Şimdi Ara

Pantolon, ayakkabı; peki çorap ne renk olmalı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merak ediyorum ve pek anlamam bu işlerden, bu nedenle size sorayım dedim nasıl olsa anlayan birileri vardır mutlaka...

Şimdi siyah pantolon, siyah ayakkabı: elbette siyah çorap olacak.

Peki Kahverengi (hem de sütlü kahve, mesela yazlık pantolonlar) pantolon ve siyah ayakkabı ile hangi renk çorap gider??

Ya da sizde farklı kombinasyonlar yazabilirsiniz buraya, biraz ipucu verin de zevkimiz gelişsin :)

• yaw herkesin kendi zevki var
  • Bence yine siyah çorap giyilmeli...

Önemli olan pantolonla çorabın uyumudur...

ne saçmalıyom ben yaw? Ne çorabı ne pantolonu ya burası teknoloji forumu Allah'ım delirecem :))))))))))))))))
  • walla corap ayakkabinin renginde olmaliymis.Bana pantalon vs. alinirken demislerdi.Bu fikre gore corap ta ayakkabi gibi siyah olmali...
  • EVET BENDE OOLE BILIOM AYAKKABIYLA CORAP AYNI RENK OLMALIYMIS
  • aman beyaz çorap giymeyinde::))hatunlar bayılır valla
  • neye bayılır ???
    kokuya mı .O

yok benim lacivert..veya en fazla beyaz-kırmızı çizgisi var üzerinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayakkabı ve Çorap
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çorap konusunda size tavsiye uç renkler kullanın:) Neden diyeceksiniz deli kaçık hatunlar hoşlanıyor,sarı - mavi - ayıcıklı filan
  • yaww bende ayakkabıyla aynı renk olmalı diye duydum da. bence saçma çünkü gri pantolon giyiyosun alta siyah ayakkabı siyah çorap çirkin durur. ben genelde pantolonla aynı renk olmasına dikkat ederim. gerçi zaten kışın çizme giydiğimden gerek kalmıyo :)
  • yaw bura teknolji sitesi ne çorabı nee pantolonu biz astronot kıyafeti altına ne giyinmeli bari ona bakalım
  • hahahaa Koptum.. Bravo dostum [pray]
  • birisibenimiçağırdı??????????
  • Zannetmiyorum [vkng]
  • bunada ben koptum hahahha
  • Dostum çorap pantolon rengine yakın olursa daha iyi olur ayakkabılar genelde ya siyah yada kahverengi oluyo her pantolonla siyah yada kahverengi çorapmı giyilecek yok böyle bişey.E şimdi diyelimki yazlık lacivert keten pantolon giydin altına siyah ayakkabı giyeceksin ama çorap lacivert olmalı.Kesinlikle siyah çorap lacivert pantolonla giyilmez.Bir yanyana koy bakalım senin hoşuna gidecekmi?.Ve bir tavsiye daha Kahvrengi pantolonla kahverengi ayakkabı tercih edilmeli ton pek önemli değil çorap olarakda kahverengi çorap giyilmeli.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by guide</i>
    <br />Zannetmiyorum [vkng]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    sori
  • Şakaydı tabiki delicim [:o)]
  • abi ben soğuk havalarda çorap giymiyom ayaklarım çok üşüyo abi bana çorap alın
  • Allah versin :)
  • geyd abi ben seni fosterde gördüm filimmiydi neydi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.