Şimdi Ara

PARAFÜSTÜ MARKET KAMPANYASI GÜNCEL (25 TL İADE) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
49
Favori
70.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir ay içinde mi, yoksa bir ekstre dönemi içinde mi oldu? Bir ekstre dönemindeki iki farklı ayda iadeler ayrı ayrı kazanılabilir... Buradan olabilir sizinki
  • sadun89 S kullanıcısına yanıt
    Takvim ayı geçerli oluyor. Yani 5 TL iade olacaktır.
  • Bu akşam Migros'da Ininal karta 109 TL yükleme yapacaktım ama "2017'de sadece tek bir karttan yükleme yapılıp, parça parça farklı kartlar ile tek seferde yükleme yapılmayacak." denerek yükleme yapmadılar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Bu akşam Migros'da Ininal karta 109 TL yükleme yapacaktım ama "2017'de sadece tek bir karttan yükleme yapılıp, parça parça farklı kartlar ile tek seferde yükleme yapılmayacak." denerek yükleme yapmadılar

farklı mjetlere gidin. onlar genelde bu konuyu bilmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu akşam Migros'da Ininal karta 109 TL yükleme yapacaktım ama "2017'de sadece tek bir karttan yükleme yapılıp, parça parça farklı kartlar ile tek seferde yükleme yapılmayacak." denerek yükleme yapmadılar

ininal karta 109 tl yükleme yapamazsınız kasada listede yükleme seçeneklerinden birini seçip yükleyebilirsiniz. o dediğiniz 109 tl yüklemeyi hediyem karta yapabilirsiniz.
  • quote:

28 aralıkta tum Migroslara yazı gitti yeni bir olay değil bu durum

kimi uyguluyor kimi uygulamıyor henüz

artık tek kart donemi

herkes bıraksın bu ininal i :)
  • daha önceden de oldu farklı kartlar ile yükleme yapılamayacağı tek bir karttan yapıldığını söylemişlerdi kasiyerler uğraşmak istemiyorlar başka bir migrostan sordum öyle birşey yok istediğiniz gibi ödersiniz dediler kasadaki arkadaşla aranızı iyi tutun gide gele kanki olduk zaten ( Ah paypal Ah nerdesin özledik seni )
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    demek istediğim o değil. bu yeni parçalı yasak uygulamayı bilmeyen mjetler de var. onlar yüklemeyi parçalı yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bulunduğum yerde kimlik soruyorlar eşime ait kartla yükleme yapamıyorum. Bir de 1 yüklemeye bir kart derlerse 2 tl yerine 6 tl vereceğiz demektir. Bu uygulama kasiyerlerin işini uzatır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parafın bu kampanyası devam ediyormu, ben katılyım dedim ama paraf kartı kabul etmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

Parafın bu kampanyası devam ediyormu, ben katılyım dedim ama paraf kartı kabul etmedi

Ben de merak ettim
  • defansagelsenizelan D kullanıcısına yanıt
    Belki yeni katılım kabul etmiyordur ama benim kartımda daha önceden tanımlı ve iadeler geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Belki yeni katılım kabul etmiyordur ama benim kartımda daha önceden tanımlı ve iadeler geliyor.

SMS katılımı nedir acaba? Nereye ne yazmıştınız?
  • defansagelsenizelan D kullanıcısına yanıt
    PARA yazıp boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini 3404’e göndermeniz gerekiyor.
  • Market akaryakıt kampanyasıyla (7x75e 60 paraf) kombo yaptım bugün; 109 ödedim, 9 iade ve diğer kampanyadan ilk işlem tamam. Sorun yok. İlgilenenlere duyurulur.
  • her ay sms atmak gerekır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

her ay sms atmak gerekır mı

Hayır
  • bu parafüstünü çıktıgından beri hediyemkarta yukleyerek kullanıyordum ama artık yapmamayı dusunuyorum. çünkü migrosta sanki fiyatlar eskisi kadar avantajlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoiler4all -- 12 Ocak 2017; 19:52:55 >
  • spoiler4all kullanıcısına yanıt
    evet size katılıyorum. bu ay sadece migros marka ürünler uygun. bu yuzden bende ininale yükleme yaptım bu ay.
  • bu ay artan paraf para yansıdı mi dönem içi işlemlerinize kontrol edermisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.