Şimdi Ara

Para Kasmak için +7 Chitin Basmak Nasıl Bir Yöntem Sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Dogrusunu Söylemek Gerekirse Sürekli Exp Kasmakdan Sıkıldım Ve Para Kasmaya Karar Verdim +7 Chitin Basarak İyi Bir Yol Katedermiyim Sizce ?

• Kasılır ama fazla hızlı olmasını bekleme 2 taneden 1 tane kesin çıkarrım diyosan gir bu işe
  • Ares de 1 tane +5 1 tane +6 toplam 2 chitinden 2 tane +7 çıkarmıstım.
  • vakit kaybı olur
  • başlangıç için en iyi yöntem.
  • şansın varsa tüm yöntemlerle çabuk para yaparsın

yok diosan ticaret yavaş yavaş
  • Garanti bi yöntem değil ama piyasadaki +5 çitinleri toplayıp +6 basarak satmak daha garanti emin ol ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar Bişey Daha Sorucam Marodonda Basmak ile Lüfer Veya Emc de BAsmak Arasında Fark Varmı Geçme Yanma Oranı Olarak ?
  • moradon bas bence
  • Hiç bi fark yok bence boş olan anvil yani luferde bas
  • Yorumlar İçin tşk ler Arkadaslar Xigenonda 70M İle +7 Chitin Upgrade İşine Başlıyorum İnş. Başarılı Olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SininS

Yorumlar İçin tşk ler Arkadaslar Xigenonda 70M İle +7 Chitin Upgrade İşine Başlıyorum İnş. Başarılı Olurum.

Riskli iş.

+1 shell alıp high class ile +3 daha sonra 2 bus ile +5e basman senin için daha karlı olacaktır emin ol
  • Tavsiyem belli bi sermayen olduktan sonra +7 warrior shell alıp ucuzdan, trinayla +8e dayaman. Çok büyük kâr edersin benden söylemesi :)
    Chitin ticareti zaman kaybıdır bence.

Ayrıca ben fazla upgrade yapan biri değilim ama ne bastıysam luferde bastım, ne yaktıysam da moradonda yaktım öyle söyliyim :)
  • Biraz Birikimim Oldukdan Sonra Senin Tavsiyenide Deniyecegim Tşk ler Yorumun İçin

quote:

Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

Tavsiyem belli bi sermayen olduktan sonra +7 warrior shell alıp ucuzdan, trinayla +8e dayaman. Çok büyük kâr edersin benden söylemesi :)
    Chitin ticareti zaman kaybıdır bence.

Ayrıca ben fazla upgrade yapan biri değilim ama ne bastıysam luferde bastım, ne yaktıysam da moradonda yaktım öyle söyliyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.