Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
236
Favori
349.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Giriş
  • Faaliyet izninin durdurulmasından bihaber dün havale ile para göndermiştim Param hesabına. Para ne geliyor ne dönüyor arafta kaldı. Artık para göndermeden önce para göndereceğim kuruluşun faaliyet izni var mı yok mu bakacağım her seferinde. Rezillik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Can851

Ve beklenen oldu. TCMB yürütmeyi durdurma kararına itiraz etti. TCMB sitesinde şu şekilde bilgi var:
    "Turk Elektronik Para A.Ş.'nin 6493 sayılı Kanunun 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen ödeme hizmetleri ile 18 inci maddesinin ikinci fıkrasında belirtilen elektronik para ihracı hizmetine ilişkin faaliyet izni geçici olarak durdurulmuştur. Öte yandan 4 Mayıs 2026 tarihinde ilgili İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması istemi hakkında yeni bir karar verilinceye kadar dava konusu işlemin yürütmesinin durdurulmasına karar vermiştir. Yürütmeyi durdurma kararı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın işleme ilişkin açıklamasını sunması sonrasında mahkemece yeniden değerlendirilecektir."
    Ayrıca şu anda Param' a para yükleme ve yeni kart başvuru işlemleri yapılamıyor.
    Hayatpay para yükleme seçeneği açık?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yukarı tükürsen bıyık asagı tükürsen sakal bu tcmb nin de ne yaptıgı belirsiz büyüt büyüt sonra kurbanlık koyun gibi kes (sipay da açılacak bence biraz kopartıldıktan sonra)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: shutterbug

Hayatpay para yükleme seçeneği açık?

Alıntıları Göster
    Evet o açık ama param kapalı dün yürütmeyi durdurma kararı aldıklarından beri kapalı

• Param ın faaliyet izninin durdurulması beni şaşırttı. Diğerlerine nazaran daha büyük bir firmaydı. Gerçi şuanda açık gözüküyor ama yinede güven olmaz bu saatten sonra. papara, sipay, parolapara ve papelden sonra silinen uygulamalar listesine eklendi benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 9 Mayıs 2026; 14:9:3 >
  • Her ön ödemeli kuruluş kişiye ait müşteriye özel IBAN hizmeti sunmak zorunda değil. Eft/Fast/Havale ile para yatırma işlemi kullanacak müşteri ilgili ön ödemeli kuruluşun (banka vs değişiyor) IBAN' ına parasını gönderir açıklamaya ise kart bilgisini/müşteri numarasını/veya ilgili uygulamanın istediği bilgiyi doldurup gönderir ve ilgili ön ödemeli de müşterinin parasını hesabına yükler. Bu mantıkla gidersek Nays' ta mı illegal işlere giriyor? Veya Vodafone Pay veya Moneypay? Veya İyzico? Kişiye özel müşteriye özel IBAN uygulaması bir kaç yıl önce TCMB tarafından başlatıldı ve zorunlu tutulmadı. İsteyen ön ödemeli bu sisteme geçti istemeyen ise eski sistemde kaldı olay bundan ibaret. Param' ın TCMB tarafından geçici olarak faaliyet izninin durdurulması olayını kimse bilemez çünkü taraflardan açıklama gelmedi. Spekülasyon yapmanın âlemi yok. Şuraya da ilgili haberi bırakalım 👇

https://www.kplawtr.com/news-insights/odeme-hizmeti-saglayicilari-icin-onemli-bir-esik-asildi-artik-odeme-hizmeti-saglayicilari-da-iban-olusturabilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 9 Mayıs 2026; 14:6:31 >

• Haklısın pep bile açılmış bu da açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 9 Mayıs 2026; 14:9:52 >

Intel Core i7 12700KF,Asus Rog Strix Z690F,Msi RTX 5080 Gaming Trio,Corsair 2*16 GB Platinum,Cooler Master TD500 Siyah Kasa,Asus 1000W Gold Rog PSU,Samsung 980 Pro 1 TB SSD,LG 27GN950,Asus Rog 3*120 mm Sıvı Soğutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Param mobil uygulamadan karekod ile ödeme yapabilen oldu mu yakın zamanda?
    Hayatpay ile karekod ödemesi yaptım dün. Paran altyapısına sahip. Param'ın kendisini kullanmadım.

• Param kullanalım ama öncesinde para yükleme işlemi yapmak lazım onun için de param' ın para yükleme işlemini açması lazım. İçinde bakiyeniz varsa siz yürütmeyi durdurma kararı almasına güvenmeyin harcayın derim. Tabii bunlar benim şahsi fikrimdir diyeyim de

Teşekkürler

Intel Core i7 12700KF,Asus Rog Strix Z690F,Msi RTX 5080 Gaming Trio,Corsair 2*16 GB Platinum,Cooler Master TD500 Siyah Kasa,Asus 1000W Gold Rog PSU,Samsung 980 Pro 1 TB SSD,LG 27GN950,Asus Rog 3*120 mm Sıvı Soğutma
  • Faaliyet izninin durdurulmasından habersiz havale ettiğim parayı ne iade ediyorlar ne hesaba yansıtıyorlar. 10 gün oldu. Paramı alır almaz kapatırım gider. Güvenim kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merkez Bankası'nın ardından... PARAM'a bir darbe daha
    https://www.odatv.com/guncel/merkez-bankasinin-ardindan-parama-bir-darbe-daha-120147263

Param' a TMSF tarafından el konuldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 16 Mayıs 2026; 0:6:6 >

• Kayyum atanmış.

• acil para lazim acil

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir)

Anonim hesaplar kapatılacakmıs benim icin iyi olmadı birkaç tane anonim hesap vardı daha daha da ise yarıyordu
    Benim hesap onaylıydı onaysız a düsmüs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 30 Haziran 2026; 21:3:49 >
    Turuncu Holding'e kayyum atandı
    https://www.nefes.com.tr/turuncu-holdinge-kayyum-atandi-138405

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 18 Temmuz 2026; 20:24:35 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.