< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu mesajları özelden yazmanız daha iyi. Buna yakında engel olabilirler. Mesajı silmeniz herkesin yararına. |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 22 Eylül 2022; 15:36:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ParamKart’la kampanya kapsamındaki Trendyol harcamalarında anında %10 nakit iade fırsatı seni bekliyor. Kampanya, Param Classic kart tipi içerisinde yalnızca "Param Troy, Param MC" için geçerlidir. Ortak Markalı Kart grupları kampanya kapsamında değildir. Kampanya kapsamında kazanılabilecek maksimum nakit iade tutarı 100 TL'dir. Kampanya kapsamındaki %10'luk nakit iade tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılır. Bu avantajdan yararlanabilmek için ParamKart'ında yeterli bakiye olması gerekmektedir. Kampanya 22 Eylül 2022 tarihinde saat 20.00 - 23.59 arasında geçerlidir. Bu kampanyanın aktif olduğu tarihlerde aynı kategorideki diğer avantajlardan yararlanılamaz, ParamKart'ın başka kampanyaları ile birleştirilemez. Bir kişi aynı kart tipinde olan birden fazla kart ile bu kampanyadan yararlanamaz. Kampanyadan kişiselleştirilmiş hesaplar yararlanabilir. |
|
Kurt Kuzuyu Kaptığı Yeri Dokuz Kez Dolaşırmış...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 22 Eylül 2022; 20:57:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kurt Kuzuyu Kaptığı Yeri Dokuz Kez Dolaşırmış...
|
Peki orada kalan 1.000 TL’yi çekebiliyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aslında çekiliyor basima söyle birsey gelmişti. Benim annem ve arkadaş adina vardi. Arkadas adina olani ben kullanıyordum baktim Kampanya ya icin para atmistim ama sonra cuzdana yatmamisti geri yatmisti hatali cekimmi birsey olmustu ve karta para aktarildi eee bende haliyle icindeki parayi cektim. Aylar sonra ark. in hesabina girdim para vardı içinde bonusu yatmis halbuki bende onu cektim daha sonradan girdiğimde hesap bloke edilmişti. Uzun lafin kısası alinmasina aliniyor ama sonra hesabi kapatıyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 22 Eylül 2022; 21:28:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
Evet onu farkettim. Birden fazla kartla ödeme yaptıysanız. Son ödeme yaptığınız karta yükleme yapılır diyor. Yani bir karttan diğer kredi kartına aktarılmış olur böylece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |