Şimdi Ara

PARAFÜSTÜ MARKET KAMPANYASI GÜNCEL (25 TL İADE) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
49
Favori
70.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: komikadam

quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Üye işyeri olan marketlerde 100 TL üzeriyse indirim olur.
    Ben kuruş olayına girmiyorum.
    Genelde Migros 109+109+107 TL şeklinde işlem yapıyorum.

aynı gün farklı migros oluyormu

aynı gün aynı migrosta oluyor
  • Dikkat edin her migrosta halkbank posu yok

Başıma geldi. Hediyem kart yüklemesi yaptırdım 109 tl. Sms gelmedi kıllandım. Yapıkredi posundan çekmişler. 9 TL Parafüstü yapmadı. Sonradan eve gelince kampanya şartlarından farkettim, üye iş yeri bile olsa farklı posa parafüstü yok.

Var mı başına böyle bişey gelen ?

Şimdi migros çağrı merkezini aradım. Hediyemkart yüklemesini iptal etmiyoruz diyorlar. Böyle bir hakları var mı? Sonuçta satın aldığım şeyi iade etmek istiyorum, yapmıyoruz dediler. Bir migrosa gidip denemeyi düşünüyorum. Halkbank çağrı merkezini arasam bir sonuç çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben katılım mesajı yolladığımda ilgili kampanyayla ilgili kotanız dolmuştur diyor.varmı böyle bir mesaj alan ? kotamı var şartlarda göremedim
  • byRamo kullanıcısına yanıt
    Hocam eskiden bu kampanya kart bazliydi sadece bir kartla katılım yapılıyordu. Örneğin benim parafly kartimla kampanyaya dahil dahildim sonra o kartı iptal ettirip yeni parafly aldığımda bu kampanyadan yararlanamiyordum. Şimdi ise müşteri bir kartı ile kampanyaya dahil olduğunda tim kartları ile faydalanabilir gibi bir madde eklenmiş

Bu maddeyi gorunce direk müşteri hizmetlerini aradım ve aldığım hatayı söyledim katılımı gerçekleştirdiler. Sizde aynı yolu izleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Hocam eskiden bu kampanya kart bazliydi sadece bir kartla katılım yapılıyordu. Örneğin benim parafly kartimla kampanyaya dahil dahildim sonra o kartı iptal ettirip yeni parafly aldığımda bu kampanyadan yararlanamiyordum. Şimdi ise müşteri bir kartı ile kampanyaya dahil olduğunda tim kartları ile faydalanabilir gibi bir madde eklenmiş

Bu maddeyi gorunce direk müşteri hizmetlerini aradım ve aldığım hatayı söyledim katılımı gerçekleştirdiler. Sizde aynı yolu izleyin

Çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: onore

Dikkat edin her migrosta halkbank posu yok

Başıma geldi. Hediyem kart yüklemesi yaptırdım 109 tl. Sms gelmedi kıllandım. Yapıkredi posundan çekmişler. 9 TL Parafüstü yapmadı. Sonradan eve gelince kampanya şartlarından farkettim, üye iş yeri bile olsa farklı posa parafüstü yok.

Var mı başına böyle bişey gelen ?

Şimdi migros çağrı merkezini aradım. Hediyemkart yüklemesini iptal etmiyoruz diyorlar. Böyle bir hakları var mı? Sonuçta satın aldığım şeyi iade etmek istiyorum, yapmıyoruz dediler. Bir migrosa gidip denemeyi düşünüyorum. Halkbank çağrı merkezini arasam bir sonuç çıkar mı?

İadeniz yapilabilir, eger paraf posu var diyip de paraftan gecemediyse ortak posta kontrol edilemediginden.

şoyle yapilacak; bu is icin hediyeM'e diyelim 109,5TL yuklettiniz. Once iade talebinizi dedigim proseduru izah ederek belirtmelisiniz.Bu tutarda urunu hediyeM'le odeyeceksiniz. Sonra urunler icin iade duzenlenip, paraf karta iade yapilacak. Kasiyer/yonetici hatasiyla avantaj saglamadan hediyeM'e bosuna yukletmeye benim de tahammulum yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bir soruda benden olsun
    hediyem kart aldığımızda ödemesi hangi kategoride sınıflandırılıyor market harcaması olarak mı ?

Teşekkürler
  • Evet

• lacinalper L kullanıcısına yanıt
    109.50 lik ürün nasıl bulunacak?
    Hadi buldun ki çok zor bu sefer 100 tl üstü olduğu için iadesi ekstra fatura gerektiriyor!
    En güzeli kasaptan 3 adet 25 tl lik barkod ve 1 adet kalan tutura barkod alıp, kuyrukta kavga çıkmayacak bir saatte ve kasa da iade işlemi yapmak. Tabi bu arada kasiyer ve müdür yardımcısının of püfleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: kulka

Evet

teşekkürler aklıma başka fikirler giriyorda kombo için :)
  • arkadaşlar n11 elektronik mi geçer?
    öyleyse bu iki kampanya n11 de birleşir diye düşünüyorum
    ?
    paraf beyaz eşya ve elktronik 1500üzeri 75tl puan

paraf e ticaret 1500 üzeri 100puan

paraf yeniyıl 20

toplamda 195tl puan? ne dersiniz?
    https://www.parafcard.com.tr/Kampanyalar/KampanyaDetay/2506
  • Maalesef Bu konuda keşfedilmemiş bir kombo bulunmamakta

Sizin keşfettim dediginizi pm atın.

Ben size ustune bir kombo ekleyeyim

• quote:

109.50 lik ürün nasıl bulunacak?
    Hadi buldun ki çok zor bu sefer 100 tl üstü olduğu için iadesi ekstra fatura gerektiriyor!
    En güzeli kasaptan 3 adet 25 tl lik barkod ve 1 adet kalan tutura barkod alıp, kuyrukta kavga çıkmayacak bir saatte ve kasa da iade işlemi yapmak. Tabi bu arada kasiyer ve müdür yardımcısının of püfleri.

Dediğim iade proseduru ( paraf var denilip odeme paraftan cekilmemisse, zaman kaybetmeden onlarin yaniltmasi veya kontrolu disindaki hata kaynakliysa), her turlu iadesini yaparim, 2 defa da iade yaptim.

urun bulmak kolay. Surat asmalari umrumda degil. hizmet sunmak icin o gorevdeler. onlarin keyfine gore kendimi kisitlamam.

• kulka K kullanıcısına yanıt
    Hocam migros vb. hediyem kart kullanilan marketlerden once hediyem karta yukleme yapip alisveriste de hediyem karti kullanabilirsiniz.
    Boylece urun arama, fiyati tutturma derdi olmaz. Hediyem kart yuklemesi de kasada yapildigindan normal islem gibi oluyor. Parafustu iadesi geliyor.
  • 25 tl iade yazıyordu. 8 ya da 9. alışverişim ve halen 5 tl indirim yaptık diye mesaj geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rageofdynax

25 tl iade yazıyordu. 8 ya da 9. alışverişim ve halen 5 tl indirim yaptık diye mesaj geliyor.

yani toplamdaki indirim 25 tl yi gecti mi

• quote:

quote:

25 tl iade yazıyordu. 8 ya da 9. alışverişim ve halen 5 tl indirim yaptık diye mesaj geliyor.

Takılı mı kaldı ney, toplamdaki indirim 45 tl olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

Mesajın gelmesini dikkate almayın. Dönemiçi işlemlerde görünüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

quote:

quote:

Mesajın gelmesini dikkate almayın. Dönemiçi işlemlerde görünüyor mu?

Evet görünüyor, maaş müşterisiyim acaba bana özel mi? Diye tahminde bulunuyorum.

• arkadaşlar,

koşullarda "ayda maksimum 25 TL indirim kazanılacaktır." ibaresi mevcut. aydan kasıt ekstre dene mi midir yokta takvim ayı mı?

aralık ayında 20lira iade aldım.. ekstrem aralık 28inde kesildi. bugün 30u itibariyle alışveriş yapsam iadem 5tl ile mi sınırlı olacak yoksa yeni aya geçmiş mi oldum?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.