Şimdi Ara

ParamiYonetebiliyorum.net HepsiBurada 50 TL Hediye Çeki Kazanma Şansı - Temmuz Dönemi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
35
Favori
14.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya şartlarımızda belirttiğimiz üzere 07-31 Temmuz tarihleri arasında katılım sağlayan kullanıcılarımız arasından yarışma sonuçları açıklanmıştır. Aksi bir durum söz konusu olmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
    Paramı Yönetebiliyorum ekibi

diye cevap geldi bana. sonraki maillerimde de kazım bey izindeymiş, otomatik cevap geldi.
  • kodlar yarın dağıtılacak
  • Gelen giden yok.
  • Kodum geldi şimdi

edit: 5 numaraya da geldi. teşekkürler haberdar eden ve cevap paylaşan arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BellatRixess -- 21 Ağustos 2015; 10:48:01 >
  • Kod geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da mesajla geldi az önce. Kullanırken alt limit varmıydı ? Açıklamada göremedim

• Alt limitsizdi degil mi bu 50 TL lik kod?

• quote:

Orijinalden alıntı: musti86

Bana da mesajla geldi az önce. Kullanırken alt limit varmıydı ? Açıklamada göremedim

Aynen bende unuttum kodun ne olduğunu alt limitsiz 50 TL diye hatırlıyorum ama?

Son kullanma tarihi ne zaman acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 21 Ağustos 2015; 11:03:56 >
  • Çekler 21.08.2015 (saat: 14:00) -31.12.2015 (saat: 17:00) tarihleri arasında geçerli olacaktır.
  • hepimize hayırlı olsun
  • İlk gün katılıp da kazanan var mı

• Sağol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi

• geldi tesekkurlee

• Sadece rakamdan oluşan kodlar, daha önce gelen teknosa kodları ile aynı ve kullanmak istediğinde geçersiz diyor. harf ve rakam karışık gelen kodlar doğru. muhtemelen sistemsel bir hata yaptılar
  • teknosa değil ki bu hepsiburada
  • anvil kullanıcısına yanıt
    İyice okudun mu mesajımı?
    Sadece rakamdan oluşan kodlar, daha önce gelen teknosa kodları ile aynı

Eğer daha önceki teknosa kampanyasından çek kazandıysanız bugün de hepsiburada hediye çeki kodu aynısı geldi. Bu da sistemsel bir hata.
  • daha önce kazanmayanlarada mı teknosa kodu geldi?
  • daha önce teknosam vardı, hepsiburada da geldi. hesaba ekledim, alt limitsiz görünüyor çek.
    yalnız teknosalar sonradan online da geçersiz oldu, teknosalara geçirsiz diyenler mağazada denesinler bi.
  • yalan oldu benim çek. ismim var ama gelmedi. acaba isim benzerliğimi? nasıl anlayacağız
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.