Bildirim
PANJURUN DÖNEN MEKANİZMASINA YUVA YAPAN YARASA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
BATMAN BEGINS
_____________________________ -
Yarasa nerde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
eline havlu alı aç panjuru sonra at havluyu sonra havlunun ağzını kapa taşı aç dışarda uçsun gitsin
_____________________________ flattery flattery charges my battery -
Ye gitsin
Fare diskisi onlar
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. -
çince konuş kaçar
quote:
Orijinalden alıntı: erkahnFare diskisi onlar
Hocam 6. katta farenin ne işi var panjurun boşluğunda. Fareler ne zamandan beri uçabiliyor
Hocam literaturde cati faresi diye gecer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. -
Hocam ses falan yapmıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Çıktığım her yerin kapısını sert kapatmamla tanınırken senin kapın çarpmasın diye arasına elimi koydum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt