Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Real Talk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.380
Cevap
468
Favori
878.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de geçen hafta başvurdum bugün kart geldi ama uygulamada hala başvurunuz alındı yazıyor, ne kargoya verildiği ne de teslim edildiği yazmıyor o yüzden kartı aktif edemiyorum. Çağrı merkezini aradım bakacağız falan dediler gelişme yok. Başına böyle bir şey gelen oldu mu hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada'dan sipariş geçtim fakat iptal ettim. anında %5 nakit iadesi yapmıştı. Bu parayı nasıl geri göndereceğim bunlara ?
  • Gerçekten mükemmel süper bir kart. Para yükleme özellikleri vs. şahane

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Para yatınca çekiyor otomatik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Bir sorum var: Papara.com'dan da Papara hesabı açsam ve Gittigidiyor'dan da çipli Lite kart sipariş etsem Gittigidiyor'dan gelen çipli Lite kartı Papara hesabıma ekleyip sorunsuz şekilde kullanabilir miyim? Tek amacım kurye ile muhatap olmamak. O yüzden kartı Papara üzerinden değil, Gittigidiyor üzerinden sipariş edeceğim.
  • Kullanabilirsiniz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    5tl kart ücreti iade ediliyor ancak kargo ücreti var diye biliyorum.

• Çipli kartım geldi ve kullanmaya başladım önceki çipsiz olanı atayım değil mi ?
    Bir de papara black kartın önemli bi farkı var mı çipli karttan blacke gecelim mi :D
  • Aliexpressden gelen siparişimde hata olmuş satıcı link verdi yeni kargo göndermek için. 0.01$ lık alışverişi çoğu kartımdan çekemedim. Papara ile denedim hata verdi. Ali siparişlerinde kullanabilir miyim paparayı?

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    iiade paparaya yapılacak
    o zaman onlaar geri alır bence

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Şuan hayır
    Bildiğim kadarıyla

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi bankadan yapiyorsanız
    O bankanın papara IBAN no kullanmalısınız.
    Her banka için ayrı IBAN var

• Papara kartı kesinlikle tavsiye etmiyorum, ilk defa atm'den papara kartımı takarak para yatırmaya çalıştım ve para saatlerdir hesabıma geçmedi, resmen yok oldu, halbuki kendileri 1-2 dakika içerisinde kesinlikle geçeceğini iddia ediyorlardı, resmen saçmalık.
  • Ben atmden rahatça yatırıyorum ve hemen geçiyor hesaba iletişime geçin mutlka

• A bankasından B bankasına eft saatlerine takılmadan para aktarmak için harika bir sistem, üstelik tüm bunları da ücretsiz yapabiliyorum.
  • annem için alacaktım n11de kargo ücretsiz değil miydi alıcı öder olmuş. teknosadan vs alınca kart ücreti iade ediyor mu yine
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Satın almış olduğun kartını aktif hale getirdiğinde, kart ücreti hesabına iade edilir. Bir yıl içinde en fazla iki kart için kart ücret iadesi yapılır. (Kargo ücreti iadeye dahil değil)

• Bende başvurdum ama internette para geç yatıyor falan benzeri yorumlar gördüm sıkıntısız kullanan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedirhan14 -- 23 Haziran 2020; 0:28:24 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Kartı internetten satan ücretsiz kargolu satıcı ben de bulamadım, hepsiburada'da sepet toplamı başka ürünlerle ücretsiz kargo olsa bile Papara Kart için sepet tutarına bakılmaksızın kargo ücreti çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Papara'ya 750 TL yükleme yaparken TEB 6 TL işlem ücreti istedi. Buna şaşırıp işlemi onaylamadım. İşlem uzun sürünce de ATM uyarı verdi işlem yapmadınız Vazgeçmek ister misiniz? Vazgeçtim kartı iade etti ama parayı iade etmedi. Bakiye hesaba da geçmedi. Papara'da kayıt oluşturdum ama 3 gün oldu ses seda yok. Benzer bir olayı yaşayan var mı? Kullandığım ATM Teb'in bir şubesinde. Teb müşteri hizmetleri, yardımcı olamıyoruz çünkü başka banka kartı kullanıldı diye. Gidip Teb şubeye mi başvursam sizce?
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.