< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Param yok sevgilim olurmu?

-
-
Prezervatif fiyatlarını biliyor musun ?
Aylık 650 tl ye yakın prezervatif ve ek masraflar oluyor nasıl karşılayacaksın ?
-
Sen o bütçeyle anca çim adam bakarsın kardeşim üzgünüm kredi çekip şişme karı al hem onun masrafı da olmaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kızlarda bütçelere göre. Bazı kızlar vardır löküs kafeye götürmeden vermez pardon sevgili olmaz,bazılarina ise cay + sempatiklik kafi oluyor.
yazık kafana
Olmaz, kızlar paraya tapar, sevgili olsa da bir süre sonra sana laf çarpar. Olmaz yani, hiç girme o topa. Dertsiz başına dert açma.
-
Olmaz dostum hayırlı günler.
Kocaeli'de hukuk oku. Etiketlediğim arkadaş da böyleydi, şu an uluslararası bir firmada savcı olarak çalışıyor. Sorun varsa sor ona, memnuniyetle cevaplar. :)
-
Kardeşim hesabı sürekli ödemene gerek yok sadece ilk bulusmada öde sonrasında herkes yediğini içtiğini ödesin. Eger kız hep sen ödeyeceksin diyorsa o kızdan hayır gelmez zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: İTÜinşKocaeli'de hukuk oku. Etiketlediğim arkadaş da böyleydi, şu an uluslararası bir firmada savcı olarak çalışıyor. Sorun varsa sor ona, memnuniyetle cevaplar. :)
sus ve burayı terk et
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernesssus ve burayı terk et
Alıntıları Göster -
akıllı birine benzemiyorsun. bence para pek bir şeyi değiştirmez.
-
kardeş senin ağzın kokuyordur zaten sevgili yapmak senin neyine?
Benim ağzım kasap pastırma+whiskey kokuyor ona rağmen sevgili yapmıyorum masraflı ve bol tantanalı diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 22 Ağustos 2020; 23:14:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiakıllı birine benzemiyorsun. bence para pek bir şeyi değiştirmez.
olum bi sen uyanmışsın zaten bu çocuğa ailesi özellikle para vermio. verdikleri parayı da çaldırır gelir bu :ADFf:S:a 6 liraya bi çiğköfte dürüm ayran ya da kaşarlı tost yapıyo işte maksat karnı doysun
-
Hoş geldiniz arkadaşlar sevgili edinmek için maddiyata gerek yok
Binlerce sevgililerim var 1 lira para harcamadım
Sanatcı siyasetci Öğretim görevlisi doktor ev hanımı üniversite öğrencisi v.s
sevgili edinmek tamamen tecrübe ister
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X