Şimdi Ara

Pantheon un q skilini ap yaparsak ne mi olur gelin tartışalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panthheon gerçekten güçlü ve çoğu oyuncu nerf gelmesini istiyor gelebilcek nerfde q sunu ap ye çevirebilirler böle bi durum yok ama ya olursa q skili ap olursa sonumuz geldi demektir çünkü oyunda saldırı ortalama 350 falan yapılır ken yetenek gücü 600-700 ypaılabilir istinalar var ben genel bir şekilde bahsedicem şimdi q ya nerf geldi ap vuruyor diyelim ve her yetenek gücünden 0.7 etki alsın her yetenek gücünden bide q nun her lewelde verdigi hasar var skile bağlı olarak 100/115/130/145/160 bu şekilde yanlış sa düzeltirsiniz arkadaşlar şimdi şöyle bi build çıksak ap tank olarak yapıcagız gragasa benezer ama q su inanılmaz sağlam vurucak buildimiz :
    lich boğan:80 yetenek gücü
    rylai nin kristal asası :100 yetenek gücü
    rabodon un şapkası:120 yetenek gücü %30 artı yetenek gücü
    liandry nin eziyeti:50 yetenek gücü pasifi baya etkili olucak q artı e yaptıgımız da
    merkürün adımları
    zhonyanın kum saati :120 yetenek gücü
    şimdi hesaplayalım toplam 611 yetenk gücü oldu rabodon un pasifinide kattım şimdi bunu 0.7 ile çarpıyoruz q ya ettigi etki 427 oluyor şimdi q skili kaç vurucak bi düsünüyoruz 18 lwl de 160+427=587 bi q skili ile 587 yidigimizdeki ruh halimiz ne olur bilmiyorum build daha farklı versiyonlarıda olabilir cehennem asası veya hiçlik değneği onlarıda tartışabilirz burda yani pantheona nerf gelirse q yu ap yapmazlar inşallah çünkü forumda böle yazılar okumuştum q ap olsun diye falan olursa hiç iyi olmaz iyi forumlar

• sana virgülü,noktayı öğretmediler mi kardeş? düzelt mesajını hiç bir şey anlaşılmıyor.
  • Boşver yorma bu kadar kendini. AP yaparlarsa o zaman düşünürsün.

İlk iki satırdan sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalpcan

sana virgülü,noktayı öğretmediler mi kardeş? düzelt mesajını hiç bir şey anlaşılmıyor.

uğraşmak istemiyorum neyini anlamıyorsun ayrıca ? bu kadar takıntılı olmanın ne lüzumu var
  • yapsınlar sonra konusuruz acelesi yok
  • Imkansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece başlığı okuyarak cevaplıyorum. Normalde pantheon biter diyecektim fakat şuan ki halinden daha iyi olur. Ultisi kullanılabilir. W su e den daha fazla vurur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonuna kadar okudum.Çok kötü saçmalamışsın.Okurken harcadığım 1 dakikama acıdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 28 Ağustos 2014; 14:00:20 >
  • şuan da ap panteon zaten güzel oynanıyo ,sadece araya bir adet hırpalayan alıyosun ,gerisi full ap ultiyle yarı healte indiriyosun carryleri
  • OKUMAYIN.

SADECE 3 satır okudum çöp

• hiç nefes almadan okudum lan nokta virgül koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: coklazımdı

hiç nefes almadan okudum lan nokta virgül koy

Siz ilkokulda iyi eğitim almissiniz anlasilan nokta virgül olmayınca nefes almayi unuttuguna göre
  • Nidalee Q , Ezreal Q gibi olsa tamam derdim ama o zamanda lanede ezilirdi, ulti nerfi jungle oynanmasını büyük etkiledi top lane için nerf isteyen lowdur zaten
  • okumadım
  • okumayın
  • TheSaffron kullanıcısına yanıt
    espri anlayışına ekmak banayım senin
  • coklazımdı kullanıcısına yanıt
    Bende espri yaptım zaten ben seninkine ne bandirayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

okumayın

eyv
  • Hacı hepimizin anlaştığı bir dil var onu da kullansana az?

Ayrıca AP olunca neden 0,7 ratio geliyor? 0,4 veya 0,3 yap?
  • okumadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.