Şimdi Ara

Paragraf / hızlı okuma teknikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette araştırdım fakat dişe dokunur birşey bulamadım. 3 sözcüğün ortasındakine bakarsanız sağ ve soldakileri de algılarmış göz. Yani normal insan 6 kere göz hareketinde 6 sözcük siz ise 2 göz hareketinde 6 sözcük okuyorsunuz

sizin de görüşlerinizi fikirlerinizi alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.r10.net/programlar/316922-hizli-okuma-programi-okuma-hizinizi-cok-gelistirecek.html şu programı çalısıyordum bende dönemin basında faydası oluyor eğer zamanın varsa dene

• Anlama yeteğini geliştirebilirsen ancak hızlı okuyabilirsin. Anlama yateneğini geliştiremeden hızlı okumaya çalışmak bir şeye yaramaz. İşte bizim insanımızın da hatası bu yönde. Anlama yeteneğinizi geliştirmek için de bol bol paragraf sorusu çözmek lazım. Böylece artık soruda ne istendiğini hızlı anlayabilirsiniz. Dergi gazete kitap da okumalısınız. Anlama yeteniğinizin gelişmesi için. Ama şimdilik sınava az bir süre kaldığı için sizin için en önemlisi bol bol soru çözmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: jklberk

www.r10.net/programlar/316922-hizli-okuma-programi-okuma-hizinizi-cok-gelistirecek.html şu programı çalısıyordum bende dönemin basında faydası oluyor eğer zamanın varsa dene

üstad faydası oldu mu ?

• Göz kaslarım gelişti ve paragraf tarama hızım arttı programa bakarsan öğretiyor 12 adımda. uğraşırsan yaklasık 1 haftada bitiyor

• teşekkürler başlıyorum hemen

• cd data mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hızlı okuma ve yks
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlış hatırlamıyorsam cd data

• Bu program net te en fazla fazla paylaşılan program fena değil ama sırf bu programla çalışmakla hızlanabılmek biraz zor
  • turkce 50 dkda bitsin raziyim ama yeter ki yanlis cikmasin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.