Bildirim
Para üstü'nü karşılamak için para yoksa ne yapıyorlar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Başka şekilde ödüyor -
-
Başka şekilde ödüyor -
Hepinize başka şekilde mi ödediler arkadaş? -
Sos veriyorlar -
bozuk para yok gibi bi durum olamaz. -
Ben dominostan şipariş vermiştim bir kere. Adam getirdi bozuk yokmu falan dedi , dedim abi yok. Tamam dedi aldı 50 lirayı gitti bozdurdu geldi -
dar gelirligin alemi yok bahsis verrim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
Ben dominostan şipariş vermiştim bir kere. Adam getirdi bozuk yokmu falan dedi , dedim abi yok. Tamam dedi aldı 50 lirayı gitti bozdurdu geldi
Evet bozdurup geliyorlar -
Şekilde ödüyor başka. -
Önce parayı veriyorsun. Sonra para üstünü veremeyip gidince şubeyi arayıp kuryeniz para üstünü vermeden kaçtı diyorsun -
Bakkala gider bozdurur gelir -
bana bi kere denk geldi 2 arkadaş oturuyoruz ben burger kingden sipariş verdim o bi köfteciden adana söyledi yemeksepeti aracılığıyla istedik işte önce köfteci geldi 50 lira verdik adamda da bozuk yokmuş parayı bozdurmaya gitti bekliyoz bekliyoz yok bu arada burger king siparişim geldi adama dedim para yok abi bekle biraz 5 dk sonra adam geldi parayı bozdurmuş ikisininde parasını verdik sohbet ede ede gittiler
-
quote:
Orijinalden alıntı: e34
185 küsur lira bahşiş mi vereyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
quote:
185 küsur lira bahşiş mi vereyim?
o zaman mecbur bozacak ben 3-5 lira sandım. -
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
quote:
185 küsur lira bahşiş mi vereyim?
yanında sadece 200 lira mı var -
75 kurustu para ustu bugun adam bozuk yok hakkini helal et dedi ben de helal olsun dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aboxzux
75 kurustu para ustu bugun adam bozuk yok hakkini helal et dedi ben de helal olsun dedim
Adamın kıralısın sen. -
Bana ustunu vermiyorlar.17 tllik yemege 20 tl veriyorum ustunu vermeyip gidiyorlar.Hic ogrenci harcligi filan dusunmuyorlardi.Gecen adam 16,34 TLlik urun getirdi tami tamina aynisini verdim kapak oldu.
Benzer içerikler
- ultracef antibiyotik kullananlar yorumları
- 1 ampul saatte kaç tl yakar
- yurtdışından gelen aramaları engelleme vodafone
- nasıl duygusuz olunur
- rehberde kaç kişi var nasıl öğrenebilirim
- zara indirim ne zaman 2025
- telegram indirim
- ets2 türkiye haritası
- huawei boykot mu
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X