Şimdi Ara

Paraf/fly Sevgililer Günü Kampanyası 40 tl parafpara! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
13
Favori
9.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vefa1453

İlk alışveriş değil toplam harcamaya bağlı farklı işyeri olursa kombo yapilir. Ag, g.altin ve Ertuğrul üye isyeriyse 3 lu kombo yapilir

Alıntıları Göster
    Altungold dışında diğerlerinin posu paraf posu değil. O yüzden Paraf Günüm kombosu olmaz. Altungold da moka posu + Paraf posu denedi. Moka posu paraf günüm sayıyor ama Sevgililer günü kampanyasına saymıyor. Çünkü sektör tutmuyor. Hepsiburada,N11, Trendyol da ise aldığınız parafgünüm indirimi fiyat farkını bile karşılamıyor. Bu gün sigorta harcamasını paraf tan çektirmedim, ama kombo da yapamadım.

• Altungold sayılıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0691

Altungold dışında diğerlerinin posu paraf posu değil. O yüzden Paraf Günüm kombosu olmaz. Altungold da moka posu + Paraf posu denedi. Moka posu paraf günüm sayıyor ama Sevgililer günü kampanyasına saymıyor. Çünkü sektör tutmuyor. Hepsiburada,N11, Trendyol da ise aldığınız parafgünüm indirimi fiyat farkını bile karşılamıyor. Bu gün sigorta harcamasını paraf tan çektirmedim, ama kombo da yapamadım.

Alıntıları Göster
    Peki altungoldda paraf posu ile alsak (paraf günüm olmasa da olur) sevgililer günü kampanyasına sayar mı

• Kocaaa devletin bankası oturup, şu millete, şu pirincin taşını nasıl ayıklatırım, diye çok düşünmüş olmalı.
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    paraf günüm olmasa da olur diyorsanız,
    maximum pos AG de denendi..
    oluyor..
  • Vefa1453 V kullanıcısına yanıt
    Üye işyeri olup olmadığını anlamak için sms sifre doğrulama ekranın da halkbank yazıyorsa üye işyeri diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • param sayılmadı
  • Sevgililer günü kampanyasında kuyum da var. O yüzden altungold paraf posundan yararlanırsınız. Paraf posundan olduğu için paraf günü de işler

• quote:

Orijinalden alıntı: octopusokan

param sayılmadı
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Evet sayar. Paraf posu kuyum olarak geçiyor.
  • Konuyla ilgili değil ama bi sorum var arkadaslar.

cumartesı restoran ındrımı , yemek sepetınde bakıye yuklemede kabul oluyor mu?

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt
    Cüzdan uygulamasi ilk başladıgi zamanlarda kabul ediyordu.ama daha sonra kabul etmemeye başladi.

• mmm1983 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Mesele ilk 150 lirayı nasıl harcayağız, param olmuyor, yakıt olmuyor. İlk harcama şartı olmasa ne güzel sarıkız alırdık.

• Üye iş yeri sarraf bulan arkadaşlar için bir yöntem tavsiye edeyim.Altinin ucretinin bir kismini paraf ile bir kısmını world kart ile ödedim. Hem paraf gunume hem sevgilier günü kampanyasina dahil oldu.10 lira da world kampanyasindan geldi.Atasay bayisi alisveris yaptığım yer.

• octopusokan O kullanıcısına yanıt
    hocam bende beceremedim ama ikinci sefer mobilden yapınca oluyor. mobilden olması şart demek ki.
  • onur1155 kullanıcısına yanıt
    çoğu altıncı çeyrek gram vs alışverişlerinde en az %5 komisyon alıyor
  • 4x150 TL yi tamamlayınca parafparası yatan oldu mu?
  • Muptela kullanıcısına yanıt
    tam tersimi sorman gerekmiyor mu

• İnternet alışverişine açık ama 3d ödeme yapamıyorum, kayıt açtım 4 gündür bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.