Şimdi Ara

Para biriktiriyorum bir bakın beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi akşamlar üç beş aydır para biriktiriyorum yaklaşık 800 TL param var.Konuyu açma sebebim şu ben sene sonunda araba(Honda Civic EG) almak için biriktiriyordum aslında bir de şöyle bir düşüncem var annemin doğum günü yaklaşıyor biriktirdiğim parayla anneme telefon mu alsam diye düşündüm.Samsung Corby kullanıyor sizce gerekli mi?Kendiside istiyor aslında ne gereği var evde bilgisayar var diye geçiştiriyor.Ne yapayım sizce?

Edit:Araba için 3 4 bin biriktirmem yeterli babam alacak arabayı yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alik01 -- 21 Kasım 2014; 20:30:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana kalırsa telefon al

• Okumadım

• Ne olursa olsun apple
  • Kaç yıla araba alırsın artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence annene iPhone 6 plus al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar üç satırlık şey ya okumadıysanız boş yorum yapmayın.Iyi ki bir şey sorduk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • annenin telefona ihtiyaci var ise telefon alman daha iyi olur .

mesela benim annem sadece arama için kullandıgı için almazdım
  • 3-5 ay da 800tl biriktirmek demek çalışmadığın anlamına geliyor, çalışmıyorsan ve kenarda birikimin yoksa ne yazık ki istediğin arabayı alamassın. Bir aralar benimde 94-98 arası EG kasa civic ve 106 QuickSilver hevesim vardı senin gibi para biriktirmeye çalışıyordum üstelik işe de gidiyordum ama olmadı işte başka masraflar çıktı derken parayı çar çur ettim elimde. Velhasıl kelam araba işini ileriye ertelemen çok daha iyi olur şu durumda hayalden öteye gidemez gibi duruyor
  • ne kadar ne kadar biriktireceksin ki parayı ?

3-4 yıl içinde birikecekse biriktirmeye devam et....

yoksa git neye ihtiyacın varsa al ya da annene telefon mu alıyon ne alıyosan onu al.
  • Biriktirmeye devam et,15 sene kadar sonra alırsın rahatlıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: qscvhı

3-5 ay da 800tl biriktirmek demek çalışmadığın anlamına geliyor, çalışmıyorsan ve kenarda birikimin yoksa ne yazık ki istediğin arabayı alamassın. Bir aralar benimde 94-98 arası EG kasa civic ve 106 QuickSilver hevesim vardı senin gibi para biriktirmeye çalışıyordum üstelik işe de gidiyordum ama olmadı işte başka masraflar çıktı derken parayı çar çur ettim elimde. Velhasıl kelam araba işini ileriye ertelemen çok daha iyi olur şu durumda hayalden öteye gidemez gibi duruyor

Öğrenciyim hocam çalışmıyorum ama ben makul bir miktar biriktirirsem babam üstünü kesin tamamlar.Aynen öyle oluyor parayı harcamak istiyor insan ama kendimi tutuyorum şuan için.

• civic eg alabilmen icin 50-60 ay para biriktirmen lazim. bence sen annene telefon, guzel bir yerdede yemege cikar ordayken verirsin

• Telefon al kardeş ne arabası

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

civic eg alabilmen icin 50-60 ay para biriktirmen lazim. bence sen annene telefon, guzel bir yerdede yemege cikar ordayken verirsin

Doğru söylüyorsunuz olmazsa babama aldırayım arabayıNe bileyim hocam Amerika da bizim yapımızdakiler para biriktirip alabiliyor ben niye almayayım demiştim.

• 800 tl benim haftalığım lan.
  • annnene sürpriz yapsan daha güzel olur annen o senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alik01

quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

civic eg alabilmen icin 50-60 ay para biriktirmen lazim. bence sen annene telefon, guzel bir yerdede yemege cikar ordayken verirsin

Doğru söylüyorsunuz olmazsa babama aldırayım arabayıNe bileyim hocam Amerika da bizim yapımızdakiler para biriktirip alabiliyor ben niye almayayım demiştim.

kardeşim buyuk ihtimalle ayne yaşta ve şartlardayiz. Harclikla araba alinmaz acikca soyluyorum. ama harclikla araba kullanilabilir, cunku duruma gore en fazla 50-100 lira arasinda fazladan verirsiniz(arkadas tasiyip daha ucuza bile getirebilirsin). Sen telefonu al yemegi ayarla, babanin gozune girersin zaten

• Maddi hediyeler almak bence hiç de güzel değil sevgini ver üzme ve annenin ayaklarını öp yeter. Bir anneyi mutlu etmek için senin hayırlı bir evlat olman yeterli

Araba için biriktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

800 tl benim haftalığım lan.

Yazık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.