Şimdi Ara

Pantheon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buil önerileriniz nedir ve combo nasıl olmalı ben suanhttp://www.lolrehber.com/league-of-legends/turkce-rehberler-build/pantheon-the-killer.html bu rehberi kullanıyorum ve adama q atıyorum sonra üstüne atlayıp e yi atıyorum arada bide ignite atıyorum ölüyor zaten sizin önerileriniz nedir

• q yanlış hatırlamıyorsam canı %50den azsa crit vuruyordu en son kullanman daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığın build fena değilde sıralama yanlış + olarak core itemi last whisper yok.Ben infinty yapmıyorum pantheona.Berserker bota gerek yok pantheonda.ninja tabi , bloodthister , last whisper frozen mallet, youumu yapabilirsin.Son itemide kafana göre yaparsın artık
  • Q E W Q olarak kullanıyordum.Hem AD hem azda olsa Ap kasmanı öneririm bide.

Edit: R çıkarıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruizes -- 6 Ağustos 2012; 13:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

q yanlış hatırlamıyorsam canı %50den azsa crit vuruyordu en son kullanman daha iyi

e skillinin pasifi o ve %15,50 değil ayrıca zaten cdsi çok kısa q atıp stun artı e attıktan sonra q doluyor zaten doğru taktiği uyguluyormuş arkadaş zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

q yanlış hatırlamıyorsam canı %50den azsa crit vuruyordu en son kullanman daha iyi

e skillinin pasifi o ve %15,50 değil ayrıca zaten cdsi çok kısa q atıp stun artı e attıktan sonra q doluyor zaten doğru taktiği uyguluyormuş arkadaş zaten.

iyi o zaman bayadır kullanmıyorum değişmişti bi ara
  • Ben bot+3 pot ile başlıyorum bir sonraki baseye gittiğimde rakibime göre doran blade veya dorans shield alıyorum 1 tane, yanınada 975 lik ad koyuyorum. bir sonraki gidişimde savunma ayakkabısı + trinity sonra frozen maw ve full savunma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruizes

Q E W R Q olarak kullanıyordum.Hem AD hem azda olsa Ap kasmanı öneririm bide.

R varken işin içinde komboyu nasıl çekiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

quote:

Orijinalden alıntı: Cruizes

Q E W R Q olarak kullanıyordum.Hem AD hem azda olsa Ap kasmanı öneririm bide.

R varken işin içinde komboyu nasıl çekiyorsun ?

Genelde kaçarken kullanıyorum. Ama doğru söylüyorsun kombo olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.