Şimdi Ara

Paralı Hileler Nasıl Banlanıcak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bildiğiniz gibi paralıhileler hat safada vac tesğit edemiyor bunlar nasıl ban yicek ??
    hani wall açandan bahsetmiyorum adam bir süre sonra overwatchdan banını yiyecek ama bu aimbot açanlar hani bu kaymayıpta aim olan hileye sahip olanlar bunlar nasıl banlanıcak ? her takımda var artık , her oyunda hile geliyor bizim takımada karşı takımada

• valla hocam ben her maç bi iki kişiyi rahat reportluyorum çünkü artık güvenemiyorum kimin ne halt yediği belli değil.
  • oyunla ilgilenmiyorlar ilgilenseler şu spin olayını en azından bi çırpıda ban dalgasıyla herkesi banlarlar. ama 1 ay önce spin açıpta ban listeme eklediğim kimse banlanmıyor.
  • kanka bu herifi izlede bence coldzera gibi mubarek dün öğle ow yaopıyım dedim 5 sefer izledim adam gibi ayak sesi falan kastım ama suspect falan değil direk waller boyle 20 tane izleyip izledim arkadaslarla ve zirvede biraktık :D, 5 dakika itibariyle yüzünü gösteriyor iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarchisoliders -- 7 Mayıs 2016; 15:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

kanka bu herifi izlede bence coldzera gibi mubarek dün öğle ow yaopıyım dedim 5 sefer izledim adam gibi ayak sesi falan kastım ama suspect falan değil direk waller boyle 20 tane izleyip izledim arkadaslarla ve zirvede biraktık :D, 5 dakika itibariyle yüzünü gösteriyor iyice

hocam anlatmak istediğim tamam wh belli oluyor ama bell iolmayan aim kullandıklarında nasıl ban yicek bunlar ?

• En fenası çaktırmadan triggerbot kullananlar. Özellikle awp'de. Bir de şu var Overwatch'ta aim biraz daha sağda veya solda kalıyor normale göre bu yüzden de bazen tespit etmek zorlaşıyor benim için.
  • sadece rapor edeceksiniz başka çareniz yok hocam.

oyuna her girdiğimde 1 bildirim alıyorum rapor ettiklerinizden biri banlandı diye.

wh sorun değil şu anda ama trigger çok yaygın artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion da Nasıl Hile Yapılır?
    18 yıl önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

sadece rapor edeceksiniz başka çareniz yok hocam.

oyuna her girdiğimde 1 bildirim alıyorum rapor ettiklerinizden biri banlandı diye.

trigerda belli olmazmı ? sonuçta aimi kayıcak adamın
  • quote:

Orijinalden alıntı: spid

quote:

kanka bu herifi izlede bence coldzera gibi mubarek dün öğle ow yaopıyım dedim 5 sefer izledim adam gibi ayak sesi falan kastım ama suspect falan değil direk waller boyle 20 tane izleyip izledim arkadaslarla ve zirvede biraktık :D, 5 dakika itibariyle yüzünü gösteriyor iyice

hocam anlatmak istediğim tamam wh belli oluyor ama bell iolmayan aim kullandıklarında nasıl ban yicek bunlar ?

bro ow yapan kişinin rankı ve oynama süresi ile çözülür o neden dersen iyi bir mm oyuncusu %45 üstü hs gidemez gidiyorsa yada smurftur yada trigerdir bunuda ow yapan adamın tercübesi,gamesene ve empati yeteneği bağlıdır.vac değişömel yada update edilmeli ürün satıs değil mm odaklı bir firma olmayacağı için valve in vac güncelenmesi için redit kapmanyalar falan düzenlenirse çözülür,ihbar sistemi gelmeli hile uygulamaları ve oyun acıkları için.

• Yemezler,ozellikle mm yi gectim bu aralar zaman olmadigindan eglencesine bir pub serverina gireyim dedim gir bak turk pub serverlarina taba bastiginda fraglarda en ust siralarda gordugun
    seref yoksunu bazi adamlar olur bunlar 200 300 saat oynamistir ne bir jetonu ne bir skini vardir 50 10 fragla oynar 7/24 awp ile oynar ve birde buna goz yuman niteliksiz adminleri saymiyorum bile soylesen hemen hile diye aglamayin der veya serverda adam azalmasin diye banlamaz zaten admininde o adamlardan pek farki yoktur bes para etmez turk pub serverlari,bu tarz adamlar nasil olsa mm yede girmedigi icin report etseler bile ow da dusmez bu adamlari vac yakalamadigi surece ortalikta dolanir benim gibi arada zamani olmayan pubda 15-20 dk takilip cikayim diyen adamlarinda eglencesinin icine eder hadi mm de rank icin yapiyon pub da ne icin yapiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 7 Mayıs 2016; 17:26:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemiyecekler çünkü valve bu işten para kazanıyor. arada bir vac wave yapar = yeni cs satın alınır. kaliteli hilelerde bunun kaymağını yer. sistem bu kadar basit

hileye ağlayacağınıza esea alın. faceitte de hile çok olsada wallhack çalışmıyo. isteyen beleş oynasın orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunyoneticisi

yemiyecekler çünkü valve bu işten para kazanıyor. arada bir vac wave yapar = yeni cs satın alınır. kaliteli hilelerde bunun kaymağını yer. sistem bu kadar basit

hileye ağlayacağınıza esea alın. faceitte de hile çok olsada wallhack çalışmıyo. isteyen beleş oynasın orda

hocam mesela faceitte report yiyen birisi vac ban yermi ?
  • Ben oyunu çok sevmeme rağmen bıraktım. Hilenin bu kadar yaygın olduğu bir oyunu oynamanın hiçbir manası yok. 2 gündür Cs oynamıyorum. İtemlerimi sattım steamden oyun aldım. 2 gündür onları oynuyorum. Cs oynamaktan adam gibi oyun oynamayı özlemişim. Bu oyunu oynamaya başında yüzlerce, binlerce saat geçirmeye değecek hiçbir şey yok. Hile varsa ben yokum. Bu yaştan sonra çoluk çocuk avutamam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spid

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

sadece rapor edeceksiniz başka çareniz yok hocam.

trigerda belli olmazmı ? sonuçta aimi kayıcak adamın

dostum bazen olmuyor kullanmasını iyi bilenler kullanıyor. adam zaten kafa seviyelerinde tutuyor aimi, spray atar gibi yapıyor aradan gelen hs.

awp ile 3-5 hs yerseniz anlayın ki trigger işte.
  • quote:

awp alıp iyi olanların %90ı wh mm'de. wh çaktırılmayacak en iyi silah awp çünkü m4 falan alsalar aim açmak zorundalar oda belli olur

• tek yol esea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

awp alıp iyi olanların %90ı wh mm'de. wh çaktırılmayacak en iyi silah awp çünkü m4 falan alsalar aim açmak zorundalar oda belli olur

ben genelde iyi awpcileri reportlarım ki her maç rahat 2 kişi report ederim ama fazla report sonucu sıkıntı olurmu arada düşünmüyo değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 7 Mayıs 2016; 20:05:26 >

• beyler bugün hilede bi artış oldu haftasonu olduğundan mıdır nedir 5 maç 4 hile.Bir maçta 8-11 yeniyoruz karşıda türk var 4 tane gg 16-11 dedi hile açtım dedi bende pek sallamadım
    sonra 15-15 bittide dust2 de midden awpyle alıyor atlıyan adamı kapıya vurmadan maçı birdaha izledim bariz hack.Sonra bi maç daha attık adam yine bariz hile 11-15 te bunu kicklediler akıllılar .D 15-15 te bitirdik sonra öteki hesapla gireyim dedim bu sefer benim takımda hile başladım trollemeye kaybettik.Bu oyun yüzünden kanser olmazsam iyidir.Yeni bir güncellemeye kadar oynamamak lazım
  • Ne diyeyim hile yapan ne zevk alıyorsa artık.
    Genelde AWPciler oluyor, zaten oynarken belli oluyor adam atlarken hoplarken vuruyor. Arada bir ıskala ama yok sürekli vuruyor. Proları seyrediyorum bu kadar vuramıyorlar..

Prime Account ta pek bir çözüm sayılmaz aslında. Bu devirde ucuz telefon hattı bulmak çok zor değil.
  • lmlao box paralıydı tf2de daha geçenlerde bi ton insan ban yedi mesela :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.