üstüne 2 ayrı kredi çekip evi ipotek gösterip amg alırdım.
  • zevk işi sonuçta,
    kimi borca girip lüks araç alır, kiminin çok parası vardır ama sıradan bir araç alır...
  • ömür boyu biriktirerek zar zor elde edilmiş 50.000 liram olsa asla araba almam..
  • her aklına gelene bir konu açıyorsun anlaşılan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.