Şimdi Ara

Papağan almak istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun okuldan eve dönerken otobüsden bi petshopcu gördüm daha önceden kuş beslemişliğim var ama papağanlara her zaman bir ilgim vardı dükkanın önündede bir papağan gördüm kafesde falan durmuyordu biyere baglıda değildi öyle dışarda ki kuş kafeslerinin üzerinde takılıyordu bende böyle görünce alsam mı bende acaba diye düşündüm ama ne cins alıyım bilmiyorum konuşmasını ve bişeyler öğretebilmek istiyorum ayrıca o kuş gibi kaçmamasıda lazım kaçarsa yazık olur bana söyleyebilceğiniz bişey varmı ?

• cennet papağanı olabilir hocam
  • gri papaganlar nasıl bakımı ve eğitimi kolay mıdır ? ayrıca fiyatları ne civardadır bunların ?
  • giri papaganlar yavrular 600 tl den başlıyor.egitilmiş konuşanlar 1,000 1,500 2,000 2,500 tl olarak degişiyor.egitim kolay degil sabır gerekli sultan papaganları nı önerebilirim
  • bence de en uygunu sultan papağanı bizim burda 11 aylığını 110 a satıyorlar
  • papaganin mercedesi jako yani gri papagandir. konusma yetenegi en ust olan turdur, ayrica en zeki olanidir. fiyat 500 tl +

macaw yani ara papagani kiymetli bir turdur. konusma yetenegi jako kadar yoktur, zaten herkese tavsiyede edilmez. tecrubeli olmak lazim, hemde pahali ...

kakadu var yine kiymetli turlerden. ama yine tecrube isteyen bir tur...

amazon papagani var, gayet hos gorunur, bir turu baya konuskandir...

cennet papagani kolay bulunur, malesef konusamaz ama cok zekidir, yavruyken alirsan kedi gibi cana yakin olur

sultan var, konusur ama sesi muhabbet gibi daha cok islik seklinde. cana cok yakindir ...

senegal, lori vs diger turlerde var, arastirman lazim...

sonuc : maddi durumun elverisli ise jako almani , degilse cenet veya sultan almani oneriririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 19 Mayıs 2011; 9:27:39 >

• Ara papağanıdır O... Kesin... Muhtemelen...

Papağan almak istiyorum.

eee bunların fiyatıda 5000 den başlıyor eğitim derecesine göre 10-15-20 binden satılıyor :D :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezler67 -- 27 Mayıs 2011; 4:35:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop tavsiye
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.