Şimdi Ara

Pandizot nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
30.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az buçuk bilgim var ama yeteri miktarda bilgisi olan detaylı bir şekilde anlatırsa faydalanmış oluruz.

şunu gibi yani;(polyesterle yapılan)

Pandizot  nasıl yapılır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 24 Ocak 2008; 16:47:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pandizot Yapımı

Pandizot, Türk mutfağının sevilen bir lezzetidir. Düz veya kıvrımlı şekilde yapılabilir ve çeşitli malzemelerle doldurulabilir. Evde pandizot yapmak oldukça kolaydır. İşte evde pandizot yapmanın adımları:

Pandizot Yapımı Malzemeleri:

• 1 paket yufka
    • 1 su bardağı süt
    • 1 yumurta
    • Tuz
    • İsteğe göre iç malzemeler (peynir, kıyma, sebzeler)

MDF Pandizot Yapımı:

MDF pandizot, yufkanın özel bir kalıpta pişirilip ardından iç malzemelerle doldurulmasıyla yapılır. MDF pandizot yapımı için MDF kalıbına ihtiyacın olacak.

Düz Pandizot Yapımı:

Düz pandizot, yufkanın bir tepside pişirilip ardından iç malzemelerle doldurulmasıyla yapılır. Düz pandizot yapımı için derin bir fırın tepsisine ihtiyacın olacak.

Pandizot Nasıl Yapılır:

1. Yufkayı Hazırla: Yufkaları süt ve yumurta karışımına batırın ve yumuşayana kadar bekletin.
    2. Pandizot Kalıbını Yağla: MDF pandizot kalıbını veya fırın tepsisini yağla.
    3. Yufkayı Kalıba Yerleştir: Yumuşamış yufkaları kalıba yerleştir.
    4. Pişir: MDF pandizotunu 180 dereceye ısıtılmış fırında yaklaşık 20-25 dakika, düz pandizotu ise 170 dereceye ısıtılmış fırında yaklaşık 15-20 dakika pişir.
    5. İç Malzemeleri Ekle: Pandizot piştikten sonra içine istediğin malzemeleri ekle.
    6. Servis Et: Pandizota sıcak veya soğuk servis edebilirsin.

Pandizot Yapımı İçin Gerekli Malzemeler:

Pandizot yapımı için gerekli olan malzemeler yukarıda listelenmiştir. Bunlara ek olarak, iç malzemeler için tercih ettiğin malzemeleri de kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pandozit değil ismi onun panzidot o panzidot
  • Mdf den yaptırmayı düşünürsen bire bir aynısı olmaz 18mm ile 16mm arası 8mm den yapmayı teklif ederlerse zayıf olacağını belirtin ve herhangi bir marka mdf den yaptırabilirsin mobilyacılara.
  • hayır o da değil,"pandizot"muş.
    quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

Pandozit değil ismi onun panzidot o panzidot
  • Çok pahalı be hocam. bizim arkadaş bagaja yaptırdı gömmeli woofer yanlarda ampli yerlerleri 400ytl mal oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

hayır o da değil,"pandizot"muş.
    quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

Pandozit değil ismi onun panzidot o panzidot

Pardon bende yanlış yazmışım.Ayrıca fotodaki araçta fiber var anladığım kadarıyla.Pandizot benim bildiğim arka camın önüne yapılıyor
  • araçta fiber var.bunlarıda bildiğim kadarıyla ilk önce mdfleri kesiyolar belirledikleri şekilde sonra üzerlerine ve çevresine parçalar ekliyerek nerelerde yükselçeğini nerede alçalçağını belirliyolar sonra üzerine fiber parçaları koyuyolar vede üzerlerine tutkal çekiyolar tekar fiber tekarar tutkal derken bu şekli alıyo bide boya tamam oluyo kullanılan parçalar piyasada bulunabilen parçalar ama nereden bulunduğunu bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel vida nasıl sökülür?
    7 yıl önce açıldı
    Lpg Ayarı Nasıl Yapılır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım öncelikle koyucağın hoparlörlerin yerini ve kaç cmlik oldunu belirliceksin ve ona göre her hoparlöre kasnak kestirceksin ... ardından o kasnakları altına birer destek koyarak nasıl , ne şekil ve ne açıda durmasını istiyosan ona göre araç kapı döşemesine mente ediceksin... ardınadan herhangi bi kumaş parçasını eline bi zımba alarak kapını ne şekil olması gerekiosa ona göre zımbalıcaksın kasnakların üstünü falan... ardından polyester,dondurucu ve elyaf alıcaksın ilk olarak bi su bardağına polyester ve bi şişe kapağı kadar donduru cu koyup o gerdiğin kumaşın üzerine sürüceksin ve ardından hemen ama elyaf koyup kumaşın rengi gelene kadar polyester sürüceksin ... ardından kurumaya bırak ertesi gün araçlarda kullanılan çelik macununda alıcaksın ve fiber yaptığın yere macunuu tamamıyla sürüceksin bir ün bekledikten sora çok güzel bi şekilde zımparalaman gerek ve ardından istediğn renge boya ... sorasında kolonlarını takabilirsin :D resimde gördüğün mdfyi ben kendi arabam için yaptım eğer vaktin varsa çok zevkli iş tavsiye ederim en azından ben yaptım diyebiliyosun :D

• mustidv662 çok güzel açıklamışsın eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metakip -- 28 Şubat 2012; 15:51:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkip2

mustidv662 çok güzel açıklamışsın eline sağlık

eywallah birbirimize yardımcı olabilmek için burdayız sonuçta
  • S.a konu hortlams olacak ama pandizot kaplama yapmak istiyorum nasil malzeme kullanmaliyim tuylu tuylu olanlar da olabilir. Normalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler pandizot kapalama yapmak istiyorum fakat bilgim yok yazılı ve ışıklı olmasını istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Pandizot  nasıl yapılır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.