Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
16
Favori
38.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar puanin son kullanma tarihi var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

Bir defa takıp tanımlasak. Sonrada alışverişi benim kartım onun telefonu onun hattıyla olmaz mı?

Alıntıları Göster
    Olur, ben yaptim.

• Ben 3 kez denedim , uygulamada işlemin başarılı olduğu mesajı gelmesine rağmen, pos makinesinde işlemin başarısız oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dün migros hediyem karta 129,99tl yükledim. mobil ödeme kampanyası marketle birleşti. parafüstü ile birleşmedi. kayıt mı açtırmamız gerek
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Temassiz odemede paraf posundan gecmiyor dolayisiyla parafustu icin sart saglanmamis oluyor. Kayit actirsaniz da bir sey cikmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

dün migros hediyem karta 129,99tl yükledim. mobil ödeme kampanyası marketle birleşti. parafüstü ile birleşmedi. kayıt mı açtırmamız gerek
    Dün özellikle sadece Paraf posu olan bir restoran da işlem yaptım, NFC olumlu ancak cumartesi %25 restoran indirimine sayılmadı, sorun bence komboları önlemek için uygulama da özellikle İNDİRİM kampanyalarını PARAFPARA seçeneğine dönüştürmelerinden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 5 Temmuz 2020; 15:28:30 >
  • Mbs79 M kullanıcısına yanıt
    Paraf mobil uygulamasında, paraf gününüz parafpara mı görünüyor sizde de? Paraf günüm İnternet şubede erteleme olmasına rağmen mobil uygulamada parafpara görünüyor. Müşteri hizmetlerini de aradım, orada da erteleme görünüyor. Ama yaptığım işlemi ertelemedi maalesef.

• lazz48 L kullanıcısına yanıt
    O zaman parafgünüm de işe yaramaz mı?
  • PaNoZ kullanıcısına yanıt
    Ben e bebekten paraf gunum yapip mobil temassiz odeme yaptim 50 lira iadeyi verdi paeaf gunum olarak saymadi mesela ayni durum olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

dün migros hediyem karta 129,99tl yükledim. mobil ödeme kampanyası marketle birleşti. parafüstü ile birleşmedi. kayıt mı açtırmamız gerek
    Migrosa kaç defa sordum hediye karta da olsa, kredi kartından yüklemiyoz dediler :(

• k35 K kullanıcısına yanıt
    Bazen oyle yaptigi meslekten soyutlanmis arkadaslar cikar. Asla vazgecme :)

• Ücretsiz bir kartı var mı basvursam ayın 26 Sina kadar ?
    Kart ücreti olmayan bir kart varsa başvuracağım

• Paraf mobil kaldır indir derken şimdi de girmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pis@gor kullanıcısına yanıt
    Benim İNDİRİM ancak uygulamada PARAFPARA' ya dönüştürüldü, özellikle ikili kampanyalar birleşmesin diye yaptılar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 5 Temmuz 2020; 20:47:58 >
    Mağaza Müdürüne şikayet ediniz, bence yükleme yapmayı bilmiyor ve başından savmaya çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: seknyr

Telefonum rootlu olmamasına rağmen bana da bu uyarıyı veriyor, çözümü bilen varmı?
    Telefonu fabrika verilerine sıfırlamama rağmen yine olmadı, paycell uygulaması da aynı uyarıyı veriyor. Telefonumun modelinde (Alcatel İdol 3) sıkıntı var diyicem, Google sertifika listesinde bu model bulunuyor, çözemedim sorunu.

1 saat önce kredi kartından yükleme yaptım hocam,personeli mutlaka şikayet edip bilgilendirin

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Ücretsiz bir kartı var mı basvursam ayın 26 Sina kadar ?
    Kart ücreti olmayan bir kart varsa başvuracağım
    Paraf free diye bir kartı vardı herhalde fakat kampanyalara bakın onu dahil ediyorlar mı yoksa en kötü paraf klasik olanı isteyebilirsiniz. Yıllık 80-90tl bile kart ücreti alsa zaten 1 ayda çıkarıyor eğer aktif kart kullanan biriyseniz.
  • Rootlu cihazda burayi aşabilen oldu mu?

Paraf NFC 100/50 ParafPara

• NFC kartınıza yükleme işlemi devam ediyor deniyor çözebilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.