Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.863
Cevap
240
Favori
296.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Averell Dalton

    Hocam her yer kapalı nereden çıktı alıp taratacağım?

    Hocam şimdi belgeleri göndersiniz bile anında onaylamazlar. Mesai saatleri içinde inceleyip onaylıyorlar. O da yarın öğleden sonrayı hatta akşamı bulur..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limitler bu ayın başında 1250'ye çıktı:https://param.com.tr/Ucretler-ve-Limitler.aspx

    Siz bu ay mı toplam 750'yi geçtiniz, geçen ay mı? Bu ay geçtiyseniz doğrulama istemeleri garip. Toplam tutar 1250'yi geçene kadar istememeleri lazımdı gibi geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Bu ay hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam. Limiti 1250'ye çıkartmışken 750'de doğrulama istemeleri ilginçmiş. Limitin 1250'ye çıkmasına güvenmemek lazım o zaman.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Asıl ilginç olan bu işleme izin vermesi. Madem öyle aylık 750 TL sınırını geçtiğiniz için işleminize devam edilemiyor de kalan aylık yükleme limiti x TL de örnek olarak ama yok hem para çekiliyor hem yansımıyor. Doğrulama işlemi de uğraştırıcı sözleşmeyi imzalayıp yüklemek gerekiyormuş diğer uygulamalar gibi hesabımıza eft falan yapılarak doğrulansa olmaz mıydı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternet şubeden yükleme yaptığınızda kontrol ediyor. Aylık işlem limitini geçtiniz diyor, yükleme yaptırmıyor. Mobil şubeden ya da internet sayfasından param kartınızın numarası girerek yaptığınız yüklemelerde kontrol etmiyor. Orda limite dikkat etmek gerekiyor. (Bu arada internet şubesinde yükleme yapmayı deneyince sizin limit ne gözüküyor? Benim kartta 1250 tl gözüküyor, üstünü denediğim zaman hata veriyor. Hatta kartta geçen aydan 100 tl kalmış, 1150 tl üzeri yüklemeyi denediğimde hata veriyor. Aylık 1250 tl harcama limiti var, sistem bu limiti geçmeyecek şekilde yükleme yapmaya izin veriyor. Acaba sizin 1250'yi geçmiş olabilir mi? Sistem 1250'ye kadar yükleme yapmaya izin verirken param'ın 750'den sonra belge istemesi çok mantıksız duruyor. Limitler bu ayın başında yeni değişti. Sistemi tam oturtamadılar mı acaba?)

    Doğrulama param'da maalesef bu şekilde hocam. Şu anda bir tek param altyapısını kullanan moneypay'de çıktısız doğrulamaya imkan veriyorlar sanırım. (Kimlik ile selfie çekmenizi + kasadan çıkan fişi imzalayıp göndermenizi istiyorlar.) Hele birden fazla kartınız varsa/kartı yenilediyseniz tekrar belge göndermenizi istiyor diyorlardı. Yani öyle bir kere doğruladım, bilgileri verdim. Hepsi için bunu kullanın yok. Her kart numarası için ayrı ayrı belge istiyorlar.

    Eskiden tek seferde 200 tl üzeri bakiye yüklediğinde yükleme yaptığın kartın ön yüzünü göndermeden hesaba bakiyeye yüklemiyorlardı. 4-5 farklı karttan yükleme yaptığında hesabı blokeye alıp yükleme yaptığınız bütün kartların ön yüzünü gönderin diyorlardı. Artık bunlarla pek karşılaşan yok en azından.

    Çıktı konusunda da çıktıyla uğraşmayıp bilgisayardan halledenler vardı. Abonelik iptali için faks isteyen yerlere dilekçedeki imza kısmına daha önce taradığı imzasını paint ile kopyalayıp yapıştıran, internetten faks gönderip kağıtla, çıktıyla - tekrar taramayla uğraşmadan aboneliğini sorunsuzca iptal ettirenler vardı. Burda da aynı yol izlenebilir gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 5 Mayıs 2021; 3:11:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam öyle kabul oluyorsa deneyeyim. Şimdi baktım evet toplamda 1250 TL yi geçmiş oluyor son yükleme ile ama müşteri temsilcisi 750 TL limitini geçmişiniz diye yazdı halbuki 1250 TL yi geçmiş dediğiniz gibi ilk yüklemem kafadan 750 TL yi geçmiş zaten. Toplam 1300 civarı bir yükleme yapmışım yani sizin dediğiniz doğru müşteri temsilcisi eski rakama göre yazmış ama doğrusu 1250 TL yi geçtiği için.

    Edit: Yüklemeyi mobil chrome dan internet şubesine girerek yaptım ama uyarı vermedi pc den değil mobil tarayıcıdan internet şubesine girdim mobil uygulamadan yapmadım ama uyarı vermedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 5 Mayıs 2021; 3:20:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam. O zaman sıkıntı yok. Dedikleri gibi ya iade formu yollayıp son yüklenen bakiyenin iadesini istemeniz gerekiyor, ya da doğrulama yapıp 1250 limitini kaldırmanız gerekiyor. Mobil'de siteyi düzgün tasarlamamışlar sanırım. Masaüstünde tarayıcıdan girince uyarı veriyor. Mobil'de de verseymiş keşke.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu firmayı sorunsuz kullanabilen var mı merak ediyorum. 20 gündür sürekli mail trafiği dolanıyor aramızda ama halen bir adres problemini düzeltemedim. :(

  • Mayıs ayı içinde sadece 200 TL yüklemiştim. Şimdi 1 TL bile yüklemek istesem komisyon kesiyor. Limit 400 TL idi, düşürmüşler demek ki. BKM Express ile 200 TL yükleme teşebbüsünde bulunmuştum ama işlem onaylanmamış ve kartımda da para çekilmemişti. Belki de onu da limitten düştü. Sistemleri düzgün çalışmıyordu zaten. Bu da tuzu biberi oldu.

  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Sanırım limiti düşürmüşler. Ben de sadece 200 yüklemiştim bu ay, başka işlemim yoktu. Ama az önce deneyince ücret uyarısı çıktı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanırım paramkartta sorun herkeste aynı!

    mayıs ayı içinde param karta hiç TL yükleme miştim 1 lira yüklesek bile yüzde 2.19 komisyon kesiyor

    Oysa ki Aylık 1000 liraya kadar yüklemeye komisyon harç haraç hiç almıyordu Ramazan ayı iyi gelmedi herhalde bu Turk para elektronike

    Zaten param kartın hiç bir avantajı yok

    Sadece puan kampanya yapan bankaların bonus çippara puanlarını kazanmak için ₺ yükleme yapıyorduk

    param karttan ne parayı çekebiliyor sun ne de fatura kk ödeme yapabiliyorsun hepsi komisyon faiz haraç

    bankaların puanları kazanmak için paramkart a yükleme yapıyor sadece Market alışverişinde bu bakiyeyi güçbelai bitiriyorduk

    yahu mayısta daha
    Hiç TL yüklememiştim yahu 2.19 komisyon nedir
    doydular demek

    şimdi TL yükleme komisyon alıyor merhaba artık hiçbir anlamı avantajı yok

    Elveda param kart Turk Elektronik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sitesinde halen 400 tl ye kadar ücretsiz yazıyor sistemsel bir arıza olduğu anlaşılıyor duzelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400₺ ye kadar halen ücretsiz. Geçici bir problem mevcut. En kısa sürede düzeltilecektir.

  • Ayın 12 sinde deneme için 25 TL yükleme yapmıştım. Şimdi bakıyorum yükleme limiti sıfırlanmış. Artık 1 TL. ye bile 2,19 Komisyon istiyor. Umarım sistemsel bir problemdir.


    Web sitesinde 400 TL. ye kadar ücretsiz yazıyor ama ona inanmamak lazım. O çizelgede 400 TL sonrası %1,69 komisyon yazıyor ama en az 6 aydır komisyon % 2,19.


    Konu param olunca düşünmek lazım.

  • (Sürekli Güncellenecektir)


    iki yıldır güncellenmemiş

  • Ücret olayı bende de çıktı.. Genel problem herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu PARAM kart


    olacak HARAM kart

  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Haraç derken?

    Hayırdır, bu konu ticari bir kuruluşun müşterilerine bilgi ve fayda sağlama konusu, mafyatik bir şeyler ile çalışıyorsan ya da bu tür ilişkilere alışıksan bu bizi ilgilendirmiyor.

    Bi bitmediniz...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Param çalışanı mısınız ? Adam açık açık anlatıyor işte pek de bir işe yaramadığını bu kartın. Ben de Puan yükleme olmasa yüzüne bakmam bunların, daha başarılı rakipleri var hem puan veriyorlar hem de ücretsiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bot Player Tr -- 17 Mayıs 2021; 11:23:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.