< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 20 Şubat 2021; 3:19:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Pandemi Destek Yardımı Rezilliği

-
-
bizimki de aynı şekil "süreç devam ediyor" aşamasında hala. Başvuru tarihi sizinkine yakın olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet batmış hocam. 1 yılda 1000 TL para veremiyor, vermiyor devlet.
Nerede gurbetçi, nerede zengin varsa almış 1000 TL pandemi parasını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pandemi basinda ücretsiz izindeydim 1000 tl yardim gelmedi bana. Sigortasiz calisanlara geliyor yardim sgkn varsa yardima ihtiyacin yok görünüyorsun yada evde sgkli biri varsa yine ayni -
pandemi süreci devam ediyor işte -
bizde 2 kere başvurduk başvuru süreci hakkında tek birşey bile yazmıyor. Sende en azından bilgi var :)
-
bize önce olumlu yazdı parayı çektik şimdi süreç devam ediyora dönmüş
-
Boşuna yardım beklemeyin. Paralar "milletin yanına koyacağız" şirketlerine gidiyor.
Bkz. havalimanı kiralarına yapılan milyar euroluk kıyaklar.
-
20 yıllık işyerimiz için gelir kaybı desteğine başvurduk, sonuç: REDDEDİLDİ.
BUNCA YIL ÖDEDİĞİMİZ VERGİLER HARAM ZIKKIM OLSUN.
-
Anca bolbol kredi verdiler
En komiğide tatil kredisiydi. Ortalık pendemiden kırılıyor, millet ne olacağı hakkında kaygılı, bunlar kamu bankaları üzerinden tatil kredisi çıkardılar...
Ama asıl komik olan en baştaki tedbir paketiydi, mille kapanma vs. beklerken kdv indirimi, konut kredilerinde kampanya falan açıkladılar, dünya panik haline geçmiş bunların açıkladıkları şeye bak
Şaka gibiydi resmen.
-
-
Maske dağıtamadılar maske -
Sosyal Yardım Kuruluşundaki memurlar işini yapar 1 ayda tüm ülkeyi değerlendirirler ama asıl mesele o başvuruya REDDEDİLDİ yazmakla, Süreç Devam Ediyor arasındaki fark.
Birinde hala ümit var diğerinde oy kaybediyorsun.
-
Bir arkadasim var arabasi ve evi var maasi 5000 lira ona cikti. Ve ciktigini kanitlayabilirim. Hatta gecen sene bu yine yazmistim.
5 ay issiz kaldim aksamlari makarna bile yiyemedim. Eşimin maasi kiramiza faturaya ve vergilere yetmedi. 1 yildir surec devam ediyor.
Allah belalarini versin ben başka bisey istemiyorum. -
Benim başvurumda aynı durumda. Bikaç ay sonra yılı gelicek süreç hala devam ediyor.
Devlet batmış hocam. 1 yılda 1000 TL para veremiyor, vermiyor devlet.
Nerede gurbetçi, nerede zengin varsa almış 1000 TL pandemi parasını. |
20 yıllık işyerimiz için gelir kaybı desteğine başvurduk, sonuç: REDDEDİLDİ. BUNCA YIL ÖDEDİĞİMİZ VERGİLER HARAM ZIKKIM OLSUN. |
Maske dağıtamadılar maske
|
Boşuna yardım beklemeyin. Paralar "milletin yanına koyacağız" şirketlerine gidiyor. Bkz. havalimanı kiralarına yapılan milyar euroluk kıyaklar. |
Benzer içerikler
- migpack apk
- iş kurmak istiyorum
- genç emeklilere tavsiyeler
- miele boykot mu
- spiker maaşları
- altay tankı
- lba systems
- mobil veri çekmiyor
- dünyanın en zengin ülkesi
- türk telekom numara değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X