Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
16
Favori
37.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NFC ile ödemeden nasıl aldınız hocam puanı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demin muayene ücreti öderken kullandım, 50₺ düştü bende de.. teşekkürler konu sahibi ve uygulamanin güncellenmesi gerektiğini yazan arkadaşa

• kizilsultan kullanıcısına yanıt
    Marketyo’nun 150₺ üzerine 50₺ indirimi var. Onu kastetmiş olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce eczaneden 139 tl ilaç aldım. NFC ile ödedim. Hemen SMS geldi. 50 TL puanı kaptık. Konu sahibi arkadaşa teşekkürler.

Ayrıca peşin alışverişler için 3 taksit kampanyası ile de kendisi 3 taksite böldü alışverişimi. İki kampanya aynı anda gerçekleşti. Bilginize.

• Arkadaşlar asıl hattım iphoneda takılı. Android diğer telefonuma hattı takıp aktif ediyorum paraf mobil ödemeyi. Şimdi sorum şu bu android telefonda aktif ettiğimiz kartın hattının takılı olması mı gerekli illa onay için?

• screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Sim kartsız işlem yapanlar oldu fakat, benzer durumda s9+ ile iki kez benim işlem başarısız oldu. Uygulamayı silip yeniden kurdum 2 Kez, bakalım bugün işlem başarılı olacak mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 3 Temmuz 2020; 10:53:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • az önce işlem yaptım, paraf geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

Arkadaşlar asıl hattım iphoneda takılı. Android diğer telefonuma hattı takıp aktif ediyorum paraf mobil ödemeyi. Şimdi sorum şu bu android telefonda aktif ettiğimiz kartın hattının takılı olması mı gerekli illa onay için?
    İlk açılışı asıl hatla yapmanız yeterli. Asıl simi çıkardıktan sonra farklı simle veya wifi ile paraf mobile girmeye devam edersiniz. Mobil ödeme de yapabilirsiniz. Tabi bunun için önce uygulamalardan paraf verilerini sileceksin ya da uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyeceksiniz.

Farklı bir örnek; Telefonumda benim world kartımı world mobile, eşimin world kartını ykb mobile ekledim. Tek telefon ile ikisi ile de mobil ödeme yapıyorum. Kampanyalardan faydalanırken kolaylık oluyor.

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    Valla iyimiş hocam world olayı. paraf için ne hikmetse bir türlü ödeme yapamadım. nfc aktif parafmobil seçili kart tanımlı öde diyorum pos onaylamıyor. axessmobil, maximum, worldmobil hepsiyle ödeme yapabiliyorum nfc ile parafmobil de pos onaylamıyor nedenini bulamadım
  • paraf mobil NFC ödeme 1 kere yapıp 50 parayı kapabilirsem bir daha temassız ödeme yapmayacağım acayip işkence bu halkbank
    temassız Visa kart istedim reddedildi gönder o zaman mastercard dedim Troy gelirse kırıp atıcam
  • Bu NFC ile ödemede 250 lira ve üstü alışveriş yapabiliyor muyuz? Yoksa maksimum 250 liralık alışveriş için mi geçerli oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: blnmynx

Bu NFC ile ödemede 250 lira ve üstü alışveriş yapabiliyor muyuz? Yoksa maksimum 250 liralık alışveriş için mi geçerli oluyor?
    250

• Sabah NFC ile ödedim anında kazandınız sms'i geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

250

Alıntıları Göster
    Mobil NFC ödeme ile 250 tl ye kadar şifresiz, 250 tl üzeri şifreli alışveriş yapabilirsiniz.

Paraf NFC 100/50 ParafPara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 3 Temmuz 2020; 16:47:15 >

• Arkadaşlar son güncellemeden sonra Paraf mobıle hıc gırıs yapamıyorum telefon root lu ve paraf mabıl durduruldu hatasını alıyorum cozum yolu var mı?

• ben ödeme yapamıyorum sorunumu çözene 25 tl puan hediye edeceğim :)
  • mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına döndürüp deneyin hocam:)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.