Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paracard eger garanti pos ise bonus gorunmuyor ekranda, ama tutari bonustan dus dediginde dusuyor ne varsa, 2 defa basima geldi.

garanti disi poslarda paracard bonus yok, migrosta paracard bonus kkullanamiyorum ornegin.

ozet, garanti pos varsa paracard bonusunuzu israrla isteyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

puanlar pos'ta gözükmese bile siz kasadaki elemana puanla almasını söyleyin ve internette ne kadar puan gözüküyorsa o kadarlık kısmı puandan çeksin, kalanını karttan.
    bana da arada oluyor böyle, yukarıda dediğimi yapıyorlar ve sorunsuz bonusları kullanıyorsunuz...

bu arada geçen aylarda (2011) bu kampanyadan yararlananlar yine sms gönderecek mi?
    yoksa önceden zaten bu kampanyaya katılmış olanlar aynen devam mı?

evet. O Kampanya bitti. Bu yenisi. Ben gönderdim. Onay mesajı geldi. Aksi olsaydı zaten kayıtlısiniz falan derdi.
  • arkadaslar kasiyerlik yapms bri olarak hemen puan sorunuza acklk gtrym.
    Axess we bonus kartta islemler cipe yazlr offline dgr world ws kartlarda online yaplr islem. Kartnzda bonus wardr ama cipe yazlmdysa kullanamzsnz. Cipe yazlmasi icinde pos weya atm den ya bi islem/harcama yapmanz gerek yada puan sorgulatarak guncelleme yapmanz gerek. Bu durum karsk olsada tamamen szn lehinize cunku ornegn bonus/axess kartnzda 20tl puan war siz gttnz 30tl lik bsey alcaksnz puan kullandgnz zaman otomatkman tek slipte 20tl puani duser 10tl hesaba yanstr. Ama world gbi dgr kartlarda 20tl puaninz warsa 30tl urun alamazsnz once 20tl sonra 10tl cekersnz bunuda kimi yerler yaparken kmi yer yapmyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhane

arkadaslar kasiyerlik yapms bri olarak hemen puan sorunuza acklk gtrym.
    Axess we bonus kartta islemler cipe yazlr offline dgr world ws kartlarda online yaplr islem. Kartnzda bonus wardr ama cipe yazlmdysa kullanamzsnz. Cipe yazlmasi icinde pos weya atm den ya bi islem/harcama yapmanz gerek yada puan sorgulatarak guncelleme yapmanz gerek. Bu durum karsk olsada tamamen szn lehinize cunku ornegn bonus/axess kartnzda 20tl puan war siz gttnz 30tl lik bsey alcaksnz puan kullandgnz zaman otomatkman tek slipte 20tl puani duser 10tl hesaba yanstr. Ama world gbi dgr kartlarda 20tl puaninz warsa 30tl urun alamazsnz once 20tl sonra 10tl cekersnz bunuda kimi yerler yaparken kmi yer yapmyor

• quote:

ATM'de nasıl bir işlem yapmamız gerekir ? Taksak yeterli olur mu ? Yoksa para mı çekelim, borç mu ödeyelim, alışveriş mi yapalım ?
    O günden sonra borç ödedim ve alışveriş yaptım ama sonra puanı hiç denemedim. Hatta alışverişi bugün, borc yatırmayı dün yaptım.
    Yarın alacağım ürünü bulabilirsem deneyip yazarım artık. Ne karışık işmiş.

• Acaba her paracard oluyormu? bndeki trink felen değil normal olanndan bnde msj attm katılım alınmıştr diye msj geldi bakalım hayrlısı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brak13

Acaba her paracard oluyormu? bndeki trink felen değil normal olanndan bnde msj attm katılım alınmıştr diye msj geldi bakalım hayrlısı ?

Olur olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

ATM'de nasıl bir işlem yapmamız gerekir ? Taksak yeterli olur mu ? Yoksa para mı çekelim, borç mu ödeyelim, alışveriş mi yapalım ?
    O günden sonra borç ödedim ve alışveriş yaptım ama sonra puanı hiç denemedim. Hatta alışverişi bugün, borc yatırmayı dün yaptım.
    Yarın alacağım ürünü bulabilirsem deneyip yazarım artık. Ne karışık işmiş.

puanınızı sorgulamanız yeterlidir

• Ben onceki kuruşları ödemeyin kampanyasından faydalanmamıştm, faydalann Arkadaşlar tecrubelerini anlatrlarsa iyi olur mesala garanti postunu kullanmak zornlumu? Kazanılan puanlar nezamn yatıyor?

• Yapmış olduğu bılgılendırmede..Hangı tarih aralığında gecerli olduğunu belirtmıyor???? Garantı bankası yıne ınce hesaplar yaptığı ıcın ayrıntılı bır bılgı vermemiş galıba...
  • quote:

Ben onceki kuruşları ödemeyin kampanyasından faydalanmamıştm, faydalann Arkadaşlar tecrubelerini anlatrlarsa iyi olur mesala garanti postunu kullanmak zornlumu? Kazanılan puanlar nezamn yatıyor?

garanti posu şartı yok. kazanılan puanlar aylık olarak 30-45 gün sonra hesaba para olarak iade ediliyor. Çoğunlukla geç iade yapılıyor ama sonuçta iade ediliyor.
  • böyle yüzsüz bir banka işte garanti. bizim kuruşlar yatmadı. hesabı kapattım. şimdi yine aynı kampanyayı açmışlar. sistemleri doğru düzgün çalışmıyor,
    paralar zamanında yatmıyor zaten. uğraştığınıza değmez...
  • quote:

Ben onceki kuruşları ödemeyin kampanyasından faydalanmamıştm, faydalann Arkadaşlar tecrubelerini anlatrlarsa iyi olur mesala garanti postunu kullanmak zornlumu? Kazanılan puanlar nezamn yatıyor?

garanti posu kullanma şartı yok. Kazanılan puanlar aylık olarak bir sonraki ay hesaba iade ediliyor.
    Çoğunlukla geç iade yapılıyor ama sonuçta iade ediliyor. Benim temmuz ayının iadesi 165 gün sonra yapıldı.
    Kasım ve aralık ayı puanları da 24 ocakta yatırıldı. Şikayetvar ve garanti haklı müşteri hattına gönderdiğim şikayet maillerinden sonra bu iadeleri alabildim.
    Sonuç olarak her ay için 50 tl iadelerimi aldım. Yeni kampanyaya katıldım ve 1,99 tl şeklinde harcamalar yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih4444 -- 10 Şubat 2012; 14:08:15 >
  • paracard la çok alışveriş yapanlar için güzel bir kampanya olabilir.Ama bizim milletimiz onun da yolunu bulur sürekli 1,99 liralık alışveriş yapar %50 indirim kazanır
  • isterse kuruşun yanındaki rakamı da silsinler asla yakınına uğramam. allah bizi garanti'nin gazabından korusun, müşteriye tamamen yolunmalık kaz olarak bakan 1 verdiğini 10 alan, bankasında daha konuşmayı öğrenmemiş size nasıl hitap edeceğini nasıl cevap vereceğini bilmeyen çalışanları bulunduran bir bankayla ömür billah çalışmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Frisch -- 10 Şubat 2012; 14:11:52 >
  • 5 kez şikayet maili atmama defalarca haklı müşteri hattını aramama rağmen para yatmadı. son konuşmamda 20 dk hatta bekletildim. sizin paranızı yatıramıyoruz diye cevap
    alıyorum. haziran yattı temmuz yatmadi hesapları kontrol edin diyorum. yine yok. oyle savruk bir banka ki kendi sistemlerindeki hesap hareketlerine bakıp hangi ay yatmış ne kadar
    yatmış bakıp müşterinin haklı tavrını göremiyor yada görmek istemiyor. uzun yıllar bu banka ile çalışmayı düşünmüyorum...
  • quote:

paracard la çok alışveriş yapanlar için güzel bir kampanya olabilir.Ama bizim milletimiz onun da yolunu bulur sürekli 1,99 liralık alışveriş yapar %50 indirim kazanır

Mantıklısı da bu zaten.Yolunacak kaz olarak görenleri yolmak lazım
    30x1,99 yap 29,7 bonus gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

paracard la çok alışveriş yapanlar için güzel bir kampanya olabilir.Ama bizim milletimiz onun da yolunu bulur sürekli 1,99 liralık alışveriş yapar %50 indirim kazanır

Mantıklısı da bu zaten.Yolunacak kaz olarak görenleri yolmak lazım
    30x1,99 yap 29,7 bonus gelsin

geçen seferki kampanyada aynen böyle yapmıştım, bu senekinde de stratejim bu olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

5 kez şikayet maili atmama defalarca haklı müşteri hattını aramama rağmen para yatmadı. son konuşmamda 20 dk hatta bekletildim. sizin paranızı yatıramıyoruz diye cevap
    alıyorum. haziran yattı temmuz yatmadi hesapları kontrol edin diyorum. yine yok. oyle savruk bir banka ki kendi sistemlerindeki hesap hareketlerine bakıp hangi ay yatmış ne kadar
    yatmış bakıp müşterinin haklı tavrını göremiyor yada görmek istemiyor. uzun yıllar bu banka ile çalışmayı düşünmüyorum...

benim de son 2 ay (kasım, aralık) yatmamıştı, haklı müşteri hattına yazdım, 1 hafta içinde yatırdılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

5 kez şikayet maili atmama defalarca haklı müşteri hattını aramama rağmen para yatmadı. son konuşmamda 20 dk hatta bekletildim. sizin paranızı yatıramıyoruz diye cevap

benim de son 2 ay (kasım, aralık) yatmamıştı, haklı müşteri hattına yazdım, 1 hafta içinde yatırdılar...

Ben de yazarım yazarım derken 24 Ocak'ta yatırdılar. Hiç acele etmiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.