Şimdi Ara

PARA KIRMAK İÇİN NE UPGRADE YAPAYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KATLIYCAM BU PARAZYI YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

• Raptor basmayı dene

parayı değil 2 ye 10 a katlarsın

md

ii

Giga

yapabilrsen Hb

• krowaz itemleri topla ve dragon shell bas ;)
  • peki raptor,ib falan +7 basmam şart mı?

+6 gider mi?
  • +7 raptor zaten 2 gb

+1 bulursun +5 garanti

+8 item yak 7 8 tane +6 olur

+8 item yak 10 tane üstüne +7 chitin yak trina ile bas +7

+7 chitin yak +8 item yak +8 raptor ve zenginsin

veya char diz boss kovala

bi IN kaç para bilirmisin
  • Az masraf yüksek kar marjlı istiyorsan +7+8 Paper üstüne tanımam Ama yok ben büyük oynarım diyorsan +8 chitin falan deneyerek başla alıştır kendini Anvilin davranışlarını anlayınca risk katsayını arttırırsın. Kolay gelsin.
  • Ne anvile bulaş, ne gem kırdır, nede kutu kırdır.Anlıyosan ticaret yap.Geçen akşam gemde yenildik.Normalde çıkar giderim ama ne olduysa kaldım.Black gem aldım çıktım gittim kırdırdım.Heros valor çıktı.Gaza geldim 20 tane silvery 10 tane black aldım sonuç hüsran.Tamamen şans.Ama genelde kaybediyosun bence uzak dur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi seçim yapmak zorundayım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Can !

elimde yakıcak item yok öyle bi durum var
  • quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Ne anvile bulaş, ne gem kırdır, nede kutu kırdır.Anlıyosan ticaret yap.Geçen akşam gemde yenildik.Normalde çıkar giderim ama ne olduysa kaldım.Black gem aldım çıktım gittim kırdırdım.Heros valor çıktı.Gaza geldim 20 tane silvery 10 tane black aldım sonuç hüsran.Tamamen şans.Ama genelde kaybediyosun bence uzak dur...

+1907 aynı kafadayız dostum 5 gb alıp oyuna başladım 28 gb edio şuan bnm karakter ticaret en iyisi....Ugrape pazarcıyı bozar..Şans oyunları ise pazarcıya kumar

• quote:

Orjinalden alıntı: Blade13ReaKer

quote:

Ne anvile bulaş, ne gem kırdır, nede kutu kırdır.Anlıyosan ticaret yap.Geçen akşam gemde yenildik.Normalde çıkar giderim ama ne olduysa kaldım.Black gem aldım çıktım gittim kırdırdım.Heros valor çıktı.Gaza geldim 20 tane silvery 10 tane black aldım sonuç hüsran.Tamamen şans.Ama genelde kaybediyosun bence uzak dur...

+1907 aynı kafadayız dostum 5 gb alıp oyuna başladım 28 gb edio şuan bnm karakter ticaret en iyisi....Ugrape pazarcıyı bozar..Şans oyunları ise pazarcıya kumar

ya ticaret derken ucuza alıp pahalıya satmak mı?

sabır ister o biraz, sabırlıyım ama pek zannetmiyorum bende işe yarıyacağını

• quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Orjinalden alıntı: Blade13ReaKer

quote:

ya ticaret derken ucuza alıp pahalıya satmak mı?

sabır ister o biraz, sabırlıyım ama pek zannetmiyorum bende işe yarıyacağını

Ewet aynen öyle ucuzdan alıp pahalıya satmak başlarda 5 m karla başlarsın bu işe ama sonra o pirim gittikçe artıyor mesela ben deli gibi merchantları gezerim özellikle pazar günleri yalnış fiyatlardan konulan itemlere bakarım nadirde olsa yakaladım bi kaç tane öyle we ödülünü de aldım +4 ee çektim 20 m den- sattım 2 gb ye 2 gb kar ettim +0 bronze earning aldım mesela 14.5 m den sattım 130 a hmn hmn 1 gb kar hep böyle böyle arttı para aradaki 1 sıfır ne kadar deiştirio durumları farkettiysen... bide ben +7 sard yaktım 5 tane mavi kutu kırdırdım pathos fln aldım skilleri değiştirdim durmadan 2 gb kuzene sattım yoqsa o 28 gb 38 olurdu yani rahat şimdi bıraktım ticareti 2 ayı geçti rahat uramıyorum maradona fll ardream ...Bunları yapmadan önce en başta sabır gerek tabiki...

• yanlış fiyata koyma işi biraz şans ama bakıcaz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

yanlış fiyata koyma işi biraz şans ama bakıcaz artık

Sen ugrapeyi boşwer pazar yap....2 gb az değil yazık olur item geçmez fln 2 gb ile ugrape yapcağına ticaret yap 2 gb yi 4 gb yap bari öle dene item basmayı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.