Şimdi Ara

'parametre hatası' ne demek???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
102.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bazen bilgisayarıma bi cd nin içeriğini atmak istiyorum ama bazı dosyaları koplayalayamıyo. Mesela bilmemne dosyası kopyalanamadı "parametre hatalı" diye hata veriyo. Cdden harddiske veri atarken oluyo bu olay. Çözümünü bilen varmı???

• Yapay Zekanın Yanıtı

Parametre Hatası: Nedir ve Nasıl Çözülür?

Bir parametre hatası, bir fonksiyon veya prosedüre beklenen tüm parametrelerin sağlanmaması sonucu oluşan bir hata türüdür. Parametreler, fonksiyonların veya prosedürlerin düzgün çalışması için gereken girdilerdir.

Parametre Eksik Ne Demek?

Parametre eksik hatası, gerekli olan bir veya daha fazla parametre sağlanmadığında oluşur. Bu, fonksiyon veya prosedürün çalışmasını engelleyebilir ve bir hata mesajı döndürmesine neden olabilir.

Parametre Hatası Çözümü

Bir parametre hatasını çözmek için şu adımları takip edebilirsin:

• Hatanın nedenini belirle. Hangi parametre eksik, hatalı veya yanlış formatta?
    • Eksik parametreyi sağla veya hatalı parametreleri düzelt.
    • Fonksiyon veya prosedürü yeniden çalıştır.

Parametre Hatalı Ne Demek?

Parametre hatalı hatası, sağlanan bir parametre geçersiz veya beklenen formatta olmadığında oluşur. Bu, yanlış veri türü, aralık dışı değerler veya beklenmeyen karakterler gibi sorunlardan kaynaklanabilir.

Parametre Hatası ile İlgili Ek Bilgiler:

• Parametre hataları, kod hataları veya kullanıcı hataları nedeniyle oluşabilir.
    • Bir parametre hatasıyla karşılaştığında, hata mesajındaki spesifik bilgileri dikkatlice incelemelisin.
    • Parametre hatalarını önlemek için, fonksiyon veya prosedürün dokümantasyonunu kontrol etmeli ve parametre gereksinimlerini dikkatlice takip etmelisin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cd de kopya koruması varmı bazı kopya korumaları okunmayan bölümlerden oluşur. diğer cdlerde bir sorun yoksa kopya korumasındandır
  • sorun benim bilgisayarında sanırım. Cdler kopya korumalı diil ve başka bilgisayarlarda sorun çıkmıyo...
  • cd rom unu temizle.bazen bendede oluyor.genelde windowsun bozuk dosyalarından sanırım.cd rom u temizlemekle olmayınca format atıyorum düezliyor
  • birçok nedeni olabilir
    1 cd kopya korumalı olur ki çoğu cdlerde vardır
    2 cd romda sorun olabilir
    3 windowsda da problem olabilir
    ama bence cd korumalıdır bashka bi bilgisayarda dene eğer onda öle biğ hata olmuyorsa cd-rom u at çöpe
  • arkadaş gerekeni söylemiş. windowsta sorun olma olasılığıda yüksek çünkü parametre hatasını kopyalamak istediğin dosyaların uzantısına göre veriyor. alışılmışın dışında karakter içeren dosya adı veya uzantılar bazen böyle sorunlara neden oabiliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: moonwalker_arc

birçok nedeni olabilir
    1 cd kopya korumalı olur ki çoğu cdlerde vardır
    2 cd romda sorun olabilir
    3 windowsda da problem olabilir
    ama bence cd korumalıdır bashka bi bilgisayarda dene eğer onda öle biğ hata olmuyorsa cd-rom u at çöpe

• para metre yle verilmediği için hata veriyor sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırım sorun windowsta ama format atmak benim için kabus çünkü bisürü program önemli dosya fln var hepsini baştan yüklemek için çok uğraşmam gerekir...
  • sistem dosyaları denetimi için başlat> çalıştır a gel sfc /scannow komutu ile windows dosyalarının orjinalliğini dene bu şekilde bazı sistem arızaları düzeltilebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: HawkEye

sistem dosyaları denetimi için başlat> çalıştır a gel sfc /scannow komutu ile windows dosyalarının orjinalliğini dene bu şekilde bazı sistem arızaları düzeltilebilir

windows cdsini istiyo bende de mevcut değil o cd
  • quote:

Orijinalden alıntı: HawkEye

sistem dosyaları denetimi için başlat> çalıştır a gel sfc /scannow komutu ile windows dosyalarının orjinalliğini dene bu şekilde bazı sistem arızaları düzeltilebilir

Kardeşim sanırım bu cevap yeterli olacaktır.
  • arkadaşlar left4dead2 oynıcam ama yükledim sorun parametre ve vconfigde sorun olabirilir yazdı acil yadım ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.