Şimdi Ara

Para çok değerli arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turboya kızıyorsunuz ama gerçek bu. Buradakilerin çoğu ilkokul liseli artık. eğer ortalama kazanca sahip aileden geliyorsanız lise bitince sizde anlayacaksınız paranın değerini
    Para çok değerli arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünya parayla yönetiliyor zaten
  • hay turbonuzun sizin
  • Turboya kizdigimiz nokta 31 Yasında vasıfsız,dil yok,özgüven yok,üniversite yok.Milyon dolarlar istiyor,De Get

• para herşey demek, paranın olmadığı yerde ne huzur oluyor ne mutluluk, kimse kendini kandırmasın,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgari ucretli bir ailenin cocuguyum . Lise bitti hala bu duyguyu yasamiyorum Cunku bana Allah yeter . Parayla saadet olmaz . Kurani dogru idrak eden her ailede huzur vardir . Paraya tapmayin . Hayir yani fakirle zenginin farki birisi yemegini altin kasikla yer digeri metalle . Sonucta yiyon mu yiyon daha ney karrdesim . Sukret gec . Zaten zenginsen surejli parani bagislaman lazim . Sorumluluk uzerine sorumluluk . Fakirsen rahatsin . Ohhh be dunya var

• Para=Huzur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Zaman Çok Kıymetli
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

Asgari ucretli bir ailenin cocuguyum . Lise bitti hala bu duyguyu yasamiyorum Cunku bana Allah yeter . Parayla saadet olmaz . Kurani dogru idrak eden her ailede huzur vardir . Paraya tapmayin . Hayir yani fakirle zenginin farki birisi yemegini altin kasikla yer digeri metalle . Sonucta yiyon mu yiyon daha ney karrdesim . Sukret gec . Zaten zenginsen surejli parani bagislaman lazim . Sorumluluk uzerine sorumluluk . Fakirsen rahatsin . Ohhh be dunya var

Bu mesaj zenginlerin fakirleri dinlerle uyuttuğunun kanıtı. Neyse masallara inanıp ay sonunu zor getirmeye devam edin siz. Ne de olsa cennetde sınırsız yaşam var, huriler var.

• quote:

Asgari ucretli bir ailenin cocuguyum . Lise bitti hala bu duyguyu yasamiyorum Cunku bana Allah yeter . Parayla saadet olmaz . Kurani dogru idrak eden her ailede huzur vardir . Paraya tapmayin . Hayir yani fakirle zenginin farki birisi yemegini altin kasikla yer digeri metalle . Sonucta yiyon mu yiyon daha ney karrdesim . Sukret gec . Zaten zenginsen surejli parani bagislaman lazim . Sorumluluk uzerine sorumluluk . Fakirsen rahatsin . Ohhh be dunya var

Asgari ücretle nasıl geçiniyorsun? Açlık sınırında hergün makarna yiyip, 2 ayda bir et yiyerek mi? Toplum tamda bu şekilde kurgulanmış, düşük maaş veya gelir, dengesiz ve yetersiz beslenme. Buna bağlı olarak eğitimde aksaklıklar, sonuç sürekli şükür edip zenginlerin kafasını şişirmeyen bir toplum devam edin...

Din, sıradan insanları sessiz tutmak için mükemmel bir alet.

Napolyon

• Hangi para ama abicin bir euro iyi ama bir rubleyi kim ne yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Asgari ücretle nasıl geçiniyorsun? Açlık sınırında hergün makarna yiyip, 2 ayda bir et yiyerek mi? Toplum tamda bu şekilde kurgulanmış, düşük maaş veya gelir, dengesiz ve yetersiz beslenme. Buna bağlı olarak eğitimde aksaklıklar, sonuç sürekli şükür edip zenginlerin kafasını şişirmeyen bir toplum devam edin...

Din, sıradan insanları sessiz tutmak için mükemmel bir alet.

Napolyon

En basitinden sağlık ocağına gidince bile eczanede 10-15 TL borç çıkıyor. Asgari ücretle geçinen birisi simit-ayran ile bile geçinemiyor. Muhtemelen borç bataklığı içinde yaşayan bir ailenin çocuğu, kendilerini böyle avutuyorlar.

"Dünyada iki çeşit insan var: Aklı olan ve dini olmayanlar, dini olan ve aklı olmayanlar."

"Her dakika övülmek isteyen bir Tanrıya inanamam."

• Dedi KOMUNIST

• Bu ülkede paraya deyer vermeyen insan yoktur

Gidin birinden yüksek meblağ para isteyin vermeyecek. emin olun ki vermeyecek

Para bu kadar önemldir. Gerçek paradır gerisi yalandır

GEÇEN 5000TL Yİ ELİME ALDIM

insanlar 1000-4000tl için bana bi sürü pislik yaptılar

bunu yapanların sayısı da az deyil

bırakın 1000 tl yi

VERESİYE DEFTERİNE BAKIYORUM

babam vermiş 100 kişiye

geri getiren sayısı 10. getirmeyen ise 90 kişi

PARA İŞTE BU KADAR ÖNEMLİDİR

90 kişinin hiç mi imanı yok? para her şeyden önemli ki getirmiyor
  • bir kişinin yorumuyla dinin amacının bu olduğu kanısını çıkartabilmek.. işte bu dünyanın ne kadar cehalete sürüklendiğinin kanıtıdır.

böyle aptal aptal konuşurlar sonra aman yakıldık aman dayak yedik siz teröristsiniz haketmiyor değilsiniz
  • Paylaşmadığın para senin değildir

• Para her şey değildir, para tek şeydir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.