Şimdi Ara

Papara Kart ile Yürüyerek Para Kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konum sıcak fırsatlardan kaldırıldığı için burdan açmaya karar verdim. Eğer moderatör ekipleri rahatsız olurlarsa sıcak fırsatlara taşıyabilirler.

Bunları yapabilmek için bir adet akrabaya ihtiyacınız var ama yaşlı olması her zaman tercihiniz olmalı. İlk olarak hastalanan veya hasta ettiğiniz hastayı doktora gönderiyorsunuz. Doktorlar zaten bavul dolusu ilaç yazıyorlar ve ne kadar ilaç yazarlarsa sizin için o kadar iyi. İlaçları alan babaannenizden reçeteyi alıyorsunuz ve şu cümleyi kuruyorsunuz "Babanneciğim hastaneden yeni geldin yorulmuşsundur geç ben alıp geleyim hemen". Babaanneniz veya anneanneniz içeri geçip uzanıyor ve sizde o sırada eczaneye gidip ilaçları alıyorsunuz. İlaçların çok fazla olduğunu ve ilaçların bazılarını sgknın karşılamadığını düşünürsek 200TL civarı tutacaktır. Ödemeyi papara kart ile yapmanız lazım, papara eczanelerde yüzde 50 geri ödeme yapıyor yani sizden 100 lira alıncak. Ama fişte gözükmüyor bu o yüzden içiniz rahat olabilir. Eve gidip babannenize ilaçları ve fişi teslim ediyorsunuz. Babaannenizde "oyyy guzum git dedenden al bu parayı" falan der muhtemelen. Sizde dedenizden gidip alıcaksınız bu parayı. Bitti mi? Bitmedi. Babaanneniz iyileşemicek çünkü ilaçlar yaşlıları iyileştiremez, sadece psikolojik olarak düzeltebilir ama düşük bir ihtimal. Babaanneniz bu ilaçlar bitince tekrar doktora gidicek ve doktor yine ilaçlar yazıcak. Yine aynı taktik ile yüzde 50 geri ödeme sayesinde para kazanıcaksınız. İşi büyütmek için akraba wp grubu kurabilirsiniz ve "Yüzde 20 indirimle eczane ilaçları alınır" diye duyuru yapabilirsiniz, bu şekilde daha az kar alıcaksınız ama hiç yoktan iyidir. Ben birkaç aydır yapıyorum, komşular vs. ilaç istediklerinde bana reçeteyi veya ismi veriyorlar tüm mahallenin ilaç tedarikçisi oldum. Mesela bu sabah üst komşu bepanthol cild kremi istedi gittim aldım teslim edip fişi gösterdim kendisine, kendisi teşekkür edip ücreti verdi. Burada tek kaybım ev ile eczane arasında yürümek oldu ve toplasanız 300 metre bile yürümemişimdir. Bu yöntem ile kazandığım miktar aşağıdadır(100 lira önceden vardı);

Papara Kart ile Yürüyerek Para Kazanmak

Anlattıklarım gerçek değildir!(Papara cashback ile maksimum 25tllik geri ödeme alabilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 5 Temmuz 2021; 17:40:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu tarz kampanyaların üst limitleri oluyor, konu csb gibi geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaller, hayatlar! Aylık en fazla 25₺'lik geri ödeme için millete şu yazıları okuttuğuna değmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.