Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
236
Favori
349.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Giriş
  • İyzico ya da yürüyebilir o da bi ara bu maskeli iban da vardı biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param' ın sosyal medya hesaplarından da açıklama yayınlandı. 👇 Kısaca yargı yoluna gideceğiz diyor yürütmeyi durdurma kararı çıkabilir...Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 1 Mayıs 2026; 2:8:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Geçici dediklerini hiç açtıklarını görmedik sanırım. Param’ın pek avantajı kalmadığına göre hesabı silme vakti gelmiş. Eskiden komisyonsuz 5000 TL yükletiyordu diye herkes çekip faize atıyordu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 1 Mayıs 2026; 2:14:15 >

Simdi de 3binr kadar yükletiyordu (yöntem vardı)

Orijinalden alıntı: Triplxt.

Geçici dediklerini hiç açtıklarını görmedik sanırım. Param’ın pek avantajı kalmadığına göre hesabı silme vakti gelmiş. Eskiden komisyonsuz 5000 TL yükletiyordu diye herkes çekip faize atıyordu. :)

Sipay gibi mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı alırsa TCMB buna itiraz edip kendi lehine karar çıkarana kadar açık kalabilir. Sipay' de Aralık ayında faaliyet izni geçici olarak durdurulmuş önce mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı almış TCMB ise itiraz edip yürütmeyi durdurmayı durdurmuştu. Papara örneği de sayılabilir gerçi onda faaliyet izni iptal edilmiş mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı almış 1 ay sonra da TCMB verdiği faaliyet izni iptal kararını kaldırmıştı tabii halen Papara tam anlamıyla hizmette değil Emlak Katılım' ın almasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 1 Mayıs 2026; 8:42:59 >

• Degerli Musterimiz, sizlere daha iyi hizmet verebilmek adina sistemlerimizde yapilan guncelleme nedeniyle, kisiye ozel IBAN uzerinden FAST ile odeme islemleri gecici sureligine durdurulmustur. Kredi taksit odemelerinizi Kredim mobil uygulamasi veyawww.kredim.com.tr uzerinden giris yaparak, banka veya kredi kartinizla kolayca ucretsiz olarak gerceklestirebilirsiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz. SMS iptal icin strw.me/?n=032725024334066 MERSIS:0871093652100001 TURK FINANSMAN A.S. B050

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Degerli Musterimiz, sizlere daha iyi hizmet verebilmek adina sistemlerimizde yapilan guncelleme nedeniyle, kisiye ozel IBAN uzerinden FAST ile odeme islemleri gecici sureligine durdurulmustur. Kredi taksit odemelerinizi Kredim mobil uygulamasi veyawww.kredim.com.tr uzerinden giris yaparak, banka veya kredi kartinizla kolayca ucretsiz olarak gerceklestirebilirsiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz. SMS iptal icin strw.me/?n=032725024334066 MERSIS:0871093652100001 TURK FINANSMAN A.S. B050
    Bende dün diyordum ki neden kredim limiti sıfırlandı durduk yere. Doğru o da param' ın altyapını kullanıyordu. Demek param dün öğlen saatlerinde gitmiş

• Benim anlamadığım,bu ön ödemelilerin hepsi yanlış mı yapıyordu da ,faaliyetleri durduruldu tek tek..? ee peki şimdiye kadar neredeydiniz,niye denetlemediniz diye sormazlar mı adama..?Lisans parası alırken iyi miydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ayda 3bin tl isime yarıyordu

ve evet, palazlanmalarını beklediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayin kullanicimiz, Elektrikli arac sarj operasyonlarimiz, odeme sistemleri hizmeti aldigimiz ucuncu parti saglayici kaynakli olarak hizmet kesintisine ugramistir. Ilgili ekiplerimiz sorunun en kisa surede giderilmesi icin calismalarini surdurmektedir. Sorun giderildiginde sizi bilgilendirecegiz. Anlayisiniz icin tesekkür ederiz. B002

• quote:

Shell

Sayin kullanicimiz, Elektrikli arac sarj operasyonlarimiz, odeme sistemleri hizmeti aldigimiz ucuncu parti saglayici kaynakli olarak hizmet kesintisine ugramistir. Ilgili ekiplerimiz sorunun en kisa surede giderilmesi icin calismalarini surdurmektedir. Sorun giderildiginde sizi bilgilendirecegiz. Anlayisiniz icin tesekkür ederiz. B002
    Ne kadar çok paramın altyapısını kullanan firma varmış. Sipay misali bir Sipay bir de Param.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 4 Mayıs 2026; 14:42:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Şimdilik mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı almışlar geçmişte Sipay' in yaptığı gibi... Bakalım TCMB nasıl bir adım atacak?
    Umarım sonu Sipay ya da Papara gibi olmaz. 🙏

• quote:

Umarım sonu Sipay ya da Papara gibi olmaz. 🙏

Alıntıları Göster
    Umarım olmaz. Param düzeldiğine göre altyapısını kullanan diğer firmalar da sistemlerini normale çeker diye düşünüyorum

"Turk Elektronik Para A.Ş.'nin 6493 sayılı Kanunun 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen ödeme hizmetleri ile 18 inci maddesinin ikinci fıkrasında belirtilen elektronik para ihracı hizmetine ilişkin faaliyet izni geçici olarak durdurulmuştur. Öte yandan 4 Mayıs 2026 tarihinde ilgili İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması istemi hakkında yeni bir karar verilinceye kadar dava konusu işlemin yürütmesinin durdurulmasına karar vermiştir. Yürütmeyi durdurma kararı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın işleme ilişkin açıklamasını sunması sonrasında mahkemece yeniden değerlendirilecektir."
    Ayrıca şu anda Param' a para yükleme ve yeni kart başvuru işlemleri yapılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Mayıs 2026; 13:17:11 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.