Bildirim
Para Kasmak için +7 Chitin Basmak Nasıl Bir Yöntem Sizce
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kasılır ama fazla hızlı olmasını bekleme 2 taneden 1 tane kesin çıkarrım diyosan gir bu işe -
Ares de 1 tane +5 1 tane +6 toplam 2 chitinden 2 tane +7 çıkarmıstım. -
vakit kaybı olur -
başlangıç için en iyi yöntem. -
şansın varsa tüm yöntemlerle çabuk para yaparsın
yok diosan ticaret yavaş yavaş -
Garanti bi yöntem değil ama piyasadaki +5 çitinleri toplayıp +6 basarak satmak daha garanti emin ol ;) -
Arkadaslar Bişey Daha Sorucam Marodonda Basmak ile Lüfer Veya Emc de BAsmak Arasında Fark Varmı Geçme Yanma Oranı Olarak ? -
moradon bas bence -
Hiç bi fark yok bence boş olan anvil yani luferde bas -
Yorumlar İçin tşk ler Arkadaslar Xigenonda 70M İle +7 Chitin Upgrade İşine Başlıyorum İnş. Başarılı Olurum. -
quote:
Orijinalden alıntı: SininS
Yorumlar İçin tşk ler Arkadaslar Xigenonda 70M İle +7 Chitin Upgrade İşine Başlıyorum İnş. Başarılı Olurum.
Riskli iş.
+1 shell alıp high class ile +3 daha sonra 2 bus ile +5e basman senin için daha karlı olacaktır emin ol -
Tavsiyem belli bi sermayen olduktan sonra +7 warrior shell alıp ucuzdan, trinayla +8e dayaman. Çok büyük kâr edersin benden söylemesi :)
Chitin ticareti zaman kaybıdır bence.
Ayrıca ben fazla upgrade yapan biri değilim ama ne bastıysam luferde bastım, ne yaktıysam da moradonda yaktım öyle söyliyim :) -
Biraz Birikimim Oldukdan Sonra Senin Tavsiyenide Deniyecegim Tşk ler Yorumun İçin
quote:
Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR
Tavsiyem belli bi sermayen olduktan sonra +7 warrior shell alıp ucuzdan, trinayla +8e dayaman. Çok büyük kâr edersin benden söylemesi :)
Chitin ticareti zaman kaybıdır bence.
Ayrıca ben fazla upgrade yapan biri değilim ama ne bastıysam luferde bastım, ne yaktıysam da moradonda yaktım öyle söyliyim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X