Şimdi Ara

Para biriktirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaşım 15 lise öğrencisiyim fazla para harcamayı seven birisi değilim okula giderken yol param hariç 2 tl alıyorum ve onun haricinde 1 tl yanımda bulunsun diye alıyorum dışarıya fazla çıkmayı seven biriside değilim para biriktirip ne yapıcağıma karar veremedim aklımda çok şey var ama karar verene kadar biriktirmek istiyorum cevaplarınıza hergün bakıcam şimdiden hepinize teşekkür ederim .

• Bence uzun bi süre biriktir ve ne yapacağına hemen karar verme. Zaman gectikce fikirlerin vs. değişir. Yaz zamanı calismani oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim biriktirdiğim paraları dolar yapıp öyle biriktirmeye karar verdim yani 11 tl biriktirip 5 dolar yaptırıcam bunu öyle sürdürüp biriktiricem.
  • Aklında bir hedef olmazsa bir yere kadar yapabilirsin. Mesela ben şuan moto360 için 600 tl biriktirmeye başladım. 2 ayımı planladım buna göre ve 2 ay sonra birikmiş olucak. Önerim seninde bir hedef bulman kendine. Diğer türlü bıkıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x30 ayda 90 yapar . Biriktiremezsin o kadar az parayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.

Hedefim bilgisayar çünkü benim kendi bilgisayarım yok evin ortak bilgisayarını kullanıyorum ve program indirmek falan istemiyorum herkes kullandığı için rahat kullanamıyorum. Kendi bilgisayarımı alıp programlama, tasarım tarzı işler yapıcam o yüzden kendi bilgisayarım olması daha iyi olucak.

iyi aksamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    para biriktirmek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.