ya arkadaş ben bir bilim-kurgu manyağı olarak scifi film yada dizi kaliteli olsun ya da olmasın mutlaka izlerim.ama yetti artık son zamanlarda neredeyse her scifi'ın şu paralel evren senaryosuna dayatılarak kurgulanmasından bıkkınlık geldi.adamlar üretimiyorlarmı artık nedir...
Ne yazık ki. Bilimkurgu dizileri uzun sezon sürüyorsa mutlaka paralel evren konusunu işliyorlar. Dediğin gibi yeni konu üretemiyorlar herhalde veya diziye evsahipliği yapan ülke(Amerika veya Kanada oluyor genellikle) halkı bu konuyu sevdiği için bunda ısrar ediyorlar. .
paralel evrende 5 dakika geçti
Katılıyorum.zaten böyle konuları fazla işlemeye başlayınca eski gizemi ve albenisi de kalmıyor bıktırıyor insanı.
Paralel evren değilde , bu olayı bazı büyük alimler şöyle tarif etmiş; zaman içerisinde zaman, mekan içerisinde mekan.
kelebek etkisi nde zamanda geriye gidiş lost dizisinde paralel evren
çift zamanda oyuncuların hallerini görmek seyirciyi düşünmeye, yorumlamaya, tartışmaya, teori üretmeye , brain storm'a götürüyo. sinemayı anlamak için kafa patlatmak , keşfetmek gerekiyo. seyirciyi meraklandırıyo,uğraştırıyor, böyle sinemalar şuan rağbet görüyor , izlettiriyor kendini..
quote:
çift zamanda oyuncuların hallerini görmek seyirciyi düşünmeye, yorumlamaya, tartışmaya, teori üretmeye , brain storm'a götürüyo. sinemayı anlamak için kafa patlatmak , keşfetmek gerekiyo. seyirciyi meraklandırıyo,uğraştırıyor, böyle sinemalar şuan rağbet görüyor , izlettiriyor kendini..
ben kötü yada güzel değil demedim kelebek etksi zaten başlı başına harika bir senaryo dediğim şey sadece aynı senaryoları pişirip pişirip önümüze koymaları.