Şimdi Ara

Panel anten Yön Ayarlaması ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar Evimdeki internetimi ben komşularımla paylaşıyorum 2 katlı evim ve biraz yüksek kesimde oldugu için sorun yaşamıyorum fazla evimin çatısında tp link 5210g ve buna baglı harici 15 Dbı Anten var ben bu 5210 panel anteni sadece bi yöne ayarladım o yöndeki kişiler Full Şekilde Rhatca girebiliyor yakında olanlar da 15 dbı harici den baglanıyor yanlız onun performans biraz düşük neyse benim sorum bende ki panel anten sadece bi yöne internet gönderiyor bu 5210 g yi kablosuz adaptörler görebiliyor ben bi anten daha almayı düşünüyorum bu antenı de başka bi yöne kurarak öyle kullanmayı düşünüyorum bu anten degişik biraz ya bunu kablosuz adaptörler görür mü ? bu düşündürüyor biraz uzak mesafe ürünü oldugu için sadece karşılık lı aynı üründe mi kullanılıyor sadece bunu bilmek istiyorum ...

Panel anten Yön Ayarlaması ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisye -- 12 Ağustos 2013; 7:17:26 >

• Anteni sökülebilen her adaptöre takabilirsiniz, ayrıca sadece anteni çevirdiğiniz yerleri çekmesinin nedeni de tek yönlü bir anten olması.
  • Tamam onları biliyorum zaten demek istedigim bu anteni kurdugum zaman bunun yönündeki bi kişi masaüstü pc den baglanabilir mi kablosuz adaptör kullanarak ? panel anten de öyle kullanıyorlar şuanda bu antenin bi farklılıgı var mı yani o düşündüren ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.