+8 item yak 10 tane üstüne +7 chitin yak trina ile bas +7
+7 chitin yak +8 item yak +8 raptor ve zenginsin
veya char diz boss kovala
bi IN kaç para bilirmisin
Az masraf yüksek kar marjlı istiyorsan +7+8 Paper üstüne tanımam Ama yok ben büyük oynarım diyorsan +8 chitin falan deneyerek başla alıştır kendini Anvilin davranışlarını anlayınca risk katsayını arttırırsın. Kolay gelsin.
Ne anvile bulaş, ne gem kırdır, nede kutu kırdır.Anlıyosan ticaret yap.Geçen akşam gemde yenildik.Normalde çıkar giderim ama ne olduysa kaldım.Black gem aldım çıktım gittim kırdırdım.Heros valor çıktı.Gaza geldim 20 tane silvery 10 tane black aldım sonuç hüsran.Tamamen şans.Ama genelde kaybediyosun bence uzak dur...
Ne anvile bulaş, ne gem kırdır, nede kutu kırdır.Anlıyosan ticaret yap.Geçen akşam gemde yenildik.Normalde çıkar giderim ama ne olduysa kaldım.Black gem aldım çıktım gittim kırdırdım.Heros valor çıktı.Gaza geldim 20 tane silvery 10 tane black aldım sonuç hüsran.Tamamen şans.Ama genelde kaybediyosun bence uzak dur...
+1907 aynı kafadayız dostum 5 gb alıp oyuna başladım 28 gb edio şuan bnm karakter ticaret en iyisi....Ugrape pazarcıyı bozar..Şans oyunları ise pazarcıya kumar
quote:
Orjinalden alıntı: Blade13ReaKer
quote:
Orjinalden alıntı: collossus
+1907 aynı kafadayız dostum 5 gb alıp oyuna başladım 28 gb edio şuan bnm karakter ticaret en iyisi....Ugrape pazarcıyı bozar..Şans oyunları ise pazarcıya kumar
ya ticaret derken ucuza alıp pahalıya satmak mı?
sabır ister o biraz, sabırlıyım ama pek zannetmiyorum bende işe yarıyacağını
quote:
Orjinalden alıntı: To die
quote:
Orjinalden alıntı: Blade13ReaKer
quote:
Orjinalden alıntı: collossus
ya ticaret derken ucuza alıp pahalıya satmak mı?
sabır ister o biraz, sabırlıyım ama pek zannetmiyorum bende işe yarıyacağını
Ewet aynen öyle ucuzdan alıp pahalıya satmak başlarda 5 m karla başlarsın bu işe ama sonra o pirim gittikçe artıyor mesela ben deli gibi merchantları gezerim özellikle pazar günleri yalnış fiyatlardan konulan itemlere bakarım nadirde olsa yakaladım bi kaç tane öyle we ödülünü de aldım +4 ee çektim 20 m den- sattım 2 gb ye 2 gb kar ettim +0 bronze earning aldım mesela 14.5 m den sattım 130 a hmn hmn 1 gb kar hep böyle böyle arttı para aradaki 1 sıfır ne kadar deiştirio durumları farkettiysen... bide ben +7 sard yaktım 5 tane mavi kutu kırdırdım pathos fln aldım skilleri değiştirdim durmadan 2 gb kuzene sattım yoqsa o 28 gb 38 olurdu yani rahat şimdi bıraktım ticareti 2 ayı geçti rahat uramıyorum maradona fll ardream ...Bunları yapmadan önce en başta sabır gerek tabiki...
yanlış fiyata koyma işi biraz şans ama bakıcaz artık
quote:
Orjinalden alıntı: To die
yanlış fiyata koyma işi biraz şans ama bakıcaz artık
Sen ugrapeyi boşwer pazar yap....2 gb az değil yazık olur item geçmez fln 2 gb ile ugrape yapcağına ticaret yap 2 gb yi 4 gb yap bari öle dene item basmayı....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme