Bildirim
parami alamiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Miktarına göre değişir hocam fazla ise zorla alın az ise bırakın bir daha istediğinde hiç vermezsiniz _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Seikatsu
Miktarına göre değişir hocam fazla ise zorla alın az ise bırakın bir daha istediğinde hiç vermezsiniz
aynen oyle 100 tl ustuyse alin hele bin liralara cikiyorsa hoc rahat birakmayin fakati 100 tl altiysa baska yollardan tahsil etmeye calis, esya al yemek ismarlat vs
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ağzına kürekle vur. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: erdemgc
quote:
Orijinalden alıntı: Seikatsu
Miktarına göre değişir hocam fazla ise zorla alın az ise bırakın bir daha istediğinde hiç vermezsiniz
aynen oyle 100 tl ustuyse alin hele bin liralara cikiyorsa hoc rahat birakmayin fakati 100 tl altiysa baska yollardan tahsil etmeye calis, esya al yemek ismarlat vs
100 tl den fazla dostum ya_____________________________ Niyeti BoZduM 61 Gün TuTuyOruM
KeNDinE VerDiğiN DeğEr KaDaR AdAMsıN -
al pompalıyı kapısına dayan
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
ne 1 kuruş borç alırım nede veririm bana göre değil _____________________________ -
sen= seni görünce aklıma x geliyor
arkadaşın= niye?
sen= çünkü; onunda bana borcu var_____________________________ -
Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kerlon08
ne 1 kuruş borç alırım nede veririm bana göre değil
abartma sende..ihtiyaç oldumu verirsinde alırsında.... dostlar niçindir_____________________________ cx-20
s7edge
traxxas summit 1/8 -
hala hatırlarım sigara için dilnen kişileri.nedne kimse borcuna sadık kalmıyor?isterken g.tünü yırtıyorsun da verirken...3 sene önce bilgisayar sattık adam daha parasını vermedi.bir de sınırsız internet aldı kullanıyor.arkadaş heray 10 tl versen gene biterdi.sorsan acız.facebooka zor giriyoruz _____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team -
quote:
Orijinalden alıntı: X_S!nS!
bir arkadas benden borc para istedi dayanamadim verdim 1 hafta sonra geri vericem dedi 2 ay oldu hala parami vermedi simdi bu heriften parami nasil almaliyim sizce ben ?
gidip rezalet mi cikartiyim ?
Breaking bad sezon 4 bölüm 11 izle_____________________________ DH BREAKİNG BAD -
quote:
Orijinalden alıntı: beats151
quote:
Orijinalden alıntı: X_S!nS!
bir arkadas benden borc para istedi dayanamadim verdim 1 hafta sonra geri vericem dedi 2 ay oldu hala parami vermedi simdi bu heriften parami nasil almaliyim sizce ben ?
gidip rezalet mi cikartiyim ?
Breaking bad sezon 4 bölüm 11 izle
film tarzi seyler beni pek kesmiyor dostum ya bana hayat tecrubesi olan kendi insanimizin usulleri lazim
_____________________________ Niyeti BoZduM 61 Gün TuTuyOruM
KeNDinE VerDiğiN DeğEr KaDaR AdAMsıN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler