Şimdi Ara

Panik Yok Youtube.com yok Turktube.com var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube gitti arkadaşlar upload yapılamıyor.
    Sadece izlemek için proxyli çözümler var onlarda kasıyor.
    Ayrıca youtube bizde tepki göstermeliyiz diye düşünüyorum.

Alternatif tubeler mevcut

www.turktube.com

www.pikniktube.com

• Arkadaşım tamam gireriz girmesine de utube kadar içerik yok bu siteler daha sınırlı yoksa bizde meraklı değiliz utube'a...
  • isimleri bile çalıntı böyle özenti sitelere girceme youtube a girmem daha ii
  • Bence güzel bi site turk tube yani videolarda donmadan açiliyor desteklemek lazim diye düşünüyorum aslında
  • youtube'u yasaklayan zihniyete
  • ARKADAŞLAR TÜM VİDEOLARIMI ŞUAN TURKTUBE YE KOYUYOM BİLGİNİZE......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birahalasoguk -- 22 Ocak 2008; 10:25:30 >
  • yüzbaşım imzanıda düzelt bari :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    7 yıl önce açıldı
    youtube destek maili nedir?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turktube de world of warcraft die aratınca hiç bi @£#!m bulamadım nıaah yaramaz o siteler...

• quote:

Orjinalden alıntı: C.Barkley

youtube'u yasaklayan zihniyete

Youtube'u yasaklayan zihniyete helal olsun yaw

valla videolar bir hızlı yükleniyor ki F16 hızında

kapalı kalsın daha iyi.

tek kötü yanı upload yapamıyoruz proxy sitesi ile.
  • eline sağlık dostum

http://www.turktube.com/pego

adresini bookmark ettim vakit buldukça dinliycem güzel çalıyosun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matild-Manukyan

Bence güzel bi site turk tube yani videolarda donmadan açiliyor desteklemek lazim diye düşünüyorum aslında

Evet bende sana katılıyorum
  • quote:

Bence güzel bi site turk tube yani videolarda donmadan açiliyor desteklemek lazim diye düşünüyorum aslında

Ne desteği be, bununun kaç tane site var Türkçe neye destek vericez ki

3-5 video için böyle yerlere girmeye değmez, Youtube'a hiçbir site alternatif olamaz ama bir alternatif olacaksa o da Metacafe dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 22 Ocak 2008; 11:27:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Ne desteği be, bununun kaç tane site var Türkçe neye destek vericez ki

3-5 video için böyle yerlere girmeye değmez, Youtube'a hiçbir site alternatif olamaz ama bir alternatif olacaksa o da Metacafe dir.

metacafe ye canın sıkıldıgında orjinal bişiler bakmak için girersin ama youtube a bişiler aramak için bi oyunun çözümü youtube da her zaman olur ama metacafe sadece adamların orjinal yapıımları

• egomanyak sana sonuna kadar katılıyorum ve ekliyorum "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok"
    bunu global dünyada entellektüel olarak neresinden tartışırsan tartış çıkacak sonuç mantık yolunda aynıdır.
    Tabi ki islam düşmanı avrupa ve amerikayıda hesaba katmak lazım.
    Fakat bugün onları düşünmek anlamsız içerdeki islamdan korkanları düzeltmek gerekiyor önce :)
    Önce ne olduğunu belirle sonra ne yapmak istediğini düşünürsün, biz henüz ne olduğumuzun farkında değiliz.

Benide coşturdun şu saatte hadi bakalım :)
  • ..you.tube nin kapatılması..
    bu tür sitelerin neden kapandığını biraz düşünmek lazım.. kimisi etik kuralarından dolayı kapatılıyor.. ama ben daha farklı düşünüyorum.. me.ga.upl.oad hem.enp.aylaş ve ardından yo.utube ve dahası gelecektir.. şöyle bir düşünün... bu tür siteler yoğun trafik oluşturuyor ve Türkiyede internet hızında gözle görülür bir yavaşlama oluşuyor. internetin evlere hızla girmesiyle birlikte oluşan yığılma malesef kaplumbağa hızındaki bize sunulan internet hızını da etkiliyor.. Birileri internet trafiğini azaltmaya çalışıyor.. trafik azalınca altyapıda yenileme masraflarından kurtulmuş olunuyor.. büyük paralardan söz ediyorum.. çok büyük bir alt yapı yenilemesinden...
    fakat bu kurumların hoşuna gitmeyen bir olay.. her geçen gün çok sayıda site kapatılıyor bunlardan kimisi etik kurallarını ihlal ettiği için kimileride büyük firmaların çebinden çıkacak paralardan korktuğu için... davaların çoğu farklı şehirlerden açılıyor amaç tepki çekmemek..................................

sıradaki siteler
    ....................................................
    ...................................................
    ...............................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_ince -- 23 Ocak 2008; 15:33:36 >

• gokhan söylediklerin fiziksel olarak mevcut ama biraz fazla abartmışsın :)
    komplo teorisine dönmüş olay :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Answér

http://www.turktube.com/view/198/pego-dudaktan-kalbe/
    http://www.turktube.com/view/199/pego-bari-akarsu-gzlerin/
    http://www.turktube.com/view/201/pego-d-soka-sakinleri-sevdan-bir-ate/
    http://www.turktube.com/view/200/pego-meneke-ile-halil/
    http://www.turktube.com/view/203/pego-sertap-erener-yanarm/

ahanda videolarım turk tube de

youtube devri bitti yaşasın türk tubeler

hocam öyle güzel ve istekli çalıyorsunuz ki bence birgün orgunuzun sehpası bu heyecana dayanamayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raynaud09 -- 24 Ocak 2008; 2:33:15 >

• studiowork aslında haklısın.. ama gerçek olan yanlarıda var.. düşündümde youtube kapansa hiç fena olmaz çünkü kapalı olduğu günlerde internette hızlanma vardı..:D bu arada bir firmaya büyük darbe yapılmış artık abonelik ücreti ödemekten kurtulacağız.. hayırlı olsun..:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.