Çorap konusunda size tavsiye uç renkler kullanın:) Neden diyeceksiniz deli kaçık hatunlar hoşlanıyor,sarı - mavi - ayıcıklı filan
yaww bende ayakkabıyla aynı renk olmalı diye duydum da. bence saçma çünkü gri pantolon giyiyosun alta siyah ayakkabı siyah çorap çirkin durur. ben genelde pantolonla aynı renk olmasına dikkat ederim. gerçi zaten kışın çizme giydiğimden gerek kalmıyo :)
yaw bura teknolji sitesi ne çorabı nee pantolonu biz astronot kıyafeti altına ne giyinmeli bari ona bakalım
hahahaa Koptum.. Bravo dostum [pray]
birisibenimiçağırdı??????????
Zannetmiyorum [vkng]
bunada ben koptum hahahha
Dostum çorap pantolon rengine yakın olursa daha iyi olur ayakkabılar genelde ya siyah yada kahverengi oluyo her pantolonla siyah yada kahverengi çorapmı giyilecek yok böyle bişey.E şimdi diyelimki yazlık lacivert keten pantolon giydin altına siyah ayakkabı giyeceksin ama çorap lacivert olmalı.Kesinlikle siyah çorap lacivert pantolonla giyilmez.Bir yanyana koy bakalım senin hoşuna gidecekmi?.Ve bir tavsiye daha Kahvrengi pantolonla kahverengi ayakkabı tercih edilmeli ton pek önemli değil çorap olarakda kahverengi çorap giyilmeli.