Şimdi Ara

pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
11
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi çalışmalar,


    2021 yks hazırlık sürecimde tüm netlerimi bir tabloya kaydediyordum. Forumda da yaklaşık 5 ay önce paylaşmayı düşünüp vazgeçmiştim fakat bu dönemde netlerin iyice sorulduğunu fark ettiğim için bir fikir vermesi açısından paylaşmak istedim. Alttan gezinerek branş ve genel tyt-ayt deneme netlerime ve toplu deneme kaynak listeme ulaşabilirsiniz.


    (Gerçek sınavda gözle görülür bir düşüş yaşadığımı görebilirsiniz. Stres yönetiminde sıkıntı yaşamıyorsanız bu gözünüzü korkutmasın.)


    Şu an Bilkent'te makine mühendisliği okuyorum, yarım dönem hazırlık okuyup irregular olarak bölüme geçtim. Bilkent hazırlığı veya bölümle ilgili ya da yks ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz. pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) 








  • Hocam skydex ne?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Branş denemelerini ayrı ayrı birleştirip oluşturduğum genel deneme dizisi. Yan tarafta hangi denemelerin olduğu yazıyor. İsim uyduruk evet pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni asla unutmayacağım eski dostum pandieK

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yks 23 e hazırlanıyorum.tyt ayt matematik te ne önerirsiniz netim 15 civarı teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam öncelikle tebrik ederim ve böyle bir konu paylaştığınız için teşekkürler. çözdüğünüz denemelerden en beğendikleriniz hangileri olmuştu ve endemik yayınlarını önerir misiniz o yayını çözmeli miyim kararsızım

  • Ayt Matta 35+ yapıyorum ama fen kötü fen hep 9 10 y yapıyorum fen için ne yapmak gerekir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mis kokulu pandie'm bunu neden daha önce paylaşmadın pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) 


    Güzel hazırlamışsın, beğendim. Netlerin iyiymiş aslında genel olarak ama sınavda patladık tabii :(

  • bir tek ben öyle düşünüyorum sandım ya. 2.7k ya gore netleri daha fazla geldi bana. 2.7 de baya baya iyi ama demek istedigimi anladiniz umarim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Türkçe netleriniz hep iyi durumda bunu nasıl başardınız acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de seni ve yazdığın o mükemmel şiirini hep hatırlayacağım mesut özilim pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) 

  • bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt

    Evet, sene başından beri 100+ tyt ve ocak-şubat gibi 70+ yapmaya başlamış baya iyi bence. Bir de fazla deneme çözmüş pandie'm o yüzden çok gözüküyor ama çoğu 100+ yani dikkat çekiyor pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) 

    Ben 2020 kışında tyt'm 90-95lerde dolanıyordu sürekli, sonra arttı bir anda. Ve çok deneme çözmedim ben, belki o yüzden artmadı pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) Netleri benden iyiymiş ama sınavda her şey değişiyor tabi :/

  • bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt

    Doğrudur hocam. Hedefim ilk 500'dü, netlerime göre de uçuk bir hedef gibi gelmiyordu. Başaramamış olmak hala içimde bir ukde olarak duruyor. Genelde bunu söyleyince hiç hoş karşılanmıyor ama pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) Başta fazla takıyordum fakat şu an Bilkent'te hayatta kalmak gibi daha büyük bir problemim olduğu için ister istemez pek umursamıyorum pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) 

  • pandie kullanıcısına yanıt

    Bilkent'te hayatta kalmak


    pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k)
  • +rep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.sınıfın başında girdiğim girdiğim ilk üç denemede iki kez 39 doğru yaptığımı hatırlıyorum (yavaş çözüyordum tecrübesizlikten ama anlamama güveniyordum). En başından beri Türkçe güçlü yanımdı yani aslında. Lisede düzenli kitap okumama bağlıyorum biraz. 12. sınıfta kitap okumayı bırakmıştım ve açıkçası anlama hızımda düşüş yaşadığımı fark ettim. Bol miktarda türkçe denemesi çözerek strateji geliştirmeye başlıyorsunuz, ben paragrafı tam anlamasam da önemli kısımlara odaklanıp çözmeye başlamıştım. Türkçe çok nankör bir ders bence, 1 hafta dahi çözmesem etkisini hissedebiliyordum. Ek olarak takılan özel soru tipleri varsa onlara yoğunlaşılabilir bir sb üzerinden.

  • hiç stresli değil pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) 

  • Hocam elinizde bu tablonun boş hali var mı? Varsa paylaşırsanız güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fear on the dark F kullanıcısına yanıt

    11.sınıfta girdiğim tg denemelerde 10tyt matematik 38tyt türkçe yaptığımı hatırlıyorum pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) Diğer sayısalcılardan farklı bir yolculuktu matematik benim için. Yani nereden başlasam bilmiyorum fakat ben ayt insanıydım, başından beri güzel netler çıkarabiliyordum fakat tyt tam bir rezillikti. 11. sınıf sömestr'da karekök mps 1'i taramıştım, klasik tarzdaki soruları (tüm soruların temeli) nasıl çözebileceğimi, yöntemlerini vs görmüştüm. Daha sonra 345 tararken bir yandan branş denemelerine başlamıştım. Sınav sonuna kadar da bol miktarda tyt mat denemesi çözmüş oldum. Önce konuları sağlam bir şekilde öğrenmek, daha sonra çözme hızını geliştirmek lazım. Benim ilk başta problemim sorulara çok yabancı hissetmem ve konuları bilmediğimi düşünmemdi. Soru bankalarıyla yol yordam öğrendim fakat netlerimin yükselmesi ve hızlanmam branş denemeleriyle başladı diyebilirim.


    Bir yandan her gün düzenli geometri çözüyordum, konuları yine 11. sınıfta kenan karadan izleyerek halletmiştim. Geometri branş denemelerine sınava yakın bir zaman kala başladım fakat başladığımda zaten birçok sb eritmiş sayılırdım.


    Yolculuğun sonu güzel bitti mi derseniz, maalesef başladığım yerde bitirdim gibi bir durum oldu. Son matematik netlerime bakarsanız ortalamam 37 küsur net, ben sınavda 24 yaptım. Stres yapınca tüm algılarım kapanıyordu resmen, sanırım son 20-25 dakika hiç soru çözemedim. Böyle bir probleminiz varsa da ayrıca ilgilenmek lazım.





  • isoz0 kullanıcısına yanıt

    Maalesef hocam, kendim hazırlamıştım ama boş halini ayrıca kaydetmedim. Fakat şablonu indirebiliyor olmanız lazım, kendiniz tüm yazıları seçtikten sonra delete yapıp kullanabilirsiniz pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) 

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.